dr ivica
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Okt 29, 2006 2:35 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 12:30 pm
Kada je čovek pun znanja, a pritom ljubazan, predusretljiv i strpljiv, kao dr Ivica, prosto ti se mili ići kod lekara, makar i bez razloga
Ne daj Bože da me nešto snađe, ali ako se to desi, mislim da ću iz Beograda da "zapucam" do njegove ordinacije. Mislim da mnogi lekari imaju mnogo šta da nauče od njega, jer pored svega treba imati i strpljenja za pacijenta, kao i posedovati umeće ophođenja sa njima. Nije bolesnom čoveku lako kada mu lekar da šturo objašnjenje i kada si prisiljen da brže izađeš iz ordinacije nego što si ušao
Doktore Ivice, svaka čast!!! Naučili ste i ono što se na fakultetu ne predaje 

za dr.IVICU
molim vas da pogledate tekst iz obasti nutricionizam pod sifrom milena73,imam 33god i od skoro sam na ovom sajtu vidim da ste mnogima pomogli pa vas molim da pomognete i meni.HVALA
za dr.ivicu,dali je glut.enter.
hvala za odgovor nisam mogla ranije da se javim nije mi radio tel.Htela sam da dodam da mi je radjena pasaza tankih creva i irigografiju i to je bilo o.k,nego sta su to imunoglobini i sta sa njima otrivam,ako je to antiendomizijalna i antiglijadinska anti tela onda je i to bilo negativno.Molim vas da mi objasnite i da znam sta da trazim kod DR da proverim.Dali je moguce da sve tegobe koje imam budu od HEMOROIDA.Da nema veze sa glutenom,ma da je meni i sad o.k jedino tesko dobijam na kilazi visoka sam161 imam 49kg.33god a kao dete sam HVALA
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Okt 29, 2006 2:35 pm
Dr Ivice, imam 26 godina, sada mi je malo bolje, mada imam jos malo poteskoca sa varenjem, u vidu krcanja u stomaku i meteorizma. Ja sam iz Krusevca. Nemam temperaturu, ni bolove u zglobovima. U zglobovima samo po neki put, npr. ako lezim nezgodno na jednoj strani, pa me boli oko kljucne kosti. Ekg je dobar, anti hcv i anti abv, sa paul bunnel su negativni. Koliko je verovatno da imam sistemsko reumatsko oboljenje? Nemam ni vrtoglavicu, nisam vise ni toliko malaksao. Nalaz hematologa koji mi je citao KKS plocicu je uredan, jedino imam malo povecane makrotrombocite. Krvna slika mi je (od pre 10 dana) :Eritrociti 4.1, leukociti 5,9, hemoglobin 136, ast 35, alt 37, bilirubini 39,9, i direktni bilirubini 8,9. . Svaka Vam cast na moralu , Vi ste pravi doktor. Pogledajte moju temu i odgovorite jos jednom, molim Vas
Bojan
Bojan

-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Nov 14, 2006 10:15 pm
Pridruzujem se svim pohvalama upucenim dr.Ivici, koji nesebicno i strucno pomaze ljudima sa razlicitim problemima i poteskocama. Iz njegovih odgovora moze se primjetiti veliki opseg znanja i strucnosti.Zahvaljujem u svoje ime ovako divnoj osobi koja ima vremena da ga posveti ljudima s problemima, kojima on moze pomoci bez velikog mudrovanja, sa sigurnoscu, znanjem i dobrom namjerom.Iako sam odskora ukljucena u ovaj forum, nisam mogla da ne primjetim njegove fantasticne i strucne odgovore.
Doktore Ivica, budite i dalje sa nama!

Doktore Ivica, budite i dalje sa nama!