HIV TEST?moja prica saznanja pitanje I problem HIV DUO ELFA

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Filipp
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 29, 2016 11:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

HIV TEST?moja prica saznanja pitanje I problem HIV DUO ELFA

Post od Filipp »

vidim da na forumu vas nekolicina #atomium #drbgd ... ispravno pricate u skladu sa ostatkom sveta pa bih voleo ako neko IMA neko misljenje da je sigurno tacno ili potvrdu moje sumnje da je umisljena. novembru mesecu Sam imao rizican odnos gde je pukao kondom nije bilo ni ejakulacije niti icega eksces je trajao 4 sekunde jer Sam odmah primetio,cak ni PRI pucanju kondoma glava nije bila otvorena,latex se prevukao preko vrha koze.sacekao Sam adekvatnih 90 Dana ili 3meseca I u klinickom centru uradio kompletnu krvnu sliku limfocita virusa svih ukljucujuci hcv I HIV 1_2 duo elfa 4 e generacije I sve je negativno nalazi savrseni,sem malo nizeg gvozdja,posle 6 meseci pocinje prehlada oko mene ,gde I ja pocinjem par Dana da kasljuckam SUV kasalj koji je trajao par Dana,gde opet upadam u paranoju I strah..nadam se da je zbog silnog stress jer Sam hipohondar pocnu USTA da mi se suse jako,Ali osuse se samo kada se uznemirim I jezik mi je bled nemam nikakvih naslaga sem sto se store PRI korenu jezika kada pijem I pusim I od stresa,a od tod poslednjeg periods Sam dosta pusio I pio ..I USTA se osuse,to traje vec nedelju Dana,malo jace..odlazim ponovo u akreditovani medlab I radim ponovo viruses iako mi je dosta njih reklo da nema potrebe jak Sam test radio,Ali da smanjim paranoju odem uradim opet test ag an 1,2 takodje je elfa 4th generation.I ukupni hcv I sve nereaktivno.to je bio drugi test posle 6 meseci I nedelju IPO Dana znaci 27 IPO nedelja.kada sam video ja je opet ELFA a kod nas po forumima slabo ljude informisu a po stranim ga ima dosta procitao sam da je nqjsavremenija tehnika radjena na kompu sa fluoroscentnim tecnostima da trazi sam virus i antitela duboko u period prozora da je jako precizan i osetljiv,i da gresku nikad ne pravi do coveka i vise lazno pozitivan moze biti jer kupi antitela i sve najsittinje detalje po organizmu..znaci test je isti kao nova Elisa samo jos dobudzeen..francuske je proizvidnje sto je takodje dobro jer sam procitao da francuzi inace imaju jednu od najboljih testova sto mi je bilo drago jer ipak nismo toliko zaostali..elisu sam primenio kod mene na drzavnim nalazima kao i provatnim koriste vise za druge bolesti sad tipa hcv...elfa elisa meia cmia su sve testovi iz porodice EIA samo drugacije tehnike isti princip..EIA je odobrena od FDA i CDC ..citajuci strane forume video sam da je zastupljen svuda od grcke indije uk francuske italije itd...nazvao sam magistru isto mi je potvrdila i kaze da ga sve vise primenjuju jer je pouzdan i nema njakanja kao kod prethodne elise da mora rucno sve da se dodaje.plus pretpostavljam da je los ne bi bio najskuplji u poredjenju sa ostalim laboratorijama sto sam gledao,a koriste ga najbolje drzavne ustanove klinicki centar ns i klinicki centar javno zdravlje bg...ovo sam napisao jer se mozda nekom nadje da mu treba jer sam vec video da pitaju sta je elfa...znaci poboljsana verzija elise sto trazi i virus i antitela i pouzdan je posle 4 nedelje ali je svetska preporuka kao konacan rezultat 3 meseca nije bitno koji je rizik u pitanju ako je Mali rizik kazu ti vec posle tri cetiri nedelje I to je to da se ne tripujes ako si imao veliki rizik analni vaginalni nije been tno glavno retest je posle 3 meseca I to je toi CEO svet preporucuje duo testove,a sto se 6 meseci rice mama BA's svi kazu da je to urbani MIT koji je ostao kao stara varijanta jer su 80 IH I 90 IH bili losiji testovi Dana's se reko kome preporuci 6 meseci sem tesko obolelih ljudi leukemia zracenja rak I parovi gde je neko pozitivan pa proveravaju I to je to!izneo sam sve sto znam ali moja brigaa je ostala kao tik od bezbroj dezinformacija na nasim forumima koji su teska glupost i zastateli su a doktori koriste savremene stvari a forumi pisu pricu od pre hiljadu godina,ljudi 2016 a je,i ostale mi traumr i nesigurnost kao sad recimo kod mene je da li je beo jezik Suva USTA produkt ancioznosti stresa prehlade alkohola cigara ili haluciniram da I dalje IMA veze sa hivom?da li je moj HIV status konacan posle 3, I 6 meseci I da li da konacno stavim tacku na paranoje?hvala puno!!
a
Kristina11
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 11, 2016 11:43 pm

