Molim za pomoc??

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Molim za pomoc??

Post od aaaca »

Није ваљда да си један од оних који мисли да ако нечега нема на Гуглу то и не постоји?!
zgengulj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 16, 2017 12:16 am

Post od zgengulj »

aaaca napisao:Није ваљда да си један од оних који мисли да ако нечега нема на Гуглу то и не постоји?!
naravno da ne,to mi je prvo palo na pamet..eto sada sam ovde,istrazujem...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Уф, добро је. :wink:

Него, ако радиш у фабрици вероватно си изложен разним испарењима и хемикалијама.
zgengulj
Novi član
Novi član

Post od zgengulj »

aaaca napisao:Уф, добро је. :wink:

Него, ако радиш у фабрици вероватно си изложен разним испарењима и хемикалијама.
da,kao i blizu 1500 ljudi.
kovabbrs
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 08, 2017 7:39 pm

Post od kovabbrs »

povredio sam staklom saku desne ruke. usili su mi rez i na moje zaljenje da nemogu da pomerim deo gde je nokat salju me na banjicu. gde me pregledaju i kazu operacija . Ja onako zbunjen niko nista ti ne objasnjava odbijem,jel sta pomeram prst radim sve sa njim itd. Dodjem kuci sve bilo ok do jedno 5 dana posle usivanja,sednem u kola i povucem rucnu,i tako me zaboli kao grc neki. Od tad jedva savijam kaziprs i sad vise nemogu na pola da ga savijem kao pre sad mi je nepokretan i na polovini sto pre nije bilo. sta da radim pomagajte....
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

zgengulj, верујем да ниси свих 1500 колега испитивао о њиховом здрављу. Осим тога нисмо сви једнако подложни на све околности.

kovabbrs, опет код лекара.
zgengulj
Novi član
Novi član

Post od zgengulj »

kovabbrs napisao:povredio sam staklom saku desne ruke. usili su mi rez i na moje zaljenje da nemogu da pomerim deo gde je nokat salju me na banjicu. gde me pregledaju i kazu operacija . Ja onako zbunjen niko nista ti ne objasnjava odbijem,jel sta pomeram prst radim sve sa njim itd. Dodjem kuci sve bilo ok do jedno 5 dana posle usivanja,sednem u kola i povucem rucnu,i tako me zaboli kao grc neki. Od tad jedva savijam kaziprs i sad vise nemogu na pola da ga savijem kao pre sad mi je nepokretan i na polovini sto pre nije bilo. sta da radim pomagajte....

Druze,ja sam sam posekao (mali prst) kao tinejddzer.
Ovi u bolnici mi samo zavili i sanirali ranu..kada sam skinuo zavoj nisam mogao da pomerim prst,osecao ga ali nisam mogao da pomerim..
Kontroila kod hirurga obavezna,ispostavilo se da sam isekao tetivu i da se ona povukla za to vreme dok mi je bilo u zavoju..Uradili mi operaciju i vratili mi pola prsta u funkciju,da sam jos malo cekao povukla bi se skroz i prst bi mi ostao samo kao modni detalj.:) Trazi uput klod specijaliste obavezno. pozdrav
zgengulj
Novi član
Novi član

Post od zgengulj »

aaaca napisao:zgengulj, верујем да ниси свих 1500 колега испитивао о њиховом здрављу. Осим тога нисмо сви једнако подложни на све околности.

kovabbrs, опет код лекара.
logicno da nisam..trenutno sam na terapiji za EPI ,Za mesec ipo imam kontrolu,pa cu znati da li nastavljam sa istom.

Malo je frustrirajuce da sa 28 god. pijem tablete dva puta dnevno do kraja zivota.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Наравно да је фрустрирајуће, али треба да имаш на уму то да веома мало лекара покушава да излечи пацијента. Остали су фармакомафијаши или њихове слугерање или једноставно незналице. Ако хоћеш да оздравиш треба ствари да преузмеш у своје руке.
Nambr1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 31, 2008 2:46 am

Post od Nambr1 »

aaaca napisao:Наравно да је фрустрирајуће, али треба да имаш на уму то да веома мало лекара покушава да излечи пацијента. Остали су фармакомафијаши или њихове слугерање или једноставно незналице.
Ovo nije tacno. Ako izuzmemo infekcije, tipa uzimaj antibiotik 7 dana, za svaku bolest pacijent mora zeleti da bude izlecen a doktorov posao nije da jurca za njim i govori mu nemoj ovo, nemoj ono. Ja za 37 godina zivota nisam sreo doktora neznalicu, kao ni farmakomafijasa koji mi uz terapiju nije dao tonu saveta sta bih trebao promeniti i kako se prema sebi ponasati.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Благо теби Nambr1. Ја сам их срео превише, а много последица њиховог лошег понашања је било неповратно - смрт.
Nambr1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 31, 2008 2:46 am

Post od Nambr1 »

Iskreno, 25 godina nisam imao dodirnih tacaka sa domom zdravlja i lekarima opste prakse. Poznajem neke od njih, mogu reci da nisu naivni, nestrucni, ali je cinjenica da kao sto se mi lecimo u losim uslovima, oni takodje rade u istim uslovima. Ono sa cime sam ja imao dodirnih tacaka, Ortopedija Banjica, KCS, KCZemun, reh. centar Sokobanjska, to samo mogu pohvaliti sto se tice medicinskog osoblja i opet naglasiti da su uslovi za lecenje, dijagnozu a pogotovu prevenciju - uzasni. Losih lekara naravno da ima, cak i onih sa najvisim 'titulama', ali su manjina. A kako je tek van Beograda ...
zgengulj
Novi član
Novi član

Post od zgengulj »

Nambr1 napisao:Iskreno, 25 godina nisam imao dodirnih tacaka sa domom zdravlja i lekarima opste prakse. Poznajem neke od njih, mogu reci da nisu naivni, nestrucni, ali je cinjenica da kao sto se mi lecimo u losim uslovima, oni takodje rade u istim uslovima. Ono sa cime sam ja imao dodirnih tacaka, Ortopedija Banjica, KCS, KCZemun, reh. centar Sokobanjska, to samo mogu pohvaliti sto se tice medicinskog osoblja i opet naglasiti da su uslovi za lecenje, dijagnozu a pogotovu prevenciju - uzasni. Losih lekara naravno da ima, cak i onih sa najvisim 'titulama', ali su manjina. A kako je tek van Beograda ...
Pa to i jeste stvar,Uzicka bolnica je cuvena po ,,dobrom" lecenju..koliko je njih do sada umrlo zbog dobijanja bakterije bas iz bolnice dok su lezali..tuzno,ovde se tacno zna tarifa doktora i koje pice konzumira...koje isti kasnije vrati u prodavnicu i uzme novac..dil je cudo.
Odgovori