HIV TEST?moja prica saznanja pitanje I problem HIV DUO ELFA

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Nislija1990
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 03, 2016 4:19 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: HIV TEST?moja prica saznanja pitanje I problem HIV DUO ELFA

Post od Nislija1990 »

Najnovijim testoviima na Hiv 5-6 nedelja i to je to nemas potrebe da se brines filipe :)
Filipp
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 29, 2016 11:02 pm

Post od Filipp »

Hvala Nislijo :)) ma znam procitao Sam CEO net jebeni sto se testova rice I sta masa preko govori svi isto kazu,veliki rizik preporucuju retest za 3 meseca a inace je ko sto ti kazes,4,5 nedelja sad:) zvao Sam magistru kaze za tu elfu da je sad vec pocinju svi koristiti jer je mnogo pouzdana osetljiva I brza varijanta a isti fazon kao drugi 4 e generacije,race ga od bga ns a I svih vec ostalih javnih ustanova,I po hrvatskoj isto..sve Sam cekirao :) nego mi crva u glavu ubacila ta kratka prehlada BA's 6 meseci posle I taj jezik belicast I suv onako,I za to Sam procitao da se tek kasnije desavaju veca gljivicna oboljenja kandidijaze I to uglavnom po celim ustima flekavo,a ovako kad je da je to milijardu jedan razlog,prehlada stres cigare alkohol dehidracija imunitet ne spavanje tablete za grlo,plus i po kuci mi kasljuckaju,a ja kvotu tih Dana bogami ispunio za desetoricu :) cak Sam cimao sad pocetkom ovog meseca I tu sa kojom Sam imao odnos da uradi test jer mi je presumnjiva I mozda laze iz straha a ne znamo se dobro ,I ode I negativno u jugolabu...ne znam vise majke mi,da IMA nesto pokazalo bi se u 2 puta za pola godine jebem mu dan,a I sad posle toliko cimanja stresa vase podrske testova razgovora sa doktorima,njenim dokazom ako stvarno postoji nesto onda jebem mu bas mater bice teska komedija.:)
miikii22
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Dec 14, 2013 7:09 pm

Post od miikii22 »

Jesul testovi odmah isti dan i u drzavnim ustanovama ?
Filipp
Novi član
Novi član

Post od Filipp »

Ne znam ja Sam za prve na drzavnoj klinici cekao par Dana al to je verovatno jer Sam radio sve moguce nalaze pa se zato cekalo a I drzavna je jbg..a inace mislim da treba Dan jedan za HIV,idi u neku privatnu dobru proveri na netu jel rade taj duo test ag at 1,2 Muslim da su svuda 1000,1500 dinara max..Niko te nista ne pita kazes to hocu platis I cao,gotovo ti I'll taj Dan ili sutra.
miikii22
Stalni član
Stalni  član

Post od miikii22 »

Filipp napisao:Ne znam ja Sam za prve na drzavnoj klinici cekao par Dana al to je verovatno jer Sam radio sve moguce nalaze pa se zato cekalo a I drzavna je jbg..a inace mislim da treba Dan jedan za HIV,idi u neku privatnu dobru proveri na netu jel rade taj duo test ag at 1,2 Muslim da su svuda 1000,1500 dinara max..Niko te nista ne pita kazes to hocu platis I cao,gotovo ti I'll taj Dan ili sutra.
Ja sam gledao na sajtu one studenske poliklinike pise da je rezlutat isti dan i da je beslpatno i anonimno ? ,ne znam koji test koriste ali verovatno taj koji svi koriste .. Aa gledao sam na Biomedical test na hiv je oko 1200 Hiv 1+2 Ag/At jel to taj ? I bude isti dan . Jer nisam iz Beograda i mislio sam isti dan sve da zavrsim aa ovamo u poliklniku pise da ima razgovor pre i posle testa sto bi mi znacilo dok u privatnoj je verovatno samo preuzmes rezultat ? A mislio sam kad vec radim da uradim j na hepatitis i sve to ali kazes ceka se .. Tako da cu samo onda na hiv :/
Filipp
Novi član
Novi član

Post od Filipp »

Pa da kako god zelis,ja Sam drugi put u med labu radio HIV I ukupni hcv hepatitis I bilo je sutradan gotovo sve,sad zavisi mozes I na poliklinici svejedno je ,ja Sam cekao duze prvi put kazem ti jer Sam radio od hormona stitne celokupme alike krvne I sve moguce viruse,a sto se vrste tests mislim da svi sad koriste te najsavremenije sto traze I antitela I virus,ima ta elfa sto je isto sto I Elisa isti djavo samo brze odradi I osetljiviji je u 5,6 Dana od obicne Elise al isti je fazon..
Filipp
Novi član
Novi član

