dr ivica

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

bojankrunic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 29, 2006 2:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bojankrunic »

dr Ivice molim vas da pogledate moju temu i odgovorite mi unapred zahvalan Bojan
vmilka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 02, 2005 10:18 am

Post od vmilka »

Bravo za dr. Ivicu!!!!
Hvala puno na vremenu koje nam posvecujete. :lol:
guci
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 12:30 pm

Post od guci »

Kada je čovek pun znanja, a pritom ljubazan, predusretljiv i strpljiv, kao dr Ivica, prosto ti se mili ići kod lekara, makar i bez razloga :D Ne daj Bože da me nešto snađe, ali ako se to desi, mislim da ću iz Beograda da "zapucam" do njegove ordinacije. Mislim da mnogi lekari imaju mnogo šta da nauče od njega, jer pored svega treba imati i strpljenja za pacijenta, kao i posedovati umeće ophođenja sa njima. Nije bolesnom čoveku lako kada mu lekar da šturo objašnjenje i kada si prisiljen da brže izađeš iz ordinacije nego što si ušao :x Doktore Ivice, svaka čast!!! Naučili ste i ono što se na fakultetu ne predaje :wink:
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

IVICA, IVICA, IVICA !!! TRI PUT URA ZA IVICU !!!

:lol: :lol: :lol:
milena73
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 7:01 pm

Post od milena73 »

molim vas da pogledate temu dali je glutenska enteropatija u oblasti Nutricionizam.Pod sifrom milena73 od skoro sam na ovom sajtu i trazim pomoc.MOLIM VAS,I HVALA VAM
milena73
Novi član
Novi član

za dr.IVICU

Post od milena73 »

molim vas da pogledate tekst iz obasti nutricionizam pod sifrom milena73,imam 33god i od skoro sam na ovom sajtu vidim da ste mnogima pomogli pa vas molim da pomognete i meni.HVALA
milena73
Novi član
Novi član

za dr.ivicu,dali je glut.enter.

Post od milena73 »

hvala za odgovor nisam mogla ranije da se javim nije mi radio tel.Htela sam da dodam da mi je radjena pasaza tankih creva i irigografiju i to je bilo o.k,nego sta su to imunoglobini i sta sa njima otrivam,ako je to antiendomizijalna i antiglijadinska anti tela onda je i to bilo negativno.Molim vas da mi objasnite i da znam sta da trazim kod DR da proverim.Dali je moguce da sve tegobe koje imam budu od HEMOROIDA.Da nema veze sa glutenom,ma da je meni i sad o.k jedino tesko dobijam na kilazi visoka sam161 imam 49kg.33god a kao dete sam HVALA
milena73
Novi član
Novi član

Post od milena73 »

odgovor sam napisala na temu dali imam glut.enter. u nuticioniza.Ne snalazim se bas najbolje sa ovim.Neznam gde trebam da postavim pitanje a gde odgovor.HVALA
annamaria
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jun 27, 2005 6:03 pm

Post od annamaria »

Doktore samo da vam zahvalim na odgovorima
Stvarno ste divni ,e da ste malo blizeili da ima jos ljudi kao vi
Zivio ti nama dugo
bojankrunic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 29, 2006 2:35 pm

Post od bojankrunic »

Dr Ivice, imam 26 godina, sada mi je malo bolje, mada imam jos malo poteskoca sa varenjem, u vidu krcanja u stomaku i meteorizma. Ja sam iz Krusevca. Nemam temperaturu, ni bolove u zglobovima. U zglobovima samo po neki put, npr. ako lezim nezgodno na jednoj strani, pa me boli oko kljucne kosti. Ekg je dobar, anti hcv i anti abv, sa paul bunnel su negativni. Koliko je verovatno da imam sistemsko reumatsko oboljenje? Nemam ni vrtoglavicu, nisam vise ni toliko malaksao. Nalaz hematologa koji mi je citao KKS plocicu je uredan, jedino imam malo povecane makrotrombocite. Krvna slika mi je (od pre 10 dana) :Eritrociti 4.1, leukociti 5,9, hemoglobin 136, ast 35, alt 37, bilirubini 39,9, i direktni bilirubini 8,9. . Svaka Vam cast na moralu , Vi ste pravi doktor. Pogledajte moju temu i odgovorite jos jednom, molim Vas

Bojan :lol:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Dragi prijatelji,

Hvala svima na komplimentima, nadam se da sam makar malo nekome pomogao.

Bijane, odgovor sam Vam ostavio na postu gde ste se prvi put javili.

Svima puno zdravlja i srece!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Data
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 14, 2006 10:15 pm

Post od Data »

Pridruzujem se svim pohvalama upucenim dr.Ivici, koji nesebicno i strucno pomaze ljudima sa razlicitim problemima i poteskocama. Iz njegovih odgovora moze se primjetiti veliki opseg znanja i strucnosti.Zahvaljujem u svoje ime ovako divnoj osobi koja ima vremena da ga posveti ljudima s problemima, kojima on moze pomoci bez velikog mudrovanja, sa sigurnoscu, znanjem i dobrom namjerom.Iako sam odskora ukljucena u ovaj forum, nisam mogla da ne primjetim njegove fantasticne i strucne odgovore.
Doktore Ivica, budite i dalje sa nama! :) :) :)
Odgovori