Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
znaci ako je covek jednom imao npr. prehladu on celog zivota ima problema sa njom?
ja sam izlecen covek i nemam vise problema sa tumorima imao sam i imam su dva potpuno razlicita glagolska vremena, jedan je perfekt a drugi prezent, to se uci u drugom osnovne...pored toga postoji jos i negacija: ja nemam problema
Баш си нашао да поредиш туморе по целом организму са прехладом. Бисерко мој.
Ниси ти таква особа постао преко ноћи. У нашем животу све је узрочно-последично повезано. Нешто је узроковано физичко-хемијским законима, а нешто неким другим законима и принципима. Размисли о томе. Један је живот.
E ovako.Nisam imo seksualnih iskustava,mesturbiram vrlo retko 2-3 puta nedeljno,nekad i manje,odkad se pojavilo ovo skoro da i nemogu.samo da dodam,prvo se pojavi crvenilo sa gnojem ili sta vec(nekakva tecnost ne znam sta je to) pa tek onda pocne da se ljusti koza,i kad se oljusti posle nekog vremena npr dan,dva pocne opet ispocetka,i tako vec mesec dana.poludecu!
Kad se zacrveni ako se pojave vezikule tj. sitni mehurici iz kojih izlazi ta tecnost to moze biti ekcem ili kontaktni dermatitis, tacna dijagnoza zahteva pregled. Definitivno moras kod dermatovenerologa.
dejanwow napisao:Pa iso bi ja ako se to ne povuce uskoro,ali pitam samo da li neko zna u cemu je rec ili da li je imao slicnih iskustva da mi odgovori,dosta ce mi znaciti.
Pa isao bih ako se ne povuce....ovo je najgore sto mozes da izaber kao opciju....