Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Vredno je pomenuti i još par lekara pošto Vas ima dosta koji saradjujete revnosno a još ste prizemni.Verovatno mnogi i ne znaju koliko ima lekara ...a ima Vas dosta pa parcijalno ćemo Vas hvaliti.
Pozdrav lekarima: drM, (dr.) Filipu, (dr.) KK, (dr.) drecunu,......
Samo tako nastavite .
Pa zar ih nisi u prethodnom postu ispljuvala kako su drski i bezobrazni? Mislim, ako i njih hvalis, koga si onda pljuvala (a rekla si PAR) ?
Pa nema ovde 20 lekara. Izjasni se.
Izgled da baš ne znaš šta si pisao ,ja sam rekla da par njih leti u oblacima i da mi se ne svidjaju (što je moje lično mišljenje)
a ti si izgleda neupućen koliko lekara radi na forumu pa evo da te podsetim tvog citata
posto osim Ivice ovde postoji JEDAN eventualno DVA lekara... ne, uopste ne znamo na koga si mislila... posebno sto si istakla da je u pitanju PAR lekara
Još jednom da se PRECIZNO izjasnim zbog nekih .Idalje mislim da je dr.Ivica No.1 ,svi ostali nabrojani su ok. A PAR lekara ume da bude jako neprijatna (što je naravno SAMO MOJE mišljenje tako da ih neću imenovati).
Nadam sam bila jasna jer ako se pojedincima ''četuje'' postoje drugi sajtovi za to ,a ovde je lepo zadata tema.I vaaaljda svako ima pravo da iznese svoje mišlljenje ,a ja iza svog stojim
P.S. Tačno je da ima možda čak i 10-15 lekara ,recimo KKje lekar ali nije potpisana,pa tako da sam malo bolje upućenija....
Nova sam na forumu i koliko sam ''prelistala'' i ja bih se složila sa prethodnicom da ima ljubaznih dr.koji sa zadovoljstvom odgovaraju (u mom slučaju na odgovor nisam dugo čekala-mada to nije mnogo bitno-) I za sad amogu da pohvalim dr.Ivicu koji je kratak i jako ljubazan.Mada vidim da ima i ''ljutih '' dr.koji se javljaju ,ne razumem zašto.
Bez uvrede još nisam sve upoznala,sve to je ono što sam ukratko mogla da vidim (kardiologija,ginekologija,pitanjai odg.....)
Minja, ja i dalje ne znam o cemu govoris. Dakle, za mene su ovde Ivica i Filip zakon. Ostali koji se ne predstavljaju kao lekari ja ne mogu ni da znam da su lekari. 10-15 lekara? Smesno, stvarno. Ima jos mozda par lekara koji se jako retko javljaju ali ja i od njih nisam cuo nikakvu drskost i bezobrazluk. Bilo bi lepo da konacno kazete na koga mislite, ovamo pricate neke price a ne smete ni da pisnete... hocete li tako da cutite kada vam se sutra desi nesto zbog nemara lekara? Zar nije bolje suociti se?
Ovo se odnosi i na Orku, posto vidim da deli tvoje misljenje...
Kada je čovek pun znanja, a pritom ljubazan, predusretljiv i strpljiv, kao dr Ivica, prosto ti se mili ići kod lekara, makar i bez razloga Ne daj Bože da me nešto snađe, ali ako se to desi, mislim da ću iz Beograda da "zapucam" do njegove ordinacije. Mislim da mnogi lekari imaju mnogo šta da nauče od njega, jer pored svega treba imati i strpljenja za pacijenta, kao i posedovati umeće ophođenja sa njima. Nije bolesnom čoveku lako kada mu lekar da šturo objašnjenje i kada si prisiljen da brže izađeš iz ordinacije nego što si ušao Doktore Ivice, svaka čast!!! Naučili ste i ono što se na fakultetu ne predaje
molim vas da pogledate temu dali je glutenska enteropatija u oblasti Nutricionizam.Pod sifrom milena73 od skoro sam na ovom sajtu i trazim pomoc.MOLIM VAS,I HVALA VAM