Post od Filipp »

Cim ti pise hiv1 hiv2 ag at,to ti je test cetvrte generacije I pouzdani su vec posle 5,6 nedelja svetska preporuka prevencije od HIV a je 3 meseca kao finalni rezultat al to je vise za visoke rizike I ljude sa sjebanim imunim sistemom I nekim bolestima zracenjima it'd,6meseci je stara spika iz 80 IH 90 IH godina pa su ostale te zastarele informacije
Filipp
Novi član
Novi član

Post od Filipp »

Ja Sam iz neznanja I paranoje I citanja nasih foruma radio posle 3 meseca I posle 6 duo test pa mi opet ostali tikovi zbog citanja raznoraznih sranja
miikii22
Stalni član
Stalni  član

Post od miikii22 »

Filipp napisao:Pa da kako god zelis,ja Sam drugi put u med labu radio HIV I ukupni hcv hepatitis I bilo je sutradan gotovo sve,sad zavisi mozes I na poliklinici svejedno je ,ja Sam cekao duze prvi put kazem ti jer Sam radio od hormona stitne celokupme alike krvne I sve moguce viruse,a sto se vrste tests mislim da svi sad koriste te najsavremenije sto traze I antitela I virus,ima ta elfa sto je isto sto I Elisa isti djavo samo brze odradi I osetljiviji je u 5,6 Dana od obicne Elise al isti je fazon..
Ja sam prelomio da odem do studenske poliklinike pa sta bude ... Ne mogu vise ovako , jer sto citam po netu sve je gore :/ Valjda ce biti sve gotovo taj isti dan :/ Aa isto je anonimno koliko sam razumeo i u polikliniku da ne treba bas nista da imas samo odes i testiras se ...
Filipp
Novi član
Novi član

Post od Filipp »

Ma dobro jedan Dan nije nista,zamisli meni u Februaru cekam nedelju Dana na testove Jo's zakacim onaj praznik od dva tri Dana,osedeo Sam!idi bilo gde veruj mi da samo skines to sa psihe ja Sam svoju razneo za ovih pola godine trebace mi Jo's toliko da dodjem sebi,druge testove uradio nisam imao snage da se obradujem pocnes da sumnjas u sve..
miikii22
Stalni član
Stalni  član

Post od miikii22 »

Znam kako je .. Ja evo 2 nedelje sam totalno pao psihicki i fizicki , ne jedem ne spavam ubi me sve ovo ... A sve se to posle nadoveze na ove simptome pa mi je jos gore :/ Nisam siguran samo kako cu reagovati akk budem poZitivan :( Ne znam kako cu to podneti :( Ali svakako moram otici jer ovaj osecaj je strasan nedaj boze nikom !!!
Filipp
Novi član
Novi član

Post od Filipp »

Nece biti sigurno videces dobro ti je nislija napisao tesko se prenosi iako se nikad ne zna jebes ga,ja Sam imao mnogo riskantniju situaciju nisam ni znao doticnu plus znam sto posto da je promiskuitetna ne mogu ti opisati paranoju tako da znam kroz sta sad prolazis,pakao jebeni ..I gde god Sam citao cak Sam se I dopisivao sa stranim doktorima I svi su rekli da nema teoretske sanse da sudis hivu po simptomima samo test I to je to,isto tako znam da je najveci KO'd nas problem sto se Niko ne testira nego saznaju da imaju HIV kad skroz odu u problem I kad bukvalno padnu pa onda otkriju al do tad vec prodje godina I tad je kasno, tako da nedaj boze al ja Sam tako razmisljao da ne bih poludeo cak I da saznas da imas I to je dobro jer si saznao odma I onda mozes ziveti jako dugo koliko Sam procitao I do 50 godina ..jer jbg zamisli recimo ran jebeni operises se I opet je pitanje koliko ces izdrzati nekoliko godina I CEO zivot si sjeban,uvek od loseg IMA gore,tako da sta god da je do jaja je da ces proveriti I cao..ljudi Dana's sa hivom zive normal no I dugo ako na vreme skontaju I naprave promene u zivotu ,cak I decu mozes imati,tako da nemoj se ubijati u glavu bice sve kul sigurno...imam I ja simptome I mozes ga jebati iako Sam dva puta negativan,cak Sam I nju smarao da iradi test I pokaze mi...kazem ti od citanja I gledanja osluskivanja sebe simptoma imaces samo psihicke posledice koje I ja sad imam,ubi me ankcioznost srce mi pocne lupati u vratu osuse mi se USTA jezik pobeli pocnem da pusim ko turcin uhvati me nesanica nmg da jedem necu napolje iBegavam sve..ludilo!
miikii22
Stalni član
Stalni  član

