Istina o vakcinama!
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Moja deca nisu još bolovala od tih bolesti.
Ali ja jesam. Imala sam rubeolu, zauške, ovčije boginje. Moj muž je imao zauške kao mali. Moji roditelji isto većinu tih bolesti, moji školski drugari takođe, braća, sestre....
A niko nije primio MMR.
I svi živi, zdravi.
Nedavno sam sa starijom odležala šarlah. Pokupila ga od nekog rođaka koji ide u vrtić. Pa čujem da je bila epidemija u vrtiću. Šta još nisu izmislili vakcinu za šarlah? Pa toliki roditelji na bolovanju zbog dece, to državu košta!!!
Pre cca 3 godine moj muž odvali skoro celu jagodicu prsta na konzervu od maslina (i to neku sa ulice, slučajno).... Odemo kod dr-a, pitamo za tetanus. Kaže doktorka: ma jooooook. Mi pitamo prijatelja apotekara, kaže: neeeeee. Pitamo telefonski još jednog doktora kaže ma dajte.
I tako. Prst ima, radi, privređuje, živ, zdrav...
Ali ja jesam. Imala sam rubeolu, zauške, ovčije boginje. Moj muž je imao zauške kao mali. Moji roditelji isto većinu tih bolesti, moji školski drugari takođe, braća, sestre....
A niko nije primio MMR.
I svi živi, zdravi.
Nedavno sam sa starijom odležala šarlah. Pokupila ga od nekog rođaka koji ide u vrtić. Pa čujem da je bila epidemija u vrtiću. Šta još nisu izmislili vakcinu za šarlah? Pa toliki roditelji na bolovanju zbog dece, to državu košta!!!
Pre cca 3 godine moj muž odvali skoro celu jagodicu prsta na konzervu od maslina (i to neku sa ulice, slučajno).... Odemo kod dr-a, pitamo za tetanus. Kaže doktorka: ma jooooook. Mi pitamo prijatelja apotekara, kaže: neeeeee. Pitamo telefonski još jednog doktora kaže ma dajte.
I tako. Prst ima, radi, privređuje, živ, zdrav...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Dec 26, 2008 8:42 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ALI, DA JE RADIO ...
Tvoj muz je "odvalio" jagodicu prsta otvarajuci konzervu maslina koju ste imali u kuci...i zasita (posebno ako je ranije vacc, i revakcinisan (DTP vacc.) doktori mu nisu indikovali jer su bili 100% sigurni da na konzervi nije bilo b. tetanusa...
Ima jos jedan detalj- obzirom da je u pitanju jagodica prsta , bogata krvnim sudovima- obilno je krvarila...(mogucnost "spiranja" bakterija i sl.)
Medjutim(izvini za navodjenje primera) ...da je rekao npr. da je bio u konjusnici i timario svog konja (konji su prirodni rezervoat tetanusa) e, budi sigurna da bi dobio zastitu od tetanusa po nalogu DR.( ustvari bolje receno ja bih rezonovala i postupila ovako kako napisah)
Pozdravljam te i sve najbolje.R.
PS: Svaka med. sestra zna ako se pri aplikaciji -davanju injekcija slucajno ubode - pusti da rana krvari i jos se potrudi da stiskanjem istisne sto vise krvi iz ubodne rane .( Nasa jedna med. sestra u toku aplikacije leka injekcionim putem ( HIV pozitivnom bolesniku za koga smo znali da je HIV+ ) ubola se , istisnula krv iz rane...6 meseci na Infektivnoj kl.redovno je davala uzorke krvi na analizeHIV i hvala milome Gospodu Bogu ostala negativna( i sada je neg.-posle vise od 10 godina) Licno mislim da je propisnim iskrvavljivanjem ubodne rane " istisnula" moguce inokulisani virus...Uostalom najvaznije je da je i danas HIV negativna ).R.
Ima jos jedan detalj- obzirom da je u pitanju jagodica prsta , bogata krvnim sudovima- obilno je krvarila...(mogucnost "spiranja" bakterija i sl.)
Medjutim(izvini za navodjenje primera) ...da je rekao npr. da je bio u konjusnici i timario svog konja (konji su prirodni rezervoat tetanusa) e, budi sigurna da bi dobio zastitu od tetanusa po nalogu DR.( ustvari bolje receno ja bih rezonovala i postupila ovako kako napisah)
PS: Svaka med. sestra zna ako se pri aplikaciji -davanju injekcija slucajno ubode - pusti da rana krvari i jos se potrudi da stiskanjem istisne sto vise krvi iz ubodne rane .( Nasa jedna med. sestra u toku aplikacije leka injekcionim putem ( HIV pozitivnom bolesniku za koga smo znali da je HIV+ ) ubola se , istisnula krv iz rane...6 meseci na Infektivnoj kl.redovno je davala uzorke krvi na analizeHIV i hvala milome Gospodu Bogu ostala negativna( i sada je neg.-posle vise od 10 godina) Licno mislim da je propisnim iskrvavljivanjem ubodne rane " istisnula" moguce inokulisani virus...Uostalom najvaznije je da je i danas HIV negativna ).R.
Ako si licem okrenut prema suncu sve će senke biti iza tebe.R.
))

Re: ALI, DA JE RADIO ...
