dr ivica

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

Vredno je pomenuti i još par lekara pošto Vas ima dosta koji saradjujete revnosno a još ste prizemni.Verovatno mnogi i ne znaju koliko ima lekara ...a ima Vas dosta pa parcijalno ćemo Vas hvaliti. :wink:
Pozdrav lekarima: drM, (dr.) Filipu, (dr.) KK, (dr.) drecunu,...... :wink:
Samo tako nastavite . :P
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Pa zar ih nisi u prethodnom postu ispljuvala kako su drski i bezobrazni? Mislim, ako i njih hvalis, koga si onda pljuvala (a rekla si PAR) ?
Pa nema ovde 20 lekara. Izjasni se.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Izgled da baš ne znaš šta si pisao ,ja sam rekla da par njih leti u oblacima i da mi se ne svidjaju (što je moje lično mišljenje)
a ti si izgleda neupućen koliko lekara radi na forumu pa evo da te podsetim tvog citata
posto osim Ivice ovde postoji JEDAN eventualno DVA lekara... ne, uopste ne znamo na koga si mislila... posebno sto si istakla da je u pitanju PAR lekara
:wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Još jednom da se PRECIZNO izjasnim zbog nekih .Idalje mislim da je dr.Ivica No.1 ,svi ostali nabrojani su ok. A PAR lekara ume da bude jako neprijatna (što je naravno SAMO MOJE mišljenje tako da ih neću imenovati).
Nadam sam bila jasna jer ako se pojedincima ''četuje'' postoje drugi sajtovi za to ,a ovde je lepo zadata tema.I vaaaljda svako ima pravo da iznese svoje mišlljenje ,a ja iza svog stojim :wink:

P.S. Tačno je da ima možda čak i 10-15 lekara ,recimo KKje lekar ali nije potpisana,pa tako da sam malo bolje upućenija.... :wink:
ORKA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 20, 2006 12:06 pm

Post od ORKA »

Nova sam na forumu i koliko sam ''prelistala'' i ja bih se složila sa prethodnicom da ima ljubaznih dr.koji sa zadovoljstvom odgovaraju (u mom slučaju na odgovor nisam dugo čekala-mada to nije mnogo bitno-) I za sad amogu da pohvalim dr.Ivicu koji je kratak i jako ljubazan.Mada vidim da ima i ''ljutih '' dr.koji se javljaju ,ne razumem zašto.
Bez uvrede još nisam sve upoznala,sve to je ono što sam ukratko mogla da vidim (kardiologija,ginekologija,pitanjai odg.....) :oops:
progoran
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 07, 2004 11:10 pm

eeeee

Post od progoran »

doktore svaka cast vidim da ste postali omiljeni na sajtu pozdrav od gorana iz sd za ivicu
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

Minja, ja i dalje ne znam o cemu govoris. Dakle, za mene su ovde Ivica i Filip zakon. Ostali koji se ne predstavljaju kao lekari ja ne mogu ni da znam da su lekari. 10-15 lekara? :lol: Smesno, stvarno. Ima jos mozda par lekara koji se jako retko javljaju ali ja i od njih nisam cuo nikakvu drskost i bezobrazluk. Bilo bi lepo da konacno kazete na koga mislite, ovamo pricate neke price a ne smete ni da pisnete... hocete li tako da cutite kada vam se sutra desi nesto zbog nemara lekara? Zar nije bolje suociti se?

Ovo se odnosi i na Orku, posto vidim da deli tvoje misljenje...
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Ka1, nemoj da se nerviras, ko je prepoznao-prepoznao je, a ko nije-nema veze, jos i bolje sto nije to doziveo i nema losa iskustva!! :wink:

Daj da ne kvarimo ovako lepu temu!! Moze??!! :wink:
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

Naravno da moze, pa nisam je ja ni pokvario nego ona. Ja sam se pridruzio cestitkama za doktora Ivicu ali i za Filipa i sve ostale. Sjajni su!
dekac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 21, 2005 2:12 pm

Post od dekac »

Kako ja da ne vidim temu..Sve naj naj naj dr-e
bojankrunic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 29, 2006 2:35 pm

Post od bojankrunic »

dr Ivice molim vas da pogledate moju temu i odgovorite mi unapred zahvalan Bojan
vmilka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 02, 2005 10:18 am

Post od vmilka »

Bravo za dr. Ivicu!!!!
Hvala puno na vremenu koje nam posvecujete. :lol:
guci
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 12:30 pm

Post od guci »

Kada je čovek pun znanja, a pritom ljubazan, predusretljiv i strpljiv, kao dr Ivica, prosto ti se mili ići kod lekara, makar i bez razloga :D Ne daj Bože da me nešto snađe, ali ako se to desi, mislim da ću iz Beograda da "zapucam" do njegove ordinacije. Mislim da mnogi lekari imaju mnogo šta da nauče od njega, jer pored svega treba imati i strpljenja za pacijenta, kao i posedovati umeće ophođenja sa njima. Nije bolesnom čoveku lako kada mu lekar da šturo objašnjenje i kada si prisiljen da brže izađeš iz ordinacije nego što si ušao :x Doktore Ivice, svaka čast!!! Naučili ste i ono što se na fakultetu ne predaje :wink:
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

IVICA, IVICA, IVICA !!! TRI PUT URA ZA IVICU !!!

:lol: :lol: :lol:
milena73
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 7:01 pm

Post od milena73 »

molim vas da pogledate temu dali je glutenska enteropatija u oblasti Nutricionizam.Pod sifrom milena73 od skoro sam na ovom sajtu i trazim pomoc.MOLIM VAS,I HVALA VAM
Odgovori