Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Pridruzujem se cestitkama. Vi i Filip ste zaista fenomenalni. Kada bi svi lekari radili ovako revnosno, pazljivo i sa ovakvim zanimanjem za problem, niko ne bi ni bio bolestan.
I ObGyn (ili tako nesto) je super mada je nesto nema u poslednje vreme... sve u svemu, ovde ima ljudi u koje se covek moze pouzdati u uzeti njihovo misljenje kao jednako vazno.
Ja se iz sveg srca pridružujem zahvalnosti na prvom mestu DR.Ivici , jedini koji uvek ,ali baš uvek odgovara na naša pitanja ,ostali su ok.Imam i jednu kritiku za par lekara koji se javljaju i budu bezorazni prema ljudima koji postave pitanja,kao da ih neko tera da odgovaraju-
A dr.Ivici svaka čast -bez greške je.
Na žalost ovog puta ti neću dati povod za ''razvodnjavanje ''teme ,.Ja sam svoje mišljenje rekla i pohvalila koga sam trebala a za ostale nemam komentar jer nisam bila lično u dijalogu sa njima,ali vidim iz ostalih postova.Pa tako ti neću pružiti priliku da dalje komentarišeš,a iovako se ne priključujem tamo gde vidim da si ti -iskreno-(ovo je čini mi se retkost da sam u ''tvojoj blizini'',suviše si ''ratoboran''a ja to prezirem .Pozdrav
I ja prezirem ljude koji prozovu druge ljude a nemaju onu stvar da kazu na koga tacno misle. Kao mi sada ne znamo na koga si ti ovde mislila... posto osim Ivice ovde postoji JEDAN eventualno DVA lekara... ne, uopste ne znamo na koga si mislila... posebno sto si istakla da je u pitanju PAR lekara...
I nisam ja uopste ratoboran, samo me ti tako dozivljavas...