Ne on se posekao na konzervu sa ulice, pomerao je neke konzerve koje je neko bacio oko kontejnera da se neko dete ne bi poseklomislimsvojimmozgom napisao:Tvoj muz je "odvalio" jagodicu prsta otvarajuci konzervu maslina koju ste imali u kuci...i zasita (posebno ako je ranije vacc, i revakcinisan (DTP vacc.) doktori mu nisu indikovali jer su bili 100% sigurni da na konzervi nije bilo b. tetanusa...

A što se tiče konja - o tome i pričam. Koja je realna svrha vakcinacije npr. moje dece protiv tetanusa, kada konje vide samo na TVu. I ja se vakcinišem kad idem u Afriku, ali ne ako ću možda nekad ići u Afriku. Razlika je velika.
Ovde je uveliko reč o praksi zavere, u koju mnogi sumnjaju i zovu je 'teorija' s pogrdnim predznakom, pa sam u vezi toga saznao dva mala detalja:
Srebrna voda.
Koriste je redovno američki predsednik, visoki političari i vojnici u Avganistanu i Iraku, jer je izuzetno efikasna za imunitet i dezinfekciju organizma.
FDA (rukovodstvo farmaceutske mafije) progoni, tuži i oduzima dozvole lekarima u USA koji govore o srebrnoj vodi kao korisnoj i preporučuju pacijentima.
Rupičaste naočare.
Koriste ih piloti NATO za usavršavanje vida, njima se trajno popravlja vid. (Klasične naočari samo zamenjuju vid koji pod njima još više slabi.)
FDA (koja ima moć da donosi i sprovodi zakone) vredno i redovno progoni proizvođače rupičastih naočara, upada im u pogone i uništava celu proizvodnju. To je zabranjeno za narod.
Toliko za sada.
Da vas ne čudi šta tek rade oko vakcina.
Srebrna voda.
Koriste je redovno američki predsednik, visoki političari i vojnici u Avganistanu i Iraku, jer je izuzetno efikasna za imunitet i dezinfekciju organizma.
FDA (rukovodstvo farmaceutske mafije) progoni, tuži i oduzima dozvole lekarima u USA koji govore o srebrnoj vodi kao korisnoj i preporučuju pacijentima.
Rupičaste naočare.
Koriste ih piloti NATO za usavršavanje vida, njima se trajno popravlja vid. (Klasične naočari samo zamenjuju vid koji pod njima još više slabi.)
FDA (koja ima moć da donosi i sprovodi zakone) vredno i redovno progoni proizvođače rupičastih naočara, upada im u pogone i uništava celu proizvodnju. To je zabranjeno za narod.
Toliko za sada.
Da vas ne čudi šta tek rade oko vakcina.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
posle svih ovih tema o vakcinama stvarno vise ne znam o cemu raspravljate!manji broj roditelja ne vakcinise decu,veci procenat je ipak onih koji vakcinisu!
i jedni i drugi imaju svoje razloge!glupo je prepucavati se i jedni druge ubedjivati da je bas nevakcinisanje ili opet s druge strane vakcinisanje bolje!
zaboga,niko od nas nije mentalno retardiran!dovoljno smo inteligentni i sposobni da samostalno donosimo odluke i da odlucimo sta je najbolje za nase dete!
zar ne mislite da je uzaludno nastavljati s prozivanjem i prepucavanjem!?niti ce oni koji su do sada vakcinisali svoju decu to prestati da rade niti ce ovi drugi poceti da vode decu da se vakcinisu!
u ovim glupim spanskim sapunicama bi rekli -BASTA!!!
inbox,kolektivna paranoja ili teorija zavere!?ma,da,vanzemaljci su nam doneli viruse i tako ce unistiti veci deo covecanstvo a zatim one koji su igrom slucaja preziveli porobiti i pokoriti!postacemo taoci vanzemaljaca! ti du di du tidu di du ti dudi du zona sumraka
i jedni i drugi imaju svoje razloge!glupo je prepucavati se i jedni druge ubedjivati da je bas nevakcinisanje ili opet s druge strane vakcinisanje bolje!
zaboga,niko od nas nije mentalno retardiran!dovoljno smo inteligentni i sposobni da samostalno donosimo odluke i da odlucimo sta je najbolje za nase dete!
zar ne mislite da je uzaludno nastavljati s prozivanjem i prepucavanjem!?niti ce oni koji su do sada vakcinisali svoju decu to prestati da rade niti ce ovi drugi poceti da vode decu da se vakcinisu!
u ovim glupim spanskim sapunicama bi rekli -BASTA!!!

