Ispucala koza na polnom organu

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Korisnikov avatar
patka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 01, 2008 8:28 pm

Re: Ispucala koza na polnom organu

Post od patka »

Kakav sad post, pre toga izjavljujes saucesce, danas nam je religiozni aca na forumu, ne postim ja to si ti pomesao nesto sa tvojim drugarom Pahomijem :D

Ocigledno bi kod tebe bilo posla i za oftamologa mada to ti je najmanji problem, evo da ti uvelicam, izgleda da tako mozes nesto i da procitas, nadam se da umes da citas latinicu. Evo i danas oblacno vreme i ti si opet u naletu ludila i krsis pravila foruma spamujuci sa svojim glupostima koje nemaju veze sa temom. Samo juce si pisao po dve vezane poruke danas po tri, situacija se pogorsava ili zabusavas sa tim tvojim magnetima i petrolejom.

Nista korisno nisi napisao na ovoj temi osim sto si bez adekvatne anamneze uputio decka kod pogresnog specijaliste.

Ajde sad prvo da popijes danasnju terapiju, pa polako procitaj boldovana i uvecana slova iz prve poruke.
dejanwow napisao:Postovani.Imam 17 godina i pre nedelju dana sam otkrio da mi se ljusti koza na polnom organu.prvo se pojavi nekakvo crvenilo,zatim posle nekog vremena na tom mestu pocne koza da se ljusti,pre neki dan sam taman pomislio kako je sve gotovo, kad je ponovo pocelo crvenilo i opet se koza ljusti ali samo na kozi ne na glavi penisa,i to na tom istom mestu gde je bilo crvenilo i tako na vise mesta.nisam isao kod lekara,hteo bih da mi vi kazete da li je to uopste ozbiljno ili je to samo faza puberteta ili sta vec.pomoc!
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Патак, ако је неко ћорав и бескористан на овом форуму, то си ти. Није чак довољно ни видети него треба и протумачити то што видиш.

Иди мало у своју барицу и поједи којег црвића јер ти је пао шећер.
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

aco teras me da pretrazujem tvoje postove i da te citiram gde si sve pisao sta sve hlamidija izaziva, nemoj zezati!
koliko puta si rekao: dr simoncini kaze da hlamidija izaziva rak i da je treba istrebiti sodom bikarbonom? koliko samo puta?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Slavko_slavko napisao:aco teras me da pretrazujem tvoje postove i da te citiram gde si sve pisao sta sve hlamidija izaziva, nemoj zezati!
koliko puta si rekao: dr simoncini kaze da hlamidija izaziva rak i da je treba istrebiti sodom bikarbonom? koliko samo puta?
Мало си погрешио. Ради се о кандиди.
Korisnikov avatar
patka
Aktivan član
Aktivan član

Post od patka »

aa_aca napisao:Патак, ако је неко ћорав и бескористан на овом форуму, то си ти. Није чак довољно ни видети него треба и протумачити то што видиш.

Иди мало у своју барицу и поједи којег црвића јер ти је пао шећер.
Ajde da probamo opet samo boldovano i uvecano, mozda ovako uspes da procitas i razumes pitanje.

Sta si korisno napisao na ovoj temi osim sto si bez adekvatne anamneze uputio decka kod pogresnog specijaliste???!
Princess Krofna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 25, 2013 8:14 am

Post od Princess Krofna »

Niko od vas nije ni trazio uput, decko je samo pitao da li je neko imao slican problem prosto da bi znao sta da ocekuje. I ne treba da ide kod specijaliste pre nego sto ga pregleda lekar opste prakse, zato sto specijalisti ne treba da se bave bezazlenim iritacijama koje svaki lekar u domu zdravlja moze da sanira. U slucaju da lekar posumnja na nesto ozbiljnije, upucuje na visu instancu. Nebitno je da li je potreban uput ili ne, ne treba ici kod specijaliste osim u slucaju potrebe, evo, zamislite i sami kako bi specijalista reagovao npr. na crvenu flekicu od tesnih pantalona, a u cekaonici se narod previja od bolova.
Korisnikov avatar
patka
Aktivan član
Aktivan član

Post od patka »

Mislio sam da smo se slozili... ja sam trazio jos informacija jer ne znamo ni da li je momak nevin ili je imao odnose, tako da se ne moze znati tj. nagadjati sta je u pitanju bez dodatnih informacija, i dao sam neke opste savete na osnovu navedenog simptoma i starosti pacijenta, jer ako je iritacija nastala cestom masturbacijom koju praktikuju tinejdzeri onda je dovoljno napraviti pauzu i koristiti eventualno neku od preporucenih krema i problem ce nestati.

Moram priznati da nisam nikad video da se na klinici za kozne bolesti neko previja od bolova u cekaonici, dok kod lekara opste prakse jesam i to cesto.

