Pistanje u usima i ORL pregled

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Marko...
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Avg 08, 2007 7:35 pm

Pozdrav svima!

Post od Marko... »

Vuksaine dobro dosao u zujasku bratiju!Nema leka za zujanje,jedino sa urutalom i bevipleksom kontrolises njegov intezitet.Ali posto tebi zuji 3 nedelje odnosno jos si u akutnoj fazi sto znaci da ima jos sansi da ce ti zujanje prestati... :lol:
goranilic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 18, 2008 10:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranilic »

vuksain napisao:da se prikljucim zujasima meni zuji evo 3 nedelje i visoke tonove necujem i pijem urutal 3x1 da li je nekom taj lek pomogao ako ne koji jeste :D
Ti jos imas sanse za izlecenje jer kod tebe jos uvek to nije hronicno.Urutal bi trebao da ti pomogne.Pokusaj i sa Ginko forte.Pozdrav......Meni zuji evo vec pet godina a lekovi kao sto je urutal mi ne pomazu.Pomaze mi samo masker u vidu zubora vode!
TINITUSSSSSSSSS
Micko1214
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 04, 2008 4:59 pm

Post od Micko1214 »

Ja bih Vukasine na tvom mestu odmah otisao u Hiperbaricnu komoru,kosta te 160 evra jedan dan,deset dana,mozes da izdejstvujes i za dz na VMA,ali koliko znam to je jedini efikasan nacin za lecenje..Ja sam kasno poceo,ali malo je pomoglo,mada nisam do kraja isao zbog pluca,tesko sam podnosio to..Pozzz
Korisnikov avatar
vllada
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 20, 2008 12:35 pm

uhhhhhhhhhh vukashine

Post od vllada »

Ne dadj se.........meni zuji skoro 2 god
jel nekad nekom prestane da zuji?????Meni ponekad na sekund dva prestane pa opet nastavi?????
Molim za malo TISHINE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klikni i pomozi Srbiji
Micko1214
Novi član
Novi član

Post od Micko1214 »

Ni na sekund...Ni na sekund....
Korisnikov avatar
vllada
Stalni član
Stalni  član

Post od vllada »

Micko1214 napisao:Ni na sekund...Ni na sekund....
stvarno?Bas nikad?Meni se ponekad desi da buvalno za sekundu prestane pa opet nastavi!!!!
A od cega tebi zuji u usima?Meni je najverovatnije od glasne muzike a mozda i od stresa!

Klikni i pomozi Srbiji
Micko1214
Novi član
Novi član

Post od Micko1214 »

Bio sam u klubu i ortak mi se proderao na uvo,zabolelo me je..Izasao sam napolje i od onda zuji...
Korisnikov avatar
vllada
Stalni član
Stalni  član

Post od vllada »

Micko1214 napisao:Bio sam u klubu i ortak mi se proderao na uvo,zabolelo me je..Izasao sam napolje i od onda zuji...
Uh bre bedak, mozda je i meni od glasne muzike ja radim u nocnom klubu i ako mi zuji u usima!!!!!!!!!!Nervira me al je***a!!!!Sta mislis da li ce da nam prestane???Ja se sve nadam da oce!!!!!!!!!

Klikni i pomozi Srbiji
Micko1214
Novi član
Novi član

Post od Micko1214 »

Brate,ja i dalje verujem da ce da prestane..Pre ovoga sam verovao da sam neunistiv..I dalje verujem,je*acu mu kevu...Jedino se bojim da ne bude gore jer ga ne bih podnosio,imam utisak da cu poludeti...Ti se pazi,jer ako si u buci verovatno ce ti krenuti na gore sto ne bi smeo sebi da dozvolis,ja znam da to ne bi podneo..Ne mogu da razmisljam od ovog sra*a..Mozak mi otisao...Je*es matematicara,ceo zivot ucio i vidi sad..Koncentracija nula...pi pi pi
goranilic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 18, 2008 10:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranilic »

Micko1214 napisao:Brate,ja i dalje verujem da ce da prestane..Pre ovoga sam verovao da sam neunistiv..I dalje verujem,je*acu mu kevu...Jedino se bojim da ne bude gore jer ga ne bih podnosio,imam utisak da cu poludeti...Ti se pazi,jer ako si u buci verovatno ce ti krenuti na gore sto ne bi smeo sebi da dozvolis,ja znam da to ne bi podneo..Ne mogu da razmisljam od ovog sra*a..Mozak mi otisao...Je*es matematicara,ceo zivot ucio i vidi sad..Koncentracija nula...pi pi pi
Ljudi,sto manje misliti na tinitus.To je vrlo vazno!!!Ako mu pridajes veliku paznju,na...bo si!!!!
TINITUSSSSSSSSS
Micko1214
Novi član
Novi član

Post od Micko1214 »

goranilic napisao:
Micko1214 napisao:Brate,ja i dalje verujem da ce da prestane..Pre ovoga sam verovao da sam neunistiv..I dalje verujem,je*acu mu kevu...Jedino se bojim da ne bude gore jer ga ne bih podnosio,imam utisak da cu poludeti...Ti se pazi,jer ako si u buci verovatno ce ti krenuti na gore sto ne bi smeo sebi da dozvolis,ja znam da to ne bi podneo..Ne mogu da razmisljam od ovog sra*a..Mozak mi otisao...Je*es matematicara,ceo zivot ucio i vidi sad..Koncentracija nula...pi pi pi
Ljudi,sto manje misliti na tinitus.To je vrlo vazno!!!Ako mu pridajes veliku paznju,na...bo si!!!!
Hehe zato i volim da cugnem koju casicu pred spavanje...ne mislim ni na sta i hrkanjac....
Marko...
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Avg 08, 2007 7:35 pm

pozdrav!

Post od Marko... »

Treba biti optimista,nasmijan i sto vise misliti pozitivno..sa obzirim kakvih bolestina ima u svijetu tinitus je problemcic!!
vuksain
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 23, 2008 8:38 am

Post od vuksain »

hvala svima na recima podrske da li je neko isao na strane sajtove i nalazio neke druge lekove i savete i vrstu lecenja :lol:
Korisnikov avatar
vllada
Stalni član
Stalni  član

Post od vllada »

nije valjda da ste se svi izlecili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Klikni i pomozi Srbiji
vojin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 27, 2008 11:54 am

Post od vojin »

evo sad i mene.
zuji već godinu i po. kada isturim donju vilicu pojača se intenzitet.
Odgovori