inbox,kolektivna paranoja ili teorija zavere!?ma,da,vanzemaljci su nam doneli viruse i tako ce unistiti veci deo covecanstvo a zatim one koji su igrom slucaja preziveli porobiti i pokoriti!postacemo taoci vanzemaljaca! ti du di du tidu di du ti dudi du zona sumraka
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Evo citam sve ove vase odgovore i ne mogu se nacuditi koliko ste nepismeni i ko je vas primio na fakultet. Boze sacuvaj. Ako su nam takvi lekari sta onda mozemo da ocekujemo? To su toliko smusene i ispreturane misli. Letite s jedne teme na drugu, dekoncentrisani totalno. Oseca se da nema naucne misli apsoultno, ni u tragovima. I onda se pojavi onaaj mladjani doca kojeg sam, da prostite, razbio na mojoj temi o vakcinama i onda hvali medicinski fakultet! Ajooooj Umrecu od smeha.mislimsvojimmozgom napisao:Tvoj muz je "odvalio" jagodicu prsta otvarajuci konzervu maslina koju ste imali u kuci...i zasita (posebno ako je ranije vacc, i revakcinisan (DTP vacc.) doktori mu nisu indikovali jer su bili 100% sigurni da na konzervi nije bilo b. tetanusa...
Mozda ovi citaoci ne znaju nista o medicinskom obrazovanju, ali nemoj te podcenjivati nas koji itekako znamo sta se sve kod vas desava. Pa kad bismo poceli da nabrajamo, gde bi nam bio kraj. To nije nauka, to je kasapnica, to je satrapiste. I onda Dr mr dodje i hvali se kako je utukao 6 godina zivota a nista pametno nije naucio.
Samo sede i bubaju gluposti, pare lete, profesorima se pune dzepovi, siri se nemoral jos od pocetnih dana studiranja pa sve do nocnih smena kasnije... Citaoci dobro znaju koliko ste vi "ozbiljni" ljudi. Radite samo za pare, zrtvujete mladost i zivot samo radi para, ugleda, kompleksa, moci...
Ko se jos danas bavi pravom medicinom? Saka jada je ostala. Ostali jure pozicije, provizije, procente, seminare, sestrice, svalerke, poklone, koverte, politicke fotelje, povlastice...
Ne mozemo mi danas govoriti o ozbiljnoj medicini i o ozbiljnim istrazivanjima i o ozbiljnim i moralnim lekarima. Kakvi su, moze se videti iz njihovih polupismenih i plitkih poruka koje ovde ostavljaju. Ova takozvana doktorica ne da ne razmislja svojom glavom i svojim mozgom, kao sto se potpisuje, nego se ne zna cime razmislja. Toliko jedno naivno stvorenje da se to retko srece.
A u pomoc joj je dosao mladjani Dr mr kr sa planine, koji se hvali i uzdize do nebe jer je eto toliko obrazovan i strucan da ne moze da razgovara sa jednim obicnim covekom kao sto je Inbox.
Pa ako NE MOZETE, a ja vam verujem da ne mozete, da razgovarate kao COVEK SA COVEKOM, sta onda vi radite na ovom forumu? Jel vi mozda mislite da ce vam se neko ko ima imalo pameti, razuma obracati kao nekom visem bozanstvu, idolu? Generalno, manjka vam emocionalne inteligencije i to se vidi iz aviona. A neko bi to jednostavno nazvao BREZOBRAZLUK!
Umesto da lepo odgovorite na pitanja koja vam ovaj covek postavlja, vi ga zavlacite, izbegavate odgovore, skrecete teme, durite se, odbijate komunikaciju... Ako nemate sta da kazete, lepo posteno recite da mislite ISTO kao sto su vas naucili na fakultetu i to je to. Kraj price sa vama. Mozda se pojavi neko ko je malo vise istrazivao od vas, koji je spreman da dovodi svoje autoritete u pitanje, koji kriticki razmislja i 3 puta meri.
Ajde da vas cujem sad sta imate da mi zamerite. A najvise bih voleo da odgovorite coveku na pitanja, pa da malo mogu da odmorim.
Cini mi se da me je neka unezverena osoba prozvala da nemam decu, pa jos jednom da kazem da IMAM decu, hvala Bogu. I s pravom razmisljam i diskutujem o ovim temama kao akademski gradjanin. A i da nisam, opet bih imao pravo da razgovaram sa svima. Pa nisu lekari neki nadljudi ili idoli ili polubozanstva ili pa da ih se bojimo. Oni su samo na kratko dobili moc, vlast u ruke i pokazali se vrlo nezreli i nedorasli vremenu u kojem zive.
Moram se pohvaliti da su mi deca veoma zdrava jer jos od pre njihovog zaceca i rodjenja vodim racuna o zdravlju i higijeni. To je najvaznija stvar u zivotu. Duhovna higijena, telesna higijena, zdrav nacin zivota, lecenje prirodnim nacinima... I sta ce nam onda neka tamo sumnjiva MMR, ili druge vakcine koje nicemu nesluze. Vakcine su kao RIZIKO! Nikad ne znas sta te ceka, vodica, zabokrecina, gnoj, neki toksin, neciji izblendani mozgic, ili komadic necije pupcane vrpce, ili nek abakterija, ili ziva. U svakom slucaju, dobices sta si zasluzio! Najvaznije je da se para vrti, sporo, ali sigurno. To su milioni i milioni vakcina, milioni i milioni necijih dolara.
Da se razumemo, ja nisam samo protivnik vakcina vec pre svega protivnik svega sumnjivog i nemoralnog u medicini, a zagovornik prirodnog nacina zivota. Ja shvatam da je ljudima u gradu mnogo teze da ostanu zdravi, a meni je u tu ruku olaksan zivot, ali i u gradu se mora i moze odrzati neka mera, neki nivo morala i zdrave svesti. Znaci i grad kao prelazno resenje moze da posluzi. Sistem unistava coveka, melje ga zivog, i nije cudno sto imamo sve vise bolesnih.
