HIV TEST?moja prica saznanja pitanje I problem HIV DUO ELFA
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Maj 29, 2016 11:02 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: HIV TEST?moja prica saznanja pitanje I problem HIV DUO ELFA
Nece biti sigurno videces dobro ti je nislija napisao tesko se prenosi iako se nikad ne zna jebes ga,ja Sam imao mnogo riskantniju situaciju nisam ni znao doticnu plus znam sto posto da je promiskuitetna ne mogu ti opisati paranoju tako da znam kroz sta sad prolazis,pakao jebeni ..I gde god Sam citao cak Sam se I dopisivao sa stranim doktorima I svi su rekli da nema teoretske sanse da sudis hivu po simptomima samo test I to je to,isto tako znam da je najveci KO'd nas problem sto se Niko ne testira nego saznaju da imaju HIV kad skroz odu u problem I kad bukvalno padnu pa onda otkriju al do tad vec prodje godina I tad je kasno, tako da nedaj boze al ja Sam tako razmisljao da ne bih poludeo cak I da saznas da imas I to je dobro jer si saznao odma I onda mozes ziveti jako dugo koliko Sam procitao I do 50 godina ..jer jbg zamisli recimo ran jebeni operises se I opet je pitanje koliko ces izdrzati nekoliko godina I CEO zivot si sjeban,uvek od loseg IMA gore,tako da sta god da je do jaja je da ces proveriti I cao..ljudi Dana's sa hivom zive normal no I dugo ako na vreme skontaju I naprave promene u zivotu ,cak I decu mozes imati,tako da nemoj se ubijati u glavu bice sve kul sigurno...imam I ja simptome I mozes ga jebati iako Sam dva puta negativan,cak Sam I nju smarao da iradi test I pokaze mi...kazem ti od citanja I gledanja osluskivanja sebe simptoma imaces samo psihicke posledice koje I ja sad imam,ubi me ankcioznost srce mi pocne lupati u vratu osuse mi se USTA jezik pobeli pocnem da pusim ko turcin uhvati me nesanica nmg da jedem necu napolje iBegavam sve..ludilo!
Hvala na podrsciFilipp napisao:Uhh imam imam itekako al o time bih ti pricao privatno da ne iznosim saznanja iskustva I sve stvari ovde,nek ostanemo na doktorima usranim I bolestima hehe sto prakticnije da ne plasimo ljudepa da zato se I kaze lekcija kako bi se video ko je kako naucio I sto se kaze kakvog si kova ,jak ili slab...neophodno je biti svestan toga jer u padovima I iskusenjima nesvesnost I neprepoznavanje lekcije moze mnogo da kosta slabe ljude,znas to I Sam
greska se moze protumaciti kao lose ocitana lekcija individue...test test test hahaha a isto tako razmisljajuci I poredjenjem mnogih ljudi I situacija dosao Sam do zakljucka da se vrlo cesce ogromne lekcije desava ju ljudima sa potencijalom ,nznm zasto al to je moja teorija mozda se neces sloziti sa mojim mislilackim porivima al jbg

-
- Novi član
Ma nema na cemu za to bi I trebao sluziti forum ako vec ne mozes otvoreno pred svima..kazem ti nije to to sto posto si kul ono sto osete simptome grune IH kao najgora gripa ,limfni cvorovi ti iskoce preznojavas se glavobolja ko migrena bolovi u kostima misicima,pa posle gljivicne infekcije po ustima I dole kad BA's postane jebeno..mada mi je jedna doktorica rekla da na infekcije uglavnom prva reaguje koza,odma ti iskoce herpesi osipi I te zajebancije,zato ti kazem ove simptome kao ti I ja smo mi izazvali psihom I paranojom jer nema drugog objasnjenja al uradi test da ti u glavi bude lakse I to je to