Post od miikii22 »

Filipp napisao:Uhh imam imam itekako al o time bih ti pricao privatno da ne iznosim saznanja iskustva I sve stvari ovde,nek ostanemo na doktorima usranim I bolestima hehe sto prakticnije da ne plasimo ljude :) pa da zato se I kaze lekcija kako bi se video ko je kako naucio I sto se kaze kakvog si kova ,jak ili slab...neophodno je biti svestan toga jer u padovima I iskusenjima nesvesnost I neprepoznavanje lekcije moze mnogo da kosta slabe ljude,znas to I Sam :) greska se moze protumaciti kao lose ocitana lekcija individue...test test test hahaha a isto tako razmisljajuci I poredjenjem mnogih ljudi I situacija dosao Sam do zakljucka da se vrlo cesce ogromne lekcije desava ju ljudima sa potencijalom ,nznm zasto al to je moja teorija mozda se neces sloziti sa mojim mislilackim porivima al jbg :)
Hvala na podrsci :( Znam sve to koliko sam iscitao imam utisak da znam sve o tome , mozda vise i smaram ovde po forumu ali po 3, 4 x citam iste clanke i gledma imam li ja to :S Najgore sto nisam iz Beograda pa ne mogu ni da se konsultujem ovde sa nekim , znas i sam kako je mala sredina to ako bi se proculo odmah bi zavrsio sa svima svi bi me izbegavali ..Tako ako budem morao bi da krijem to do kraja zivota nekako ..Ali da ne donosim rane zakljcuke , najgore od svega mi je ova neka promena sto mi trepere misici neko vreme :( Ostalo mogu i da umislim ali ovo vidim golim okom o osecam :S Tako da me ovo uzasava , imam utisak da cu da psihicki malo odem sto kazu :S Dobro je u Lazu da me ne smeste posle ovog ... Ali opet cekam da odem i saznam rezultet ...Hvala jos jednom na podrsci ....
Filipp
Novi član
Novi član

Post od Filipp »

Ma nema na cemu za to bi I trebao sluziti forum ako vec ne mozes otvoreno pred svima..kazem ti nije to to sto posto si kul ono sto osete simptome grune IH kao najgora gripa ,limfni cvorovi ti iskoce preznojavas se glavobolja ko migrena bolovi u kostima misicima,pa posle gljivicne infekcije po ustima I dole kad BA's postane jebeno..mada mi je jedna doktorica rekla da na infekcije uglavnom prva reaguje koza,odma ti iskoce herpesi osipi I te zajebancije,zato ti kazem ove simptome kao ti I ja smo mi izazvali psihom I paranojom jer nema drugog objasnjenja al uradi test da ti u glavi bude lakse I to je to
miikii22
Stalni član
Stalni  član

Post od miikii22 »

Filipp napisao:Ma nema na cemu za to bi I trebao sluziti forum ako vec ne mozes otvoreno pred svima..kazem ti nije to to sto posto si kul ono sto osete simptome grune IH kao najgora gripa ,limfni cvorovi ti iskoce preznojavas se glavobolja ko migrena bolovi u kostima misicima,pa posle gljivicne infekcije po ustima I dole kad BA's postane jebeno..mada mi je jedna doktorica rekla da na infekcije uglavnom prva reaguje koza,odma ti iskoce herpesi osipi I te zajebancije,zato ti kazem ove simptome kao ti I ja smo mi izazvali psihom I paranojom jer nema drugog objasnjenja al uradi test da ti u glavi bude lakse I to je to
Eto viidis to nisam znao da je bas tako , mislio sam da je sve ovo sto mi se desava odmah HiV ..Mada imam na stopalima kao guljenje koze ali to ne spada u osim valjda , i citao sam da se to javlja usled pada imuniteta aa Hiv odmah osalbljuje imunitet tako da me je i to bacilo ono u bedu totalno :S Ne znam to jesi video da sam na pisao na mojoj temi isto ...
Odgovori