A da odgovorim i jednoj citateljki kja pita za bolesti nevakcinisanih.
Draga moja, bolesti ne biraju ko je vakcinisan a ko je nevakcinisan. Uzrocnici bolesti su svuda oko nas, a najveca stetocina to smo mi. Mi smo najveci izazivaci bolesti. Mi cak i viruse unistavamo! Mi smo veci unistivaci i od zlih virusa. Gde bakterija ne moze da prezivi, mi mozemo! Ceracemo se jos, kazu neki.
Dakle, nemojte ljudi razmisljati o bolestima! To su samo posledice. Pustite mrtve nek sahranjuju mrtve, i pustite doktore nek bajaju i majaju i nek seckaju i nek izmisljaju besne gliste!
NEGO, bavite se uzrocima. Onaj ko ne zna uzrok, taj nikada ne moze da otkloni posledicu. Zar to nije kristalno jasno svima, pa i onima koji nemaju fakultetske diplome? A ono sto je jednostavno to je i istina. Zar ne? Ne mora istina da bude zapisana nekim tako doktorskim svrakopisom i nogopisom na "tajnom" latinskom jeziku. Istina je jednostavna. Zdravlje je jednostavno. Bolest je jednostavna. Lecenje je jednostavno.
Nemojte razmisljati unapred o bolestima i opterecivati savest. Mislite o zdravlju i nece biti bolesti. Ako ih i bude, prebolecete ih.
Ko se cuva i Bog ga cuva! Zar to ne zvuci krajnje jednostavno i istinito? Ma, nas narod je neprevazidjen po pitanju mudrosti.
Zivite zdravo, spokojno i samo cekajte onaj dan kada ce se poceti smanjivati broj lekara i nadrndanih sestrica u minicima. To ce njih najvise zaboleti. Zvuci paradoksalno, ali tako je.
Toliko za sada.
Moram se pohvaliti da su mi deca veoma zdrava jer jos od pre njihovog zaceca i rodjenja vodim racuna o zdravlju i higijeni. To je najvaznija stvar u zivotu. Duhovna higijena, telesna higijena, zdrav nacin zivota, lecenje prirodnim nacinima... I sta ce nam onda neka tamo sumnjiva MMR, ili druge vakcine koje nicemu nesluze. Vakcine su kao RIZIKO! Nikad ne znas sta te ceka, vodica, zabokrecina, gnoj, neki toksin, neciji izblendani mozgic, ili komadic necije pupcane vrpce, ili nek abakterija, ili ziva. U svakom slucaju, dobices sta si zasluzio! Najvaznije je da se para vrti, sporo, ali sigurno. To su milioni i milioni vakcina, milioni i milioni necijih dolara.
Da se razumemo, ja nisam samo protivnik vakcina vec pre svega protivnik svega sumnjivog i nemoralnog u medicini, a zagovornik prirodnog nacina zivota. Ja shvatam da je ljudima u gradu mnogo teze da ostanu zdravi, a meni je u tu ruku olaksan zivot, ali i u gradu se mora i moze odrzati neka mera, neki nivo morala i zdrave svesti. Znaci i grad kao prelazno resenje moze da posluzi. Sistem unistava coveka, melje ga zivog, i nije cudno sto imamo sve vise bolesnih.
A da odgovorim i jednoj citateljki kja pita za bolesti nevakcinisanih.
Draga moja, bolesti ne biraju ko je vakcinisan a ko je nevakcinisan. Uzrocnici bolesti su svuda oko nas, a najveca stetocina to smo mi. Mi smo najveci izazivaci bolesti. Mi cak i viruse unistavamo! Mi smo veci unistivaci i od zlih virusa. Gde bakterija ne moze da prezivi, mi mozemo! Ceracemo se jos, kazu neki.
Dakle, nemojte ljudi razmisljati o bolestima! To su samo posledice. Pustite mrtve nek sahranjuju mrtve, i pustite doktore nek bajaju i majaju i nek seckaju i nek izmisljaju besne gliste!
NEGO, bavite se uzrocima. Onaj ko ne zna uzrok, taj nikada ne moze da otkloni posledicu. Zar to nije kristalno jasno svima, pa i onima koji nemaju fakultetske diplome? A ono sto je jednostavno to je i istina. Zar ne? Ne mora istina da bude zapisana nekim tako doktorskim svrakopisom i nogopisom na "tajnom" latinskom jeziku. Istina je jednostavna. Zdravlje je jednostavno. Bolest je jednostavna. Lecenje je jednostavno.
Nemojte razmisljati unapred o bolestima i opterecivati savest. Mislite o zdravlju i nece biti bolesti. Ako ih i bude, prebolecete ih.
Ko se cuva i Bog ga cuva! Zar to ne zvuci krajnje jednostavno i istinito? Ma, nas narod je neprevazidjen po pitanju mudrosti.
Zivite zdravo, spokojno i samo cekajte onaj dan kada ce se poceti smanjivati broj lekara i nadrndanih sestrica u minicima. To ce njih najvise zaboleti. Zvuci paradoksalno, ali tako je.