Eto viidis to nisam znao da je bas tako , mislio sam da je sve ovo sto mi se desava odmah HiV ..Mada imam na stopalima kao guljenje koze ali to ne spada u osim valjda , i citao sam da se to javlja usled pada imuniteta aa Hiv odmah osalbljuje imunitet tako da me je i to bacilo ono u bedu totalno :S Ne znam to jesi video da sam na pisao na mojoj temi isto ...Filipp napisao:Ma nema na cemu za to bi I trebao sluziti forum ako vec ne mozes otvoreno pred svima..kazem ti nije to to sto posto si kul ono sto osete simptome grune IH kao najgora gripa ,limfni cvorovi ti iskoce preznojavas se glavobolja ko migrena bolovi u kostima misicima,pa posle gljivicne infekcije po ustima I dole kad BA's postane jebeno..mada mi je jedna doktorica rekla da na infekcije uglavnom prva reaguje koza,odma ti iskoce herpesi osipi I te zajebancije,zato ti kazem ove simptome kao ti I ja smo mi izazvali psihom I paranojom jer nema drugog objasnjenja al uradi test da ti u glavi bude lakse I to je to
-
- Novi član
Ma da to je imunitet kao I KO'd mene,a najveci okidac imuniteta je stres,u stvari stres je najgori bukvalno..kazem ti KO'd HIV infekcije simptomi kad se dese dese se kao BA's jaka gripa napisao Sam ti sve _kucaj na guglu HIV osip da vidis kako izgleda de to da ti iskoci znas koliko je sati,svi imaju migrene jake I ti limfni cvorovi iskacu jer se tu krije HIV,a to meni recimo nije jasno da limfociti u krvi koji su glavni koji se bore sa hivom I svim bolestima mogu biti u normali na nalazima tek posle se smanje jako jer IH HIV unistava,isto tako Sam ja za SUV kasalj I bebo jezik odma rekao to je HIV onda procitam da SUV kasalj treba da traje jako dugo tipa cak I par meseci ne prolazi cak ni sa terapijom,a mene prosao za 3 Dana a bebo jezik I SUV pise da je dehidracija prehlada cigare alkohol,a u slucaju hiva javljas se kandidijaze koja bide kao fleke na crvenom jeziku I zahvata ista I zdrelo I nmz da se skine jer boli pa I krvari,pa pise da je I to propratni simptom kad HIV uznapreduje vremenom a ne za 6 meseci beo I SUV jezik,cak I za to moje pise da u depresiji stresu imunitet pada lekovi za grlo hrane kandidu sto svi imamo I jezik pobeli,a najveci otrov je alkohol I cigare,a ja IH od stresa ne gasim Jo's Sam na sve to cugao skoro svaki Dan...dako da eto nznm meni je jezik belicast Jo's uvek ne kasljem bude normalan kad ga operem I jebem li ga radio Sam dva testa u pola godine I pokusavam posle svega toga da se izvadim iz stresa I paranoje jer se osecam slabo I izmoreno od stresa I svega
Uliva mi ovo puno nade , evo malo mi je lakse ako mi verujes ..Mada opet idem na test be zobzira na sve ..Pa po netu pise odmah nakon mesec dana vec prvi simptomi i ono kada ugledas sve se pokupi i u glavi stvoris da si gotov :S Ali ako si negativan sto brines i dalje ? Jer valjda ne mogu u medjuvremenu da se razviju antitela koje prepoznaje test ? Jer ako je tako 2 x negativno mislim da je to to , da ne postoji sansa ?? A belicast jezik imam i ja davno to je od nekih bakterija koje se taloze i sto su suva usta .. To nije strasno koliko je meni doktor rekao ..Filipp napisao:Ma da to je imunitet kao I KO'd mene,a najveci okidac imuniteta je stres,u stvari stres je najgori bukvalno..kazem ti KO'd HIV infekcije simptomi kad se dese dese se kao BA's jaka gripa napisao Sam ti sve _kucaj na guglu HIV osip da vidis kako izgleda de to da ti iskoci znas koliko je sati,svi imaju migrene jake I ti limfni cvorovi iskacu jer se tu krije HIV,a to meni recimo nije jasno da limfociti u krvi koji su glavni koji se bore sa hivom I svim bolestima mogu biti u normali na nalazima tek posle se smanje jako jer IH HIV unistava,isto tako Sam ja za SUV kasalj I bebo jezik odma rekao to je HIV onda procitam da SUV kasalj treba da traje jako dugo tipa cak I par meseci ne prolazi cak ni sa terapijom,a mene prosao za 3 Dana a bebo jezik I SUV pise da je dehidracija prehlada cigare alkohol,a u slucaju hiva javljas se kandidijaze koja bide kao fleke na crvenom jeziku I zahvata ista I zdrelo I nmz da se skine jer boli pa I krvari,pa pise da je I to propratni simptom kad HIV uznapreduje vremenom a ne za 6 meseci beo I SUV jezik,cak I za to moje pise da u depresiji stresu imunitet pada lekovi za grlo hrane kandidu sto svi imamo I jezik pobeli,a najveci otrov je alkohol I cigare,a ja IH od stresa ne gasim Jo's Sam na sve to cugao skoro svaki Dan...dako da eto nznm meni je jezik belicast Jo's uvek ne kasljem bude normalan kad ga operem I jebem li ga radio Sam dva testa u pola godine I pokusavam posle svega toga da se izvadim iz stresa I paranoje jer se osecam slabo I izmoreno od stresa I svega
