DEVOJKA TRAZI POMOC!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Korisnikov avatar
bevana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Avg 31, 2009 3:14 pm

Re: DEVOJKA TRAZI POMOC!!

Post od bevana »

Onda promeni lekara.Ranica se sanira ako me mnogo velika i ako krvari.U svakom slucaju uvek mozes da potrazis i misljenje drugog ginekologa.
A to da se javljalju komplikacije ako se odstranjuje pre porodjaja prvi put cujem,moja drugarica je skoro radila i sve je ok ( a jos nije radjala).
milenadjordjevic91@
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 03, 2009 11:05 am

Re: bevana

Post od milenadjordjevic91@ »

Nije welika i ne krwari. Twoja drugarica je radila,a koliko ima godina? do 19,20godine ne bi smelo uopste to da se dira.
Korisnikov avatar
bevana
Aktivan član
Aktivan član

Post od bevana »

Onda je samo prati i ne opterecuj se njom,idi na redovne preglede ,kolposkopija,papa,sredi imunitet,koristi kondom,i to je to.
Drugarica je radila sa 24.
milenadjordjevic91@
Novi član
Novi član

Re: bevana

I jel je imala posle problema? krwarenje,peckanje? ili slicno..
Korisnikov avatar
bevana
Aktivan član
Aktivan član

Post od bevana »

Njoj je posle sve bilo ok.Jedino mislim da je malo peckalo.Nisu svi ljudi isti,to sto je tebi neka zena rekla da ona ima losa iskustva ,to ne znaci da ti nikad ne treba da odes kod ginekologa.Ljudi su razliciti i razlicitno reaguju na bilo kakave intervencije.
Danka I.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 12, 2009 11:48 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Danka I. »

milenadjordjevic91@ napisao:Ocajna sam! Imam skoro 18.god i imam ranicu koja mi pravi probleme. Redovno idem kod ginekologa na preglede,ali oni samo prate moje stanje,nista wise. Koristila sam waginalete na bazi kantariona,gelowe i ako dodje do upale,onda poliginex itd.ali ranica stoji. Decko nema weze sa tim! Dokt.mi kaze da je problem sto imam slab imuni sistem. Od skoro sam pocela da idem na pliwanje,unosim wise witamina u organizam i tecnosti,ali ni to nije promenilo nista! :'-( U ocaju sam,ne znam ni sama wise sta da radim!! pa molim za sawet po mogucnosti da bude strucna. Hwala unapred.
Nemam rešenje za tvoj problem ali ti mogu preporučiti nešto odlično za imunitet. Radi se o ekstraktu kombuhe. Možeš se informisati na adresi PXD SYSTEM.
milenadjordjevic91@
Novi član
Novi član

Re: Danka I

Procitala sam i znam o cemu je rec,ali da li je to stwarno delotworno?
Da li znas da je to neko probao? ima li posledica?
Hwala za informacuiju
Danka I.
Novi član
Novi član

Post od Danka I. »

Ja pijem, čisto onako, preventivno, po dvije kašičice dnevno. Porodila sam se prije skoro godinu dana i tako, da malo organizam oporavim. Mislim da ima efekta. Nisam neko ko pije šta mu dođe pod ruku, ali kombuhu koristim, evo već drugu teglicu. Poznajem još osoba koje takođe piju.
Danka I.
Novi član
Novi član

Post od Danka I. »

Queen krema iz iste kolekcije, ima na sajtu PXD system-a!!! Znam da sam to negde pročitala! Koristi se i za rane na grliću materice. Jedna prijateljica moje mame je koristila tu kremu i kaže da je odlična. Može čak da se jede! Želim ti sve najbolje. Naravno, konsultuj još nekoga, da ne ispadne da ti ja propisujem terapiju. Queen nisam koristila, kombuhu jesam. Srećno! Javi ako bude znakova poboljšanja.
Odgovori