Toliko za sada.
Opet ti. Al u drugom izdanju. Sad si u fazi relativizacije.sludjena mama napisao:posle svih ovih tema o vakcinama stvarno vise ne znam o cemu raspravljate!manji broj roditelja ne vakcinise decu,veci procenat je ipak onih koji vakcinisu!
zaboga, niko od nas nije mentalno retardiran! dovoljno smo inteligentni i sposobni da samostalno donosimo odluke i da odlucimo sta je najbolje za nase dete!
zar ne mislite da je uzaludno nastavljati s prozivanjem i prepucavanjem!? niti ce oni koji su do sada vakcinisali svoju decu to prestati da rade niti ce ovi drugi poceti da vode decu da se vakcinisu!
u ovim glupim spanskim sapunicama bi rekli -BASTA!!!![]()
inbox, kolektivna paranoja ili teorija zavere!? ma, da, vanzemaljci su nam doneli viruse i tako ce unistiti veci deo covecanstvo a zatim one koji su igrom slucaja preziveli porobiti i pokoriti! postacemo taoci vanzemaljaca! ti du di du tidu di du ti dudi du zona sumraka
Ti su druga po redu, ili vec koja, koja je dovela u pitanje sam smisao diskusije ne razumevajuci da smo zato ovde i dosli. Ja privatno imam svoje misljnje, a ovde sam dosao da bih ga podelio sa drugima, da bih ga dovodio u pitanje, da bih pokusao da ga sto bolje prezentujem drugima... Na taj nacin sam pronasao puno istomisljenika koji mi se javljaju privatnim porukama, a i kroz razgovor se ucvrscuju ili menjaju nasi stavovi. Ja sam isproveravao svoje misljenje u fajtu sa dr mr kr, pa onda su mi se javili neki koji su totalno promenili svoje misljenje pod utiskom diskusije, pa su se javili neki koji samo sumnjaju... i tako, svako ima neku korist... a da ne pisem o tome koliku korist ima vlasnik foruma sto mu se naveliko pise po temama i sto mu se povecava citanost...
Znaci, iam smisla. A ti ako se plasis, ti samo citaj, ne moras nista da pises. Za pocetak, pa se posle malo ukljuci, uradi neki copy/paste ako nadjes nesto zanimljivo na internetu... ITD.
A koliko vidim ti i posle svog naseg pisanja nisi shvatila da IAKO svi imamo pravo da donosimo odluke o nasoj deci, nama se natura, namece, zakonski smo prisiljeni da vakcinisemo decu. Znaci, nismo slobodni.
A kad smo opet kod toga, jedna citateljka nas je prozvala da nismo normalni sto diskutujemo jer je vakcina obavezna i tu nema nikakve price. Pa evo jos jednom da kazem da vakcina i jeste i NIJE zakonski obavezna. Ja sam to vec jendom rekao. Postoji kolizija nasih medicinskih zakona, i roditelji mogu da odbiju vakcinaciju kao sto mogu da odbiju bilo koji medicinski zahvat, lecenje.
A isto tako da ponovim, da svaki lekar ima OBAVEZU da objasni SVAKOM pacijentu, tj, roditelju, kakvu ce dete dobiti vakcinu, koji je njen sastav, kakve su moguce posledice vakcine, kolika je ZVANICNA uspesnost tog leka... I roditelj ima pravo da odbije taj nacin lecenja jer postoje i DRUGI nacini lecenja. Dakle, I JESTE I NIJE OBAVEZNO. A kad bi to bila neka obaveza, kada bi totalno ukinuli slobodu, onda mogu da vam posvedocim da postoje lekari i sestre koje ja licno poznajem i koji su psremni da ILEGALNO ne daju vakcine bez obzira na zakon. Kad bi im to bio jedini greh, bilo bi dobro. Mnogo veci, i neuporedivo veci greh je KATASTROFALNA KORUPCIJA U ZDRAVSTVU!
Senjora Donja Mama, posto vidim da volite da blejite u te sapunjavice, javite se kad stignete i slobodno prosledite na temu sve sto nadjete protiv vakcina... a ako volite strane jezike, spanski mozda, potrudite se da nadjete neke protivnike vakcina u Spaniji ili u Juznoj Africi... Ima ih po Evropi, pa da prevodimo malo.
Molim te Inbox da ne miniras temu i da ne spominjes teoriju i praksu zavere. Ja pouzdano znam za tu praksu zavere i svi smo mi svedoci raznih zavera koje se protiv nas vode, ai ovim ljudima sa kojima diskutuje to ne predstavlja nikakav argument jer NEMAJU APSOLUTNO BLAGE VEZE O ZAVERI. Oni nemaju dve ciste misli o tome, a kamoli da to koriste u svojoj argumentaciji. To je neznanje i razumljivo je da ljudi izbegavju tu temu i argumentaciju jer se u velikoj meri i plase. Zato mislim da je to u ovom trenutku kontraproduktivno.Inbox napisao:Ovde je uveliko reи o praksi zavere, u koju mnogi sumnjaju i zovu je 'teorija' s pogrdnim predznakom, pa sam u vezi toga saznao dva mala detalja:
Srebrna voda.