Re: HIV TEST?moja prica saznanja pitanje I problem HIV DUO ELFA

Post od Kristina11 »

Filipp evo ja cu ti reci,mozes s mirom da stavis konacnu tacku na to :lol: Drbgd rekla bih da vise nije aktivan na forumu.A ja vidim da ti danima otvaras nove i nove teme na forumu.Vidim da si jako opterecen i u paranoji.Obavio si test i posle 3 meseca i posle 6.I apsolutno si negativan.Procitaj starije postove clanova i odgovore doktora na to, sa teme "Prenosenje Hiv-a" i sve ce ti biti jasno.Dakle uzivaj u zivotu i ubuduce, ko sto Cecina pesma kaze "Pazi s kime spavas" :lol: :lol: :lol:
Filipp
Novi član
Novi član

Post od Filipp »

Hvala ti Kristina nisi ni svesna koliko,da ti nisi odgovorila objavio bih rat celom ovom usranom forumu...uplasen Sam I moje strahovi poidilaze od tesko gubitka na mojim rukama te kako to djavo nalaze posle toga moja nepromisljena greska,a nepromisljene greske nose svoju cenu ja Sam toga svestan I znam kako to ide..plasim se da me Bog ne kazni zbog svoje gluposti zato posle I 2 test a ja Sam sumnjicav I uplasen al and da ne ulazim u dubioze psihoZe..moje je tvoje misljenje otkud sad da mi je jezik jebeni zuv belicast ,da Sam cesto dehidriran BA's ,6 meseci posle svega,a ne SECAM se da mi se nikad u zivotu to desavalo pre...jel moze da IMA sanse ikakve da je povezano sa bolest tips hivom da se desilo neka greska PRI testovima,?hvala ljubim te
miikii22
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Dec 14, 2013 7:09 pm

Post od miikii22 »

Ma vidis kakvo je ovde stanje .. Niko ne daje odgovore ne znam ni cemu sluzi onda ovaj sajt ako nam nije od pomoci :/ Znaju kakva je nasa zemlja povodm ove bolesti i da ne mozemo tek tako da se informisemo javno jer odmah bi nas osudili :/ Makar ovde bi mogli da nam pomognu u nekom slucaju ako vec postoji ovakav sajt :/
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Не знам зашто да отвориш рат форуму када нечитко пишеш.

Не мислиш ваљда да људи имају снаге да читају нечитак текст? Ако теби није стало да те други разумеју...
Filipp
Novi član
Novi član

Post od Filipp »

Hvala dragom Bogu pa nisam uskracen za komunikaciju sa spoljnim svetom van ovog terarijuma od zemlje pa mogu da napravim realno poredjenje koliko je potrebno jeebenog izlaganja smaranja I cimanja za rukav za neki obican odgovori,nebitno apsolutno sad za ovu temu,zamisli kako je kad ti treba nesto vise od odgovora haha...naravno da Sam se u svom neznanju obratio ljudima preko kako ne bih zavisio od bezbroj licnih pokusaja ovde I na zalost ili srecu odgovori nadovezivanja I savetovanja DIREKTNO I samo vezano za datu temu su momentalna al ajd nema veze,zalosno je sto treba uzeti u obzir da je KO'd nas mnoooogo ljudi sto nemaju ni net kamoli stupanje u kontakt sa nekim drugim..a isto tako fascinantna psihologija satire nasih ljudi koji se uglavnom odazivaju na drske I ludacke termine razgovora (rat,prozivanje,beshenje,kukanje)... Ne verovatno al istinito...nabijena nam je tezina medju ljudima u DNK vekovima....ne ori Marko drumove ,negazte Turci oranje hahaha bilo bi do jaja da smo prisniji slozniji direktniji saosecajniji ne bi nas kuga izjela :) piece&love!
Filipp
Novi član
Novi član

Post od Filipp »

Coa brate moj izvini zbog necitkog pisanja u pravi si,tastatura na fonu mi speluje reci pa skontam tek kad objavim..
Kristina11
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 11, 2016 11:43 pm

Post od Kristina11 »