-
- Novi član
Pa to ti kazem nepoverenje se stvori od paranoje I straha gde god Sam citao svi infektolozi na svetu kazu da I'm se nikad nije desio slucaj da je neko bio negativan prvih mesec dva pa da je postao pozitivan posle I to sa malo starijim testovima kamoli sa ovim novim jer ovi novi pretrazuju bukvalno sve I virus I antitela tako da nema greske,rekla mi I magistra iz privatne da ljudski organizam ne moze da gresi moze aparatura da zezne al se onda testovi ponavljaju,Jo's Sam citao da lazno negativno testovi maltene ne postoje a lazno pozitivni da jer su novi testovi jako osetljivi pa cak I kad imas neke jace prehladje ili drugo nesto moze da prikaze pozitivno al se onda proverava Jo's nekim drugim da se tacno ustanovi,80 IH I 90 IH godina se nije toliko znao o tome pa su uvek za nedaj boze stavljali retest za sto posto sigurnost 6 meseci.a tad su postojali samo testovi na antitela...no cak se I tad to radilo sa ljudima koji imaju ozbiljno sjeban imunitet transplatacije organa rak leukemija I to..a sad sa novim generacijama 3 meseca je konacno I to ta 3 meseca proveravaju cisto ljude sa BA's riskantnim situacihama I te teze bolesnike I one ciji su nalazi nejasni..antitela organizam proizvodi vec drugi Dan al IH nije tad bilo moguce odmah skontati,nego se cekalo mesec do dva jer tad antitela IMA 98% ljudi ovih dva posto retkih slucajeva dodju do 3 meseca zato je svetska organizacija I dalje tvrdi kao glavi fajnalni rezultat 3 meseca kako ne bi ponaosob svima objasnjavali nego da zaokruze sve..an title kako rastu tako virus nestaje na testu zato su duo testovi dobri jer CE nesto naci sto posto ..I sto ti je onaj nislija rekao mladi ljudi to mnogo brze proizvode..jedna doktorima iz londona je napisala da se to KO'd nas mladjih desava u organizmu kao zecevi na spidu..
ovaj elfa test za koji Sam se ja pitao I istrazivao proizvode francuzi pa Sam onda video da su francuzi jedni od najnaprednijih I najboljih na svetu sa testovima..I KO'd njih po zakonu pise da je posle 6 nedelja konacan rezultat.I ono da je neki los test ne bi ga valjda koristila najbolji privatna klinika u ns I sve javne velike ustanove od BG a ns a zagreba splits banjaluke it'd ...I na forumima kanadskim gde su najbolji doktori I savetnici I njima Sam pisao.vidim da se koristi sirom sveta..francuska grcka turska Japan kina India engleska italija ,samo sto KO'd njih to postoji Jo's od dve hiljadite..sad je 2016 I hvala dragon Bogu da smo bar u malo naprednijem vremena mi..nego eto opet ti kazem citanja od pocetka sranja 6 meseci citam pa prvo najgluplje informacije 3 meseca pa 6 meseci pa neki kreteni pisu I do godinu Dana,pa onda nadjes move informacije pa testovi koji gde sta kako pa forumi..sto ti kazes od paranoje mogu medicinu da upisem lagano...I Jo's uvek Sam plasljiv I nesiguran iako sve Sam ti rekao sta Sam uradio.cak prso I na zvao ovu da se testira I negativno :0 al ne ona laze,testovi su pogresili Jo's uvek mi je nesto jezik mi beli I suse se USTA od hiva hahahahahah koliko ti pomogne toliko je internet nuzno zlo!al sreca da zivimo u 2016 oj zamisli kako bi bilo da su 90 e 