Koriste je redovno ameriиki predsednik, visoki politiиari i vojnici u Avganistanu i Iraku, jer je izuzetno efikasna za imunitet i dezinfekciju organizma.
FDA (rukovodstvo farmaceutske mafije) progoni, tuћi i oduzima dozvole lekarima u USA koji govore o srebrnoj vodi kao korisnoj i preporuиuju pacijentima.
Rupiиaste naoиare.
Koriste ih piloti NATO za usavrљavanje vida, njima se trajno popravlja vid. (Klasiиne naoиari samo zamenjuju vid koji pod njima joљ viљe slabi.)
FDA (koja ima moж da donosi i sprovodi zakone) vredno i redovno progoni proizvoрaиe rupiиastih naoиara, upada im u pogone i uniљtava celu proizvodnju. To je zabranjeno za narod.
Toliko za sada.
Da vas ne иudi љta tek rade oko vakcina.
Mi UOPSTE ne moramo da se bavimo zaverom ili duhovnoscu ili psevdo-duhovnoscu, dovoljno je samo da se bavimo prostom logikom, nekim nedvosmislenim saznanjima... Na primer umesto zaverenicke teorije i prakse koja je u svetu na sceni, dovoljno je samo prouciti puteve novca u farmaceutskoj industriji. Dovoljno je malo istrazivati istoriju te industrije, istoriju vlasnika te industrije, poslovna kretanja te industrije... Ne moramo davati jasnu sliku i graditi teoriju, i same cinjenice ce vec biti dovoljno sumnjive obicnim ljudima.
Sumnjivo je i nelogicno je da se vakcinama u svetu bavi izuzetno mali broj kompanija. Nelogicno je da Srbija nema samostalnu kompaniju koja se time bavi i kojoj bi mogi verovati, vec imamo marionetu koja se vec desetinama puta kompromitovala.
Dovoljno je navesti poslednji skandal koji je izbio u Bih i koji je bio pod pokroviteljstvom UN ap da ljudi posumnjaju, da se sete i ranijih primera. I kod nas je bilo slicnih primera. To sve treba dokumentovati, sakupljati na jedno mesto i onda izneti ljudima pred nos. Onda ce MORATI da posumnjaju makar malo.
Ne kazemad ne treba ad iznosis neke cinjenice i da se ogranicavas, mozes i neki video klip da prosledis, ali onda to treba da bude pojasnjeno, sta cemo videti na snimku, zasto je to bitno za nas dijalog... da bi ljudi mogli da zadenu to negde tamo u svoj mali mozak, da ne odbace odmah kao ona "sludjena donja mama Lusisita" pa da ti vicu tiii duuu tiii duuuu
A sad da doktoru dr mr Kr zadam jedan tezak udarac i da osvojim 15 bambija!!!
El sinjor dotore, vidju imas li tamo u onom tvom crnom spisku ovoga sto govori na filmu. Ako imas, sve ce ti se kasti! Covek je odlucio da progovori. Obicno to tako biva sa kad unesrecic dovoljno neduznih i neobavestenih i kad proradi savest. Ovaj doca, tvoj kolega, je vrlo vazna faca. Za razliku od tebe on je postao VEEELIKO ime u svetu kao strucnjak iz ove oblasti. I evo sta kaze....
http://www.youtube.com/watch?v=edikv0zbAlU
Kako ovo komentarises. Ovo niti je zavera, niti je podmicen, niti je lobiran, niti je neznalica, niti je neobrazovan, niti je neupucen...
GDE IMA DIMA - IMA I VATRE!!! Jooooj sto volem nas srpski narod! Koliko mudrosti na jednom mestu...
El sinjor dotore, vidju imas li tamo u onom tvom crnom spisku ovoga sto govori na filmu. Ako imas, sve ce ti se kasti! Covek je odlucio da progovori. Obicno to tako biva sa kad unesrecic dovoljno neduznih i neobavestenih i kad proradi savest. Ovaj doca, tvoj kolega, je vrlo vazna faca. Za razliku od tebe on je postao VEEELIKO ime u svetu kao strucnjak iz ove oblasti. I evo sta kaze....
http://www.youtube.com/watch?v=edikv0zbAlU
Kako ovo komentarises. Ovo niti je zavera, niti je podmicen, niti je lobiran, niti je neznalica, niti je neobrazovan, niti je neupucen...
GDE IMA DIMA - IMA I VATRE!!! Jooooj sto volem nas srpski narod! Koliko mudrosti na jednom mestu...
Ma nek je ZIV I ZDRAV, i konj i on. A sa konzervama pazljivije.wiseslawa napisao:Ne on se posekao na konzervu sa ulice, pomerao je neke konzerve koje je neko bacio oko kontejnera da se neko dete ne bi poseklomislimsvojimmozgom napisao:Tvoj muz je "odvalio" jagodicu prsta otvarajuci konzervu maslina koju ste imali u kuci...i zasita (posebno ako je ranije vacc, i revakcinisan (DTP vacc.) doktori mu nisu indikovali jer su bili 100% sigurni da na konzervi nije bilo b. tetanusa...
Pozdravljam te i sve najbolje.R.![]()
A љto se tiиe konja - o tome i priиam. Koja je realna svrha vakcinacije npr. moje dece protiv tetanusa, kada konje vide samo na TVu. I ja se vakciniљem kad idem u Afriku, ali ne ako жu moћda nekad iжi u Afriku. Razlika je velika.

