Zdravo na site posle dolgo vreme.

Vakcinisana konacno sa 2 doze Sinofarm. Zavrsila sam to negde kraj maj.
Stopalo
I jas sam bila jedna od onih koja je primila Interferon- pegazis. Ja nazalost ni sam uspela da dovrsim terapiju , bas zbog nus pojave. Umesto 48- primila 35 inekcije-Pegazis. Ono sto ja sam dozivela imam negde unazad zapisano. Ali ukratko, na sam pocetak je bilo ok, ali posle neki mesec, prilicna nelagodnost dan nakon primanje terapije- mucnina, glavobolja do stanje da ne mogu ustati iz kreveta. Nakon toga u periodu usred leta (strogo zabranjeno je da se pegazis pacienti izlozavaju na sunca i vrucine) dobila sam strasne i cete tahikardije, smanjula sam tezinu (na sam start sa dietom, ali kasnije nije bila dieta a kilogrami su se namalivale) -10-12 kg, strasan kosopast ali i uzasno mrsna kosa. Na laboratorija pred prekida terapija ukazalo se da mi se poremetila stitnjaca , da najverojatno je to iziskovano od pegazis a stitnjaca napravila sve te tahikardije i sl. Postala sam HIPER...
ukratko - tako. To je se subjektivno, slusala sam razne price i iskustva, povracanja, mucnina, groznici, ali i relativno laksi nus pojavi. tako da, je sme razlicito. Ali definitivno je to stvarno snazna terapija
Jas sam za sad dobro. Stitnjaca u redu. Jetreni analize si isto dobri. Ja se ocosecam dobro- osven sto sam debelucka ....Tu nisam nesto too much odgovorna.Znam da treba, ALI samo samo puno iskrena. Krenem sa dietom, oslabim, traje nekoi mesec i idemo na novo....kg+. Voce i povrce in, alkohol skoro i da ne pijem i to...
Pozdrav svima. Zelim vam sve najbolje