Molim za pomoc??

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Molim za pomoc??

Post od aaaca »

Благо теби Nambr1. Ја сам их срео превише, а много последица њиховог лошег понашања је било неповратно - смрт.
Nambr1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 31, 2008 2:46 am

Post od Nambr1 »

Iskreno, 25 godina nisam imao dodirnih tacaka sa domom zdravlja i lekarima opste prakse. Poznajem neke od njih, mogu reci da nisu naivni, nestrucni, ali je cinjenica da kao sto se mi lecimo u losim uslovima, oni takodje rade u istim uslovima. Ono sa cime sam ja imao dodirnih tacaka, Ortopedija Banjica, KCS, KCZemun, reh. centar Sokobanjska, to samo mogu pohvaliti sto se tice medicinskog osoblja i opet naglasiti da su uslovi za lecenje, dijagnozu a pogotovu prevenciju - uzasni. Losih lekara naravno da ima, cak i onih sa najvisim 'titulama', ali su manjina. A kako je tek van Beograda ...
zgengulj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 16, 2017 12:16 am

Post od zgengulj »

Nambr1 napisao:Iskreno, 25 godina nisam imao dodirnih tacaka sa domom zdravlja i lekarima opste prakse. Poznajem neke od njih, mogu reci da nisu naivni, nestrucni, ali je cinjenica da kao sto se mi lecimo u losim uslovima, oni takodje rade u istim uslovima. Ono sa cime sam ja imao dodirnih tacaka, Ortopedija Banjica, KCS, KCZemun, reh. centar Sokobanjska, to samo mogu pohvaliti sto se tice medicinskog osoblja i opet naglasiti da su uslovi za lecenje, dijagnozu a pogotovu prevenciju - uzasni. Losih lekara naravno da ima, cak i onih sa najvisim 'titulama', ali su manjina. A kako je tek van Beograda ...
Pa to i jeste stvar,Uzicka bolnica je cuvena po ,,dobrom" lecenju..koliko je njih do sada umrlo zbog dobijanja bakterije bas iz bolnice dok su lezali..tuzno,ovde se tacno zna tarifa doktora i koje pice konzumira...koje isti kasnije vrati u prodavnicu i uzme novac..dil je cudo.
Odgovori