Pozdrav
Da, onaj ko ispituje taj ce nesto novo i saznati, a vi uopste ne dovodite u pitanje svoje misljenje. Vi slepo verujete svojim debelo placenim i korumpiranim profesorima i njihovim plagijatima, isprepisivanim knjizurinama i statistikama njihovih mentora sa Zapada... Pa kako jedan student uopste i moze da dovede nesto od toga u pitanje kad tog beskorisnog materijala ima na tone?drbgd napisao: apsolutno! ali pod uslovom da taj ko preispituje nesto i zna!!!!
poluznanje je opasnije od neznanja!!!
Doktore, da li mozda znas da nabrojis 10 najvaznijih faca u Srbiji koji se bave medicinom i farmacijom? Ako pogodis, ako bilo ko od clanova pogodi makar 5 glavnih faca, dobija nagradu od naseg udruzenja gradjana. Jel moze? Bice to lepa nagrada.
Boze, Boze koliko gordosti na jednom mestu. A bar da spadate u onih 10, pa ajde. Covece gde brata svoga, Srbina, da nazoves "neravnopravnim sagovornikom"? Pa mi smo ravnopravni, razumes? Nisu tvoji pacijenti niza rasa. Proslo je to tvoje doba Darvina i Hitlera... Pao je darvinizam, prevazisli smo te klasne gluposti...vi mozete postavljati pitanja, ali NE MOZETE BITI RAVNOPRAVNI SAGOVORNIK!!!
zar je potrebno uopste da vas podsecam da medicinski fakultet traje 6 godina! svaki polozeni ispit (od 36 koliko je vecina nas na forumu imala) je kockica mozaika koji se tokom studija sklapao, zatim zaokruzio na opstem stazu. da li vi zaista mislite da su vasa znanja ekvivalentna znanju lekara???
I djes nasao bas nas da podsecas da si ti studirao 6 godina i trla baba lan... Pa koliko smo mi tek godina studirali!!! Nemoj sad da se ceramo... ti si jos dobro prosao! SAMO 6 godina. Da si pristao na onu nasu opkladu, postao bi slavan i za krace vreme. Lansirali bismo te u etar kad bi progutao ono sto smo spremili za "hrabrog strucnjaka" i postao bi bogat covek. Dobro sad, ne bi se obogatio bas onoliko kliko se danas bogate nekie tvoje kolege, ali to bi ti bio pocetni kapital za neki privatni poslic.
Nema bas puno takvih koji bi bili spremni da javno pokazu koliko su vakcine korisne za ljude i da SVOJIM zivotom stanu iza tog ucenja. Obicno se ti poslovi obavljaju negde po ordinacijama i prepustaju nadrndanim sestricama da obave prljav posao.
Evo, ja sam spreman javno svojim zivotom da posvedocim da zdrav nacin zivota leci sve bolesti i protivi se svakom farmaceutskom izmisljanju mlake vode, a da li si ti spreman da svojim zivotom javno pokazes i dokazes da su vakcine korisne i bezopasne tako sto ces popiti jedan koktel vakcina koji ti mi spremimo. Sastav uopste nije bitan, JER JE POZNAT PROIZVODJACU!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
bee2,da,da opet ja!
TI SI PARANOIK I DEGENERIK!
da postoji zakon pa da tebe i tebi slicne strpaju na jednu gomilu,na neku livadu,da vas ograde bodljikavom zicom i puste elektricnu struju pa se jasite,parite,razmnozavajte i umirite nevakcinisani samo sto dalje od normalnog sveta!i medjusobno se ubedjujte i diskutujte!
ili posto vam se vec nista ne svidja sto radi moderna medicina onda se sami izolujte!jos uvek ima pustih,nenaseljenih ostrva,daleko od covecanstva!ma,dodjavola zasto jos uvek zagadjujete ovu planetu svojim prisustvom!odletite na svojim metlama na neku drugu planetu!
pozdrav od donja marije(stvarno nisam znala ni jednu drugu rec spanskog ali posto ste vi verni gledalac spanskih serija naucili ste me jos nekoj reci sem one jedne jedine koju sam znala!)
booozeee,oprosti mu jer ne zna sta cini!!!!
TI SI PARANOIK I DEGENERIK!
da postoji zakon pa da tebe i tebi slicne strpaju na jednu gomilu,na neku livadu,da vas ograde bodljikavom zicom i puste elektricnu struju pa se jasite,parite,razmnozavajte i umirite nevakcinisani samo sto dalje od normalnog sveta!i medjusobno se ubedjujte i diskutujte!
ili posto vam se vec nista ne svidja sto radi moderna medicina onda se sami izolujte!jos uvek ima pustih,nenaseljenih ostrva,daleko od covecanstva!ma,dodjavola zasto jos uvek zagadjujete ovu planetu svojim prisustvom!odletite na svojim metlama na neku drugu planetu!
pozdrav od donja marije(stvarno nisam znala ni jednu drugu rec spanskog ali posto ste vi verni gledalac spanskih serija naucili ste me jos nekoj reci sem one jedne jedine koju sam znala!)
booozeee,oprosti mu jer ne zna sta cini!!!!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
-
- Aktivan član
PREDLOZICU
Evo presvukao se inbox u blee2....
