Nemam nista protiv da ga neko pije kome zaista treba u smislu postavljene dijagnoze i to je ok, a sustina moje price je u tome da ga meni daju kao substitut za Tramadol, kao psiho stabilizator. A za reakcije kunem se da je tako. Ko nece da veruje ne mora, neka proba sam, pa neka iznese svoje misljenje. Gospodine Garfielde, koliko god zvucalo vase "forumsko ime" inteligentno zar niste znali da je FORUM i nastao zbog to da bi ljudi mogli da razmenju iskustva, kako losa tako i dobra. A to laicko poluznanje od neznanja i ta ofucana pametovanja, ja sam mislio da je to vec davno izbaceno iz upotrebe. Sta je sledece? Cija majka crnu vunu prede? Koji k. vi znate o mojoj anamnezi pa presudjujete da li je trebalo ili nije trebalo!? Jel je ista u zadnjih 15 godina u ovoj zemlji trebalo da se desi? Ja, kao i masa drugih ratnih invalida u zemlji sluzimo za podkusurivanje najgore vrste od strane vlasti a vi mi delujete kao jedan od onih koji mi ne bi dao ni popust za gradski prevoz!Garfield napisao:Lupetanju nikad kraja! To sto ste Vi tabletoman koji krizira pa mu je lose ne znaci da je to vezano sa 200 mg Karbapina koji ste popili. Karbapin (Karbamazepin, tegretol) nisu ni priblizno isto sto i Eftil, a VAs drug sigurno nije 'prolupao' od Eftila i Rivotrila (klonazepama) vec od osnovne dijagnoze zbog koje je i dobio lekove.
Lecite svoju zavisnost i nemojte bespotrebno prepadati narod po forumu svojim laickim poluznanjem koje je mnogo opasnije od neznanja!
Naravno da Vam ne daju Tramadol - davno je trebalo da VAm ga nedaju a ne da VAs pretvore u zavisnika pa da sad ni oni a ni Vi ne znate sta cete!
Pametnjakovicu, na kraju krajeva ako ti se ne svidja moje iskustvo koje je iskreno izneto bez trunke lazi, onda ga ne citaj! A ako neko misli da nije tako nego drugacije neka isprica svoje iskustvo mozda slicno, isto ili potpuno suprotno, tome sluzi forum a ne uvredama na sta sam sad bio primoran da se spustim.
I na kraju jos jednom, dakle, nemam nista protiv da neko pije Eftil ili Tegretol sto za informaciju gosp.garfieldu jeste isto jer spada u isti red antiepileptika i po dejstvu i po nezeljenim efektima, pa na kraju krajeva zasta imas internet, pogledaj na www.mentalhealth.com cini mi se da je tamo, pa na citavih 7-8 strana samo se govori o nezeljenim efektima Tegretola....
Jos ce na kraju, ispasce da gospon Garfield bolje poznaje mog druga od mene!
Upravo zbog toga se preporucuje bliska observacija pacijenta zbog velikog broja nezeljenih efekata i moguceg cak i smrtnog ishoda, u necestim slucajevima doduse, kako stoji unfrequent a ne rarely sto bi trebalo ako zaista u jako retkim slucajevima ima nezeljenih efekata sa fatalnim ishodom.
P.S. G-dine Garfield, vi ste neki iz advokatske komore? Sta radite na forumu? Stitite necije interese?
Ma, duvaj ga matori, DaBogDa ti bio TABLETOMAN, al na CITOSTATICIMA.
Admine, i ti - ako ne ostavis ovaj REPLY!!!
Rogger&Out