Cao Narode, da jako sam se bio uspanicio, ne znam sta mi je bilo, samo neka odjednom anksioznost, valjda je i sve to pomalo zbog Pegasysa. Doktorka mi je bila na godisnjem , vreme mi je prolazilo kao da je ceo vek bila odsutna, posle 12-e doze Hbs mi je bio 1800, jucerasnji nalaz je bio Alt-180 ast-85 , talasaju mi enzimi, u uputstvu za Pegasys pise da je to cesta pojava kod Hbv-a i da je odraz imunoklirensa, Uzeo sam malo da pijem lagosu , Cordyceps sinensis, i neku mesavinu Maticni mlec, jedem dosta voca,pijem mnogo tecnosti i malo sam poveo racuna vezano za ishranu, cak sam citao negde da Fibroscan i nije tako pouzdan kao recimo biopsija jetre ili Fibromax, u smislu da pokaze uvecan rezultat, pa ako je nalaz recimo fibroza 2, realno bi bilo Fibroza 1. U svakom slucaju 7,0 KPa se tolerise kao bez fibroze, meni je nalaz bio 8,3 KPa . Ali i to sto ti Kristina kazes sad i nije to toliko bitno. Cekam rezultat tog PCR-a i nadam se nekom cudu, izvadicu Hbs kvantitativni posle 24-e doze, da vidimo gde smo . Doktora je rezervisana, u smislu da ne zeli da mi garantuje nista, ali da su prognoze za sada dobre. Mislio sam da idem da odem u inostranstvo da malo radim, rekla mi je da ne dolazi u obzir dokle god primam Peg, da zaboravim na izlazak iz Srbije

. Kristina blago tebi, tebi Viread radi radnju