Nista onda , idem sad nakon 5,5 skoro je 6ta nedelja , uradicu test pa sta bude :/ Samo me plasi i ovaj broj inficiranih citam po netu , kazu da prelazi i preko 15 000 sto je bas puno :/ Tako da ne mg jos nista da tvrdim mozda i jesam umislio a mozda i ne :/Filipp napisao:Pa to ti kazem nepoverenje se stvori od paranoje I straha gde god Sam citao svi infektolozi na svetu kazu da I'm se nikad nije desio slucaj da je neko bio negativan prvih mesec dva pa da je postao pozitivan posle I to sa malo starijim testovima kamoli sa ovim novim jer ovi novi pretrazuju bukvalno sve I virus I antitela tako da nema greske,rekla mi I magistra iz privatne da ljudski organizam ne moze da gresi moze aparatura da zezne al se onda testovi ponavljaju,Jo's Sam citao da lazno negativno testovi maltene ne postoje a lazno pozitivni da jer su novi testovi jako osetljivi pa cak I kad imas neke jace prehladje ili drugo nesto moze da prikaze pozitivno al se onda proverava Jo's nekim drugim da se tacno ustanovi,80 IH I 90 IH godina se nije toliko znao o tome pa su uvek za nedaj boze stavljali retest za sto posto sigurnost 6 meseci.a tad su postojali samo testovi na antitela...no cak se I tad to radilo sa ljudima koji imaju ozbiljno sjeban imunitet transplatacije organa rak leukemija I to..a sad sa novim generacijama 3 meseca je konacno I to ta 3 meseca proveravaju cisto ljude sa BA's riskantnim situacihama I te teze bolesnike I one ciji su nalazi nejasni..antitela organizam proizvodi vec drugi Dan al IH nije tad bilo moguce odmah skontati,nego se cekalo mesec do dva jer tad antitela IMA 98% ljudi ovih dva posto retkih slucajeva dodju do 3 meseca zato je svetska organizacija I dalje tvrdi kao glavi fajnalni rezultat 3 meseca kako ne bi ponaosob svima objasnjavali nego da zaokruze sve..an title kako rastu tako virus nestaje na testu zato su duo testovi dobri jer CE nesto naci sto posto ..I sto ti je onaj nislija rekao mladi ljudi to mnogo brze proizvode..jedna doktorima iz londona je napisala da se to KO'd nas mladjih desava u organizmu kao zecevi na spidu..ovaj elfa test za koji Sam se ja pitao I istrazivao proizvode francuzi pa Sam onda video da su francuzi jedni od najnaprednijih I najboljih na svetu sa testovima..I KO'd njih po zakonu pise da je posle 6 nedelja konacan rezultat.I ono da je neki los test ne bi ga valjda koristila najbolji privatna klinika u ns I sve javne velike ustanove od BG a ns a zagreba splits banjaluke it'd ...I na forumima kanadskim gde su najbolji doktori I savetnici I njima Sam pisao.vidim da se koristi sirom sveta..francuska grcka turska Japan kina India engleska italija ,samo sto KO'd njih to postoji Jo's od dve hiljadite..sad je 2016 I hvala dragon Bogu da smo bar u malo naprednijem vremena mi..nego eto opet ti kazem citanja od pocetka sranja 6 meseci citam pa prvo najgluplje informacije 3 meseca pa 6 meseci pa neki kreteni pisu I do godinu Dana,pa onda nadjes move informacije pa testovi koji gde sta kako pa forumi..sto ti kazes od paranoje mogu medicinu da upisem lagano...I Jo's uvek Sam plasljiv I nesiguran iako sve Sam ti rekao sta Sam uradio.cak prso I na zvao ovu da se testira I negativno :0 al ne ona laze,testovi su pogresili Jo's uvek mi je nesto jezik mi beli I suse se USTA od hiva hahahahahah koliko ti pomogne toliko je internet nuzno zlo!al sreca da zivimo u 2016 oj zamisli kako bi bilo da su 90 e
-
- Novi član
Ma kakvu to nije tacno mislim da ima oko 3 hiljade mozda malo vise ,imamo najvise zarazenih u okrugu,mada od tog svog broja najvise cak dve hiljade I nesto je iz beograda,2015,4 je najveci porast u srbiji Muslim da je 30 I nesto novih slucajeva u vojvodini IH se Leci oko 200 al nista ne moze da se poredi kao Beograd u vojvodini IH IMA koliko u jednoj beogradskoj opstini ..to suketaju ciframa al 15 000 nema sanse to nigde nisam video,nznm ni gde si to nasao?
