Drzimo ti palcheve!!!! I da znas, farbam danas ova jaja i mislim na tebe...sta se desava, kako si, mogu misliti koliko si ushicena!!!!!!
Dobro je, kud ovih 47, eto i te 48, pa da se opustis malo!!!!!!
Jos ne znam kada ce komisija, posle Uskrsa idemo u bolnicu pa cemo videti.
Moram da ti se pohvalim, juce je vadio krv, i da te ne davim (preterano!!), nappisacu ti njegove analize za ALT i AST u momentu otkrivanja, pa 2 meseca nakon toga (od kada sam mu sprovela poseban rezim ishrane) i ove od juce (sa nastavljenom dijetom) :
6. JANUAR.....................7. MART...........................20. APRIL
ALT..........321 ............................174..................................99
AST.........140...............................74...................................44
Sta kazes na uspeh???????!!!!
E sad, jedino mi nije jasno, a mislim da to ni DR ne znaju..... Koliko sam se ja raspitala. povisene transaminaze su znak da sa jetrom nesto nije u redu i da se ona bori sa virusom. Sad me samo plasi, da ovim smanjenjam nismo uticali na to, da se jetra bori sa "manje snage" a da to omogucava virusu da se brze razmnozava??!!!
Da li ti nesto znas o toj problematici, jel ti nekada neko objasnjavao to, mislim, kako sve to funkcionise. Bojim se da, mozda, nije bas dobro sto su se toliko spustile, ili mozda greshim?????!!!!!!
Za sada toliko, kuckamo se, i mislimo na tebe!!!!!