Predlozicu administraciji (il kako se vec zovu) da zatvore i ovaj podforum o vakcinama jer sam shvatila da ovim beskrupuloznim osobama( bile obucene u jedan nick ili se presvlacile u vise njickova ) isti sluzi za proklamovanje i reklamiranje tamo nekih njihovih stavova .
E OVO JESTE MEDICINSKI FORUM !
VI otvorite Vas sajt makar ga nazvali i nazivom "Satanisti"- otvorite temu o vakcinama - reklamirajte se za svoj gros i ako i kada saznam da postoji takav _VAS SAJT - doci cu da diskutujem ...makar me banovali .KADA POMENUH BANOVANJE PITAM SE STA RADI ADMINISRACIJA SAJTA -?sto vas i vema slicne ne banuju?!!! te ja jadnica moram da im dajem predloge o cemu javno obavestavam ...
Dok se to ne sredi necu vise ni slova pisati na ovu temu ...ma necu ni citati tekstove cije god - jer vi sa vasim carsavima copy/paste dosadiste ...najblaze receno mada ih ja , to sam inboxu rekla, vec neko vreme potpuno ignorisem - vas procitah(NARAVO NE SVE VASE CARSACVE COPY/PASTE da proverim jesam li u pravu za sumjnu da u ovoj temi eventualno vrslja jedna osoba sa PRISILOM da se "presvlaci" Ako sam u pravu za sumnju - preporucujem: pravac kod psihijatra...
Predlozicu administraciji (il kako se vec zovu) da zatvore i ovaj podforum o vakcinama jer sam shvatila da ovim beskrupuloznim osobama( bile obucene u jedan nick ili se presvlacile u vise njickova ) isti sluzi za proklamovanje i reklamiranje tamo nekih njihovih stavova .
E OVO JESTE MEDICINSKI FORUM !
VI otvorite Vas sajt makar ga nazvali i nazivom "Satanisti"- otvorite temu o vakcinama - reklamirajte se za svoj gros i ako i kada saznam da postoji takav _VAS SAJT - doci cu da diskutujem ...makar me banovali .KADA POMENUH BANOVANJE PITAM SE STA RADI ADMINISRACIJA SAJTA -?sto vas i vema slicne ne banuju?!!! te ja jadnica moram da im dajem predloge o cemu javno obavestavam ...
Dok se to ne sredi necu vise ni slova pisati na ovu temu ...ma necu ni citati tekstove cije god - jer vi sa vasim carsavima copy/paste dosadiste ...najblaze receno mada ih ja , to sam inboxu rekla, vec neko vreme potpuno ignorisem - vas procitah(NARAVO NE SVE VASE CARSACVE COPY/PASTE da proverim jesam li u pravu za sumjnu da u ovoj temi eventualno vrslja jedna osoba sa PRISILOM da se "presvlaci" Ako sam u pravu za sumnju - preporucujem: pravac kod psihijatra...
))

-
- Aktivan član
URUCITE POZDRAV VASEM POBOCNOM OCU U MREZI
za BLee2
Malocas zaboravih da Vas zamolim da od mene urucite pozdrav pobocnom ocu Vase mreze ciji su inicijali P.M.
Pozalite se da ovde na forumu ima lekara koje ne mozete (kako se na vise mesta bas ovde hvalite) da razbijete odnosno da vam dobro ne ide.
Da predlazu da vas i vama slicne banuju (zabrana pristupa) jer niste shvatili, a trebali ste odavno shvatiti, da su vasa pisanija NEDOPUSTIVA, beskrupulozna i verujem svakom lekaru na ovom forumu stivo koje je nebulozno, dosadno i kao takvo zamara...
Isti ti lekari svesni su da dolaze i tekstove pisane na forumu citaju i ljudi koji se medicinom bave osnosno ljudi(roditelji) koji su TARGET za delovanje vase i vama slicnih.
Jos jednom , podecam vas pozdravite vaseg pobocnog taticu (mislim na vasu mrezu koju pokusavate da proturite-OVDE VAM NECE USPETI .Do sada nije.
Malocas zaboravih da Vas zamolim da od mene urucite pozdrav pobocnom ocu Vase mreze ciji su inicijali P.M.
Pozalite se da ovde na forumu ima lekara koje ne mozete (kako se na vise mesta bas ovde hvalite) da razbijete odnosno da vam dobro ne ide.
Da predlazu da vas i vama slicne banuju (zabrana pristupa) jer niste shvatili, a trebali ste odavno shvatiti, da su vasa pisanija NEDOPUSTIVA, beskrupulozna i verujem svakom lekaru na ovom forumu stivo koje je nebulozno, dosadno i kao takvo zamara...
Isti ti lekari svesni su da dolaze i tekstove pisane na forumu citaju i ljudi koji se medicinom bave osnosno ljudi(roditelji) koji su TARGET za delovanje vase i vama slicnih.
Jos jednom , podecam vas pozdravite vaseg pobocnog taticu (mislim na vasu mrezu koju pokusavate da proturite-OVDE VAM NECE USPETI .Do sada nije.
))