-
- Novi član
U srbiji zivi 2076 osoba zarazenih hivom , od toga najpogodjeniji I ugrozeniji Beograd a u 2015 oj je najveci porast epidemije 130 novoobolelih od toga 60 Beograd,38 Vojvodina ,34 iz ostatka srbije..od njih 2076 ,1100 ne znaju da imaju HIV...ovo je poslednji popis od 2015 e po svim novinama od dr Milan Jovanovich batut direktor institute...kazem ti od toga najveci broj je iz beograda ..iz Vojvodina najvise IH je iz subotice...2200 IH je u beogradu registrovano 2012 e godine
-
- Novi član
To sto si procitao za 15 000 je broj za koliko IH se u svetu dnevno inficira,za nasu drzavicu je to ogroman broj,nije toliko KO'd nas tako nema puno inficiranih mada ni nas nema nesto preterano puno..al u zadnjih sve tri godine je poraslo dosta u zivotu odnosu na pre,kaze jedna doktorka da je to jer se klinci ponasaju Dana's kao ludaci I da se jebu ko stuke
haha I nema rizicnih grupa svi su rizicna grupa jer se pre satro znalo da je to uglavnom u gay svetu al Dana's nema pravila jer je doktorica dobro rekla ludilo je medju omladinom

Pa mene brine jer sam bio sa devojkom iz Beograda :/ Aa to sam negde video na neki forum .. Da se procenjueo tako nesto jer je taj broj 2000 , 3000 samo tih sto se testiraju kao neki prosek a da ima mng vise :/ Opet sve to sto sam citao po netu , cak jedan dkktor navodi da ima oko 8000 po njegovoj proceni.. Ali me tesi da je veliki broj gey populacije i korisnic dorge , mada opet ima dosta i hetero osoba koje su zarazene sigurnoFilipp napisao:U srbiji zivi 2076 osoba zarazenih hivom , od toga najpogodjeniji I ugrozeniji Beograd a u 2015 oj je najveci porast epidemije 130 novoobolelih od toga 60 Beograd,38 Vojvodina ,34 iz ostatka srbije..od njih 2076 ,1100 ne znaju da imaju HIV...ovo je poslednji popis od 2015 e po svim novinama od dr Milan Jovanovich batut direktor institute...kazem ti od toga najveci broj je iz beograda ..iz Vojvodina najvise IH je iz subotice...2200 IH je u beogradu registrovano 2012 e godine

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Е, а јел' знате да су Марсовци слетели на Земљу?
Шта се бре тако примате око хива? Крајње је време да озбиљно простудирате доказе који говоре о томе да тај вирус не постоји.
Шта се бре тако примате око хива? Крајње је време да озбиљно простудирате доказе који говоре о томе да тај вирус не постоји.
-
- Novi član
Haha marsovci su tu odavno mi smo stigli kao radnicka klasa
jbt acoo ove nedelje Sam pivo vise vode bikardbona I te fore I sve kul I odem za vikend popijem 3 piva casu votke I opet mi pobeli jezik jebeni onako osusi se ..a usta su kul I Dana's opet normala,kao da se desi kad se uzbudim I pocnem da mislim nznm ni Sam...nigde ne pise sto se simptoma tice da ide tako,da se jedna stvar desi I da traje duze,ili se desi vise simptoma odjednom I prodju ili ne a usta pise da se manifestuju kao kandidijaze I fleke po ustima I jeziku kao propratni simptom I to tek kasnije kad BA's uznapreduje...sta ti mislis sta je bi moglo biti?ili neko?kaze doktorica jedna da koza pokazuje prva ta sranja osipima zlezde oticu...sta mislis?

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Ех, када би се кандида тако лако лечила, за пар дана... Него потруди се да разговетније пишеш. Тешко се чита.