Pritom previdela si i cinjenicu da momak ima 17 godina, znaci da treba da ide kod izabranog pedijatra a ne kod lekara opste prakse :wink:

Kad nekog boli zub on ne ode kod lekara opste prakse da vidi jel moze on da mu resi problem tako sto ce da mu prepise analgetik vec kod stomatologa da resi uzrok.

Da su nadlezni iz zdravstva hteli da jos zatrpavaju poslom vec zatrpane lekare opste prakse onda bi verovatno odredili da treba uput i za stomatologa i ginekologa i dermatovenerologa ali to nije slucaj i ljudi kod ovih specijalista mogu da idu direktno bez uputa, jer je tako efikasnije i ekonomicnije i po pacijenta i po zdravstveni sistem.

Zasto bi covek sa dermatoloskim problemom isao medju bolesne ljude, jurio kad mu radi izabrani lekar pa zakazivao pregled pa cekao da vidi da li eventualno on moze da mu pomogne i rizikovao da se razboli kad je predvidjeno da pacijent moze da ode direktno kod dermatovenerologa ako ima problem sa kozom.

I manimo se predrasuda, dermatovenerolog bi reagovao najnormalnije jer je njegov posao da se bavi bolestima koze bile one bezazlene ili ozbiljne, svakome je svoja bolest najteza.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Патак, како питаш шта сам корисно написао на овој теми?! Па лепо сам ти рекао да одеш и поједеш неког црвића јер ти је шећер пао. Можеш да поједеш и још нешто из велике лепезе пачијег јеловника. Знаш већ шта ти је на јеловнику. :lol: Патке су по томе познате. 8)
Korisnikov avatar
patka
Aktivan član
Aktivan član

Post od patka »

@Aca

"Čega se pametan stidi, time se budala ponosi".
Poslednja izmena od patka u Pet Maj 24, 2013 3:00 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

patka napisao:@Aca pronalazač hlamidija

"Čega se pametan stidi, time se budala ponosi".
Хламидија је данас веома велики проблем и узрок многих невоља, нарочито код младих људи. Према томе, чега да се стидим? Што сам пронашао хламидију? Није теби лако.

Опет ниси прочитао оно што сам ти написао да прочиташ. А ниси ни јео. :D
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

hlamidija ili kandida, isto shit samo drugo pakovanje, vazno je da i jedno i drugo leci ili soda bikarbona ili petrolej ili cajevi od nane u kombinaciji sa kosticama kajsije, po obicaju...
Korisnikov avatar
patka
Aktivan član
Aktivan član

Post od patka »

@aca

Najbolje sada da pocnes da ubedjujes autora teme kako si i njemu dijagnostikovao neunistivu hlamidiju iz svoje maste i da mu treba tvoj kl(epta) sistem da se izleci.

I dalje nismo videli nista korisno od tebe na ovoj temi osim da si za izolaciju i posmatranje.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Slavko_slavko napisao:hlamidija ili kandida, isto shit samo drugo pakovanje, vazno je da i jedno i drugo leci ili soda bikarbona ili petrolej ili cajevi od nane u kombinaciji sa kosticama kajsije, po obicaju...
Мислио сам да си случајно погрешио, али сада видим да си веома површан, а изгледа и прилично злонамеран. Штета. Зато и имаш такве проблеме у животу.
patka napisao:@aca

Najbolje sada da pocnes da ubedjujes autora teme kako si i njemu dijagnostikovao neunistivu hlamidiju iz svoje maste i da mu treba tvoj kl(epta) sistem da se izleci.

I dalje nismo videli nista korisno od tebe na ovoj temi osim da si za izolaciju i posmatranje.
А тек што си ти рекао корисних ствари! Иди бре једи оно што патке једу и ваљда ће ти бити боље.
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

gresis aco, mnogo gresis, ja u zivotu nemam ama bas nikakvih problema :)
ipak cu i ovu temu napustiti jer nisam covek koji se svadja niti prepire, imam daleko vece argumente u odnosu na tebe, ti samo baratas tudjim recima a ja imam ovaj zivot koji i dalje postoji zahvaljujuci lekarima i zvanicnoj medicini... :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Slavko_slavko napisao:gresis aco, mnogo gresis, ja u zivotu nemam ama bas nikakvih problema :)
ipak cu i ovu temu napustiti jer nisam covek koji se svadja niti prepire, imam daleko vece argumente u odnosu na tebe, ti samo baratas tudjim recima a ja imam ovaj zivot koji i dalje postoji zahvaljujuci lekarima i zvanicnoj medicini... :)
Ако немаш никаквих проблема, шта је онда ово:
http://www.doktor.rs/forum/urologija/tu ... ml#p225756

или ово
ja samo imam zelju da pomognem svima koji imaju slicnih problema kao ja... :D
Read more: http://www.doktor.rs/forum/urologija/tu ... z2UFqGqvRi

или ово http://www.doktor.rs/forum/onkologija/p ... ml#p221792

Хоћеш да кажеш да ниси говорио истину?
Odgovori