Ljudi moji, kako je tanka linija izmedju ljubavi i mrznje. Pa do juce sam bio najomrezeniji lik na forumu, a sada me zene vole i to sve zahvaljujuci moj najboljem drugaru, Peci!

Ma znao sam ja da ce on da bude zvaka za ribe...
@Mininamama A je l' mogu i ja da prodjem pored Pece kod tih zena? Mislim, hocu i ja obozavateljke...

Peca ima 6 i po godina.
Ne znam da li ste citali danasnji BLIC... znaci, pas u dvoristu neke osnovne skole napao i izujedao devojcicu... zasto? Zato sto je neki klinac u trenutku dok ga je mala mazila prisao i SUTNUO psa. E jebes mi mater ako mu neki odvalio samarcinu, za pod bih ga zalepio... I aj' posle samo neko neka pipne psa!!! Sve cu bre da ih pobijem!
A inace, najsokantnija prica u mom zivotu sto se tice zivotinja, verovatno ste culi/citali... liku je pas kopao po dvoristu i on ga je zavezao za noge i VUKAO GA KOLIMA PO ASFALTU dok ga neki drugi covek nije zaustavio, odneo psa kod veterinara ali pas, naravno, nije preziveo. Cak je bila i slika u novinama! Znaci, ne znam kako da vam kazem... mozete da mislite da sam ludak, ali bas me briga, takav sam... znaci, tog lika... ja bih ga UBIO... mucio bih ga, umro bi u najstrasnijim mukama... znaci, da sam ga ja video u tom momentu... pa ne znam, mozda je jaci, veci od mene, ima pistolj... ali bilo bi on ili ja... iskasapio bih ga golim rukama!!!
Ok, necemo vise da dajemo ovakve primere, Minja molim te nemoj vise ni ti... Inace, psi se naviknu da ne vrse nuzdu u kuci, to je normalno... cak ne moras ni da ih nesto specijalno vaspitavas, ako ih dovoljno cesto izvodis, oni su automatski naviknu...
P.S. Ajmo sada malo o meni, ljubomoran sam sto samo pitate o Peci... mislim, ja sam u zenskom drustvu a vi samo Peca pa Peca...