Sa Mamom vise ne pricam! Naljutio sam se! Mamam se razotkrila ko je i sta je.sludjena mama napisao:bee2,da,da opet ja!
TI SI PARANOIK I DEGENERIK!
da postoji zakon pa da tebe i tebi slicne strpaju na jednu gomilu,na neku livadu,da vas ograde bodljikavom zicom i puste elektricnu struju pa se jasite,parite,razmnozavajte i umirite nevakcinisani samo sto dalje od normalnog sveta!i medjusobno se ubedjujte i diskutujte!
ili posto vam se vec nista ne svidja sto radi moderna medicina onda se sami izolujte!jos uvek ima pustih,nenaseljenih ostrva,daleko od covecanstva!ma,dodjavola zasto jos uvek zagadjujete ovu planetu svojim prisustvom!odletite na svojim metlama na neku drugu planetu!
pozdrav od donja marije(stvarno nisam znala ni jednu drugu rec spanskog ali posto ste vi verni gledalac spanskih serija naucili ste me jos nekoj reci sem one jedne jedine koju sam znala!)
booozeee,oprosti mu jer ne zna sta cini!!!!
Na forumima pored glavne teme bude i nekih sporednih stvari, carki, tezih reci, ironije... i to daje jednu zivost forumu, raspravi... ali Donja Lusisita je brezobrazna.
Ja sam u svom pisanju cesto ironican ali nisam PROSTAK. To je grehota da tako prljate usta tim recima i mislima. Ja ne znam zaista iz koje ste vi bajke ali ovo o logorima za "nas", o bodljikavoj zici, struji... me plasi! Zar u sred majke Srbije da cujemo tako nacisticko razmisljanje??? Meni ne pada na pamet da trazim da vas banuju jer mi ne smeta da vi postojite i budete clan, ali dok mi se ne izvinite za ove ruzne reci, mi necemo razgovarati.
Jel si? SI!
I jos uzimate Bozije ime u takva usta? Posle onoga, degenerik, paranoik, logor, bodljikava zica, struja...

Dragi citaoci, to je bilo to. Mama Lusisita nema vise sta da kaze. Sve je rekla.
Za citaoce stojim na raspolaganju i pozovam Inbox-a, wiseslawu, 4blue2-a ali i sve ostale clanove koji su mi se javljali putem privatnih poruka da nastave sa sakupljanjem dokaza protiv vakcinacije i da ne odustaju. Ova tema je vrlo ozbiljna i ne treba se prepustiti kolotecini.
Iskljucite TV i ukljucite mozak!