Pistanje u usima i ORL pregled
Pozdrav svima!
Vuksaine dobro dosao u zujasku bratiju!Nema leka za zujanje,jedino sa urutalom i bevipleksom kontrolises njegov intezitet.Ali posto tebi zuji 3 nedelje odnosno jos si u akutnoj fazi sto znaci da ima jos sansi da ce ti zujanje prestati... 

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Avg 18, 2008 10:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ti jos imas sanse za izlecenje jer kod tebe jos uvek to nije hronicno.Urutal bi trebao da ti pomogne.Pokusaj i sa Ginko forte.Pozdrav......Meni zuji evo vec pet godina a lekovi kao sto je urutal mi ne pomazu.Pomaze mi samo masker u vidu zubora vode!vuksain napisao:da se prikljucim zujasima meni zuji evo 3 nedelje i visoke tonove necujem i pijem urutal 3x1 da li je nekom taj lek pomogao ako ne koji jeste
TINITUSSSSSSSSS
Ja bih Vukasine na tvom mestu odmah otisao u Hiperbaricnu komoru,kosta te 160 evra jedan dan,deset dana,mozes da izdejstvujes i za dz na VMA,ali koliko znam to je jedini efikasan nacin za lecenje..Ja sam kasno poceo,ali malo je pomoglo,mada nisam do kraja isao zbog pluca,tesko sam podnosio to..Pozzz
uhhhhhhhhhh vukashine
Ne dadj se.........meni zuji skoro 2 god
jel nekad nekom prestane da zuji?????Meni ponekad na sekund dva prestane pa opet nastavi?????
jel nekad nekom prestane da zuji?????Meni ponekad na sekund dva prestane pa opet nastavi?????
Uh bre bedak, mozda je i meni od glasne muzike ja radim u nocnom klubu i ako mi zuji u usima!!!!!!!!!!Nervira me al je***a!!!!Sta mislis da li ce da nam prestane???Ja se sve nadam da oce!!!!!!!!!Micko1214 napisao:Bio sam u klubu i ortak mi se proderao na uvo,zabolelo me je..Izasao sam napolje i od onda zuji...
Brate,ja i dalje verujem da ce da prestane..Pre ovoga sam verovao da sam neunistiv..I dalje verujem,je*acu mu kevu...Jedino se bojim da ne bude gore jer ga ne bih podnosio,imam utisak da cu poludeti...Ti se pazi,jer ako si u buci verovatno ce ti krenuti na gore sto ne bi smeo sebi da dozvolis,ja znam da to ne bi podneo..Ne mogu da razmisljam od ovog sra*a..Mozak mi otisao...Je*es matematicara,ceo zivot ucio i vidi sad..Koncentracija nula...pi pi pi
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Avg 18, 2008 10:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ljudi,sto manje misliti na tinitus.To je vrlo vazno!!!Ako mu pridajes veliku paznju,na...bo si!!!!Micko1214 napisao:Brate,ja i dalje verujem da ce da prestane..Pre ovoga sam verovao da sam neunistiv..I dalje verujem,je*acu mu kevu...Jedino se bojim da ne bude gore jer ga ne bih podnosio,imam utisak da cu poludeti...Ti se pazi,jer ako si u buci verovatno ce ti krenuti na gore sto ne bi smeo sebi da dozvolis,ja znam da to ne bi podneo..Ne mogu da razmisljam od ovog sra*a..Mozak mi otisao...Je*es matematicara,ceo zivot ucio i vidi sad..Koncentracija nula...pi pi pi
TINITUSSSSSSSSS
Hehe zato i volim da cugnem koju casicu pred spavanje...ne mislim ni na sta i hrkanjac....goranilic napisao:Ljudi,sto manje misliti na tinitus.To je vrlo vazno!!!Ako mu pridajes veliku paznju,na...bo si!!!!Micko1214 napisao:Brate,ja i dalje verujem da ce da prestane..Pre ovoga sam verovao da sam neunistiv..I dalje verujem,je*acu mu kevu...Jedino se bojim da ne bude gore jer ga ne bih podnosio,imam utisak da cu poludeti...Ti se pazi,jer ako si u buci verovatno ce ti krenuti na gore sto ne bi smeo sebi da dozvolis,ja znam da to ne bi podneo..Ne mogu da razmisljam od ovog sra*a..Mozak mi otisao...Je*es matematicara,ceo zivot ucio i vidi sad..Koncentracija nula...pi pi pi