Dugotrajni kasalj

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

blekika69
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 22, 2008 11:17 pm

Post od blekika69 »

Ja sam jednom kašljala pola godine i ništa. Tako je počinjalo sa grebanjem u grlu, sve su mi suze išle. Samo je prošlo. Može biti alergija jer iako si radila test, ne testiraju na apsolutno sve alergene a može se postati alergičan i u međuvremenu, kao što se može i izgubiti mada retko kad ojača imunitet. Može da se kašlje i od nekih lekova koji su za desetu stvar. Imaš u kući neke životinje? ... Probaj da piješ kalcijum šumeći neće da ti škodi a dobar je i za kosti u našim godinama :lol:
gogi999
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 09, 2008 9:57 pm

Post od gogi999 »

Zdravo drugarice,nema te dugo!
O svemu sam razmisljala i nisam zakljucila nista,bas se oteglo.Svi su ukucani prestali da kaslju samo ja,najslabasnija,nastavljam do beskonacnosti.
Nemam zivotinje u kuci ,nemam teske zavese,prekrivace i tepihe(o tome sam bas vodila racuna)ali moguce je da na nesto reagujem a da nisam svesna.Interesantno je da kasljem i kad promenim sredinu.
Radila sam test na inhalacione alergene i onaj na neke hemikalije.pre par meseci a kasalj je od pre dva meseca.
Hm,razmislajcu jos malo,mozda mi je kasalj postao tik?
Nadam se da si t dobro. :D
blekika69
Novi član
Novi član

Post od blekika69 »

Nije tik jer si pre toga bila u infekciji, nego napravi onaj recept sa lukom, uvece ocistis i iseces glavicu crnog luka na cetiri dela stavis u soljicu i prelijes kasikom meda. poklopis, ujutru izbacis luk, a svu tecnost pomesas i uzimas po kasicicu 3-4 puta. Ponovi par dana pa vidi i uzimaj malo C vitamina. Ja sam dobro, hvala :D
larakraft
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 20, 2009 10:44 pm

Post od larakraft »

ja mislim da potrazis flexotide to je sprej i ako ti to ne pomaze neznam idi na otorinilaringologiju pulmologiju pa vidi kakva ce biti dijagnoza poz nadam se da ce ti proci.
blekika69
Novi član
Novi član

Post od blekika69 »

Ne Fleksotide niti bilo koji drugi sprej na svoju ruku to može samo pulmolog da ti kaže!!!
Korisnikov avatar
remi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 7:16 am

Post od remi »

POJEDI JEDAN SLADOLED!

Imaš li osećaj da ti se nešto šeta u grlu gore-dole!
gogi999
Aktivan član
Aktivan član

Post od gogi999 »

Aha,to lici na ono posle operacije krajnika(sladoled)!
Ma nemam taj osecaj,nego samo kasljem s vremena na vreme ,nekad jace a nekad kasljucam...
gogi999
Aktivan član
Aktivan član

Post od gogi999 »

EVO RADILA SAM TEST ISPLJUVKA I NEMA BAKTERIJA ALI IMA KANDIDE U MALOJ KOLICINI
Izvinjavam se zbog velikih slova.
Dali je leciti u tako maloj kolicini?Verovatno je posledica antibiotika i sigurno je onda imaju i ostali ukucani?Treba li raditi i bris grla i jezika?Sta je najefikasniji lek i dali ona izaziva kasljucanje?
Korisnikov avatar
Majche89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 10, 2008 4:58 pm

Re: Dugotrajni kasalj

Post od Majche89 »

Ja imam problem sa kasljucanjem... Svrbucka me dobar deo grla cak i kad gutam hranu... Nekad mi stoji i knedla u grlu...
Imam macku u stanu vec 3 godine,knedla mi se javljala par puta od tad ali sad sam dosta unistila ishranu zbog probelma sa zeludcem,da li je moguce da mi je opao imunitet i da sam alergicna na macije dlake???
Grlo m ije bilo crvneo sa niskom temperaturom ali nije me bolelo samo se pojavilo otezano gutanje...

Bila sam kod ORL nista mi nije rekla samo ispisala antibiotik,fluimucil,tantum verde,pressing...
BAs su postali nezainteresovani za sve!
Odgovori