Filipp dva puta si uradio test i posle 3 meseca i posle 6 meseci.Znaci nema sanse da je greska..oba puta si bio negativan.Stotina hiljada ljudi nekad u zivotu ima dehidrataciju i belicast jezik i nema Hiv.Sigurno nikada pre nisi ni obracao toliko paznju.A sad osluskujes svaki detalj.To hoce od mnogo bezazlenih stvari.Aj da se nisi testirao..pa da kazem idi testoraj se proveri.Al zi jesi,dva puta u dovoljnom razmaku.I prvi put je bio dovoljan.Znaci,nema greske negativan si.
Filipp
Novi član
Novi član

Post od Filipp »

Hvala Kristina <3! Znam da si u pravu , toliko Sam nahranio paranoju kroz ovih pola godine da osluskujem svaki milimetar sebe I promena,uplasila me nagla dehidracija I taj jebeni suvi jezik I odma najgore misli jbg..strasno
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Искључи спел чекер на телефону и књигу у руке. Не можеш тако да живиш страхујући од обичне прехладе да можда није хив. Најгора је половичност. Ако нећеш да се потпуно препустиш лекарима, онда треба озбиљније да порадиш на учењу онога што је потребно.
Filipp
Novi član
Novi član

Post od Filipp »

Znam coa brate znas kad se potpuno slazem ono isto kapiramo sto se rice doktora,pre tri godine Sam po povratku iz inostranstva imao ozbiljan problem kuci keva se razbolela ono BA's hevi kancer I mozes da zamislis onda spiku I desavanja sa doktorima debilima jebenim a kao uz k**** samo se samnom tad tih 7 meseci osecala sigurno a ja iz medju sve vatre nmg ti opisati kakva razdoblja zivota a relativno mlad 25 god tad..I sve se zavrsi meni na rukama,,,u tom periodu svaki jebeni Dan net I citaj doktorska sranja odatle mi usadjen toliki strah mnogi se dive hrabroscu al poserem se ja po tome,I znas kako jedno sranje vuce drugo kad se djavo zaigra,tako I ja u polubunilu napravim nepromisljeno BA's BA's sranje jer Niko ne zna da zabiberi ko ja I odlepim zadnjih pola godine od paranoje,plus na sve to sto ti kazes jebenog nepoverenja u doktore a mogao Sam ti napisati da skontas od koliko dubine se to vuce da ne mislis da Sam debilko neki nego ono buraz **** bi I'm mamu veruj mi al se borim da budem kul..ono znam da 99. Posto ljudi ne bi imamo muda odraditi te neke stvari I pogledati SMRT ravno u oci .al vidis da je ostala trauma jebena.toliko da ja njima ne verujem kao psihopata da Sam posle 6 meseci I ta dva jebena testa cist,I kao da mi se igraj sa psihom do zadnja granice zlo da ono prehladje USTA jezici picks materine,dosta Sam od keve informisan svojerucno u medicine I dosta Sam ivako pametan al najradije bih da ne znam nista da nikad ne udjem u bolnicu ne vidim ni jednom doktora,ziveo bih u sumi jebeno I ja porodio svoje dete ako treba samo da IH ne gledam,eto zato se plasim brate I najradije ne bih nista da citam,zato Sam se ovde izbacio ljudima normalnim I slicnim meni brate moj.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Имаш неоствариве жеље што се тиче болнице и здравља.

Остаје нам само борба. Што нас не убије то нас ојача.
Filipp
Novi član
Novi član

Post od Filipp »

Znam ta me teorija odrzala u zivotu fazon ne postoji greska samo lekcija,Iako Sam SECAM se u jednom trenutku rastrojstva priupitao boga onako direktno "za sta me spremas matori"... Za mars ocigledno...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Верујем да грешке постоје али питање је шта ми са њима учинимо.

Бога у то можеш да мешаш само ако си близак с њим. Ако ти ништа немаш с њим треба да знаш да тада ни он скоро ништа нема с тобом.
Filipp
Novi član
Novi član

Post od Filipp »

Uhh imam imam itekako al o time bih ti pricao privatno da ne iznosim saznanja iskustva I sve stvari ovde,nek ostanemo na doktorima usranim I bolestima hehe sto prakticnije da ne plasimo ljude :) pa da zato se I kaze lekcija kako bi se video ko je kako naucio I sto se kaze kakvog si kova ,jak ili slab...neophodno je biti svestan toga jer u padovima I iskusenjima nesvesnost I neprepoznavanje lekcije moze mnogo da kosta slabe ljude,znas to I Sam :) greska se moze protumaciti kao lose ocitana lekcija individue...test test test hahaha a isto tako razmisljajuci I poredjenjem mnogih ljudi I situacija dosao Sam do zakljucka da se vrlo cesce ogromne lekcije desava ju ljudima sa potencijalom ,nznm zasto al to je moja teorija mozda se neces sloziti sa mojim mislilackim porivima al jbg :)
Odgovori