Pistanje u usima i ORL pregled

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
pera007
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 10, 2008 12:24 pm

Post od pera007 »

e da, pokusajte sa jogom. neka istrazivanja su pokazala da moze pomoci kod zujanja, a i uopste pomaze zdravlju. ja idem na nju, i generalno bolje se osecam.
Korisnikov avatar
vllada
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 20, 2008 12:35 pm

Post od vllada »

pera007 napisao:e da, pokusajte sa jogom. neka istrazivanja su pokazala da moze pomoci kod zujanja, a i uopste pomaze zdravlju. ja idem na nju, i generalno bolje se osecam.
Ne razumem?Ti si imao zujku pa ti je prestala zato sto si isao na akumpukturu???????
I sata je bio uzrok tvoje zujke?????????Sta ti je akumpukturista rekao?I kako je moguce da ti je prestalo?Koji organ je bio u pitanju?
Molim za malo TISHINE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klikni i pomozi Srbiji
goranilic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 18, 2008 10:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranilic »

pera007 napisao:e da, pokusajte sa jogom. neka istrazivanja su pokazala da moze pomoci kod zujanja, a i uopste pomaze zdravlju. ja idem na nju, i generalno bolje se osecam.

Ja sam isao na akupunkturu,ali mi nije pomogla!Kod kog akupunkturiste si ti isao?
TINITUSSSSSSSSS
dokica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 08, 2008 10:06 pm

Post od dokica »

Dragi moji problemi sa zujanjem su rešivi odredjenim preparatima koje koristite u kontinuitetu.Ako je neko zainteresovan objasniću mu,Pozz
Korisnikov avatar
vllada
Stalni član
Stalni  član

Post od vllada »

dokica napisao:Dragi moji problemi sa zujanjem su rešivi odredjenim preparatima koje koristite u kontinuitetu.Ako je neko zainteresovan objasniću mu,Pozz
Ha-ha, da se nisi mozda prijavio za nobelovu nagradu?????
Inace onaj 007 dobio tinitus u aprilu i izlecio ga u septembru(pogledajte post trazi pomoc a vec posle mesec dana deli savete)
e dace bog da prestane zujanje samo od sebe kao sto je i pocelo!!!!!!!Ako ne nema veze, lagano se navikavam na orkestar

Klikni i pomozi Srbiji
pera007
Novi član
Novi član

Post od pera007 »

nije meni potpuno nestao
uzrok mi nisu nasli
ali se primetno smanjio
znam ljude kojima akupunktura nije pomogla
meni jeste
ali je puno skupa
vec duze vreme vezbam jogu, i imam utisak da mi i ona postepeno pomaze
Korisnikov avatar
vllada
Stalni član
Stalni  član

Post od vllada »

pera007 napisao:nije meni potpuno nestao
uzrok mi nisu nasli
ali se primetno smanjio
znam ljude kojima akupunktura nije pomogla
meni jeste
ali je puno skupa
vec duze vreme vezbam jogu, i imam utisak da mi i ona postepeno pomaze
pa to je nesto sasvim drugo onda, inace i meni bez akumpunkture nekad je zujanje slabije a nekad jace!!!!!!!!!!!!!

Klikni i pomozi Srbiji
pera007
Novi član
Novi član

Post od pera007 »

vllado, nema potrebe za tolikim uzvicnicima.
dakle, meni je posle akupunkture znacajno smanjen tinitus, i pre toga mi se nije nijednom toliko smanjio. dakle, rekao bih da nije "samo od sebe".
neka pokusa ko zeli, i moze, znam da nekim ljudima nije pomoglo, ali meni jeste, i to je to.
Micko1214
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 04, 2008 4:59 pm

Post od Micko1214 »

NE znam ni kako tacno izgleda taj tretman sa akupunkturom ali pokusao bih sve samo da se ovo smanji,tacno ima nekih dana kada ga mnogo slabije cujem kad ustnem ali brate ima vise onih dana kada ustanem i ono ko sirena za uzbunu,ne mogu skontati od cega to zavisi..Ne znam da li je glupo i dalje verovati da ce prestati,ja i dalje uglavnom zaspem sa mislju da cu se sutra probuditi u tisini...
Korisnikov avatar
vllada
Stalni član
Stalni  član

Post od vllada »

pera007 napisao:vllado, nema potrebe za tolikim uzvicnicima.
dakle, meni je posle akupunkture znacajno smanjen tinitus, i pre toga mi se nije nijednom toliko smanjio. dakle, rekao bih da nije "samo od sebe".
neka pokusa ko zeli, i moze, znam da nekim ljudima nije pomoglo, ali meni jeste, i to je to.
Sto bi Diego iz Los Seranovih reko SODOMIZUJES!

Klikni i pomozi Srbiji
Korisnikov avatar
vllada
Stalni član
Stalni  član

Post od vllada »

Micko1214 napisao:NE znam ni kako tacno izgleda taj tretman sa akupunkturom ali pokusao bih sve samo da se ovo smanji,tacno ima nekih dana kada ga mnogo slabije cujem kad ustnem ali brate ima vise onih dana kada ustanem i ono ko sirena za uzbunu,ne mogu skontati od cega to zavisi..Ne znam da li je glupo i dalje verovati da ce prestati,ja i dalje uglavnom zaspem sa mislju da cu se sutra probuditi u tisini...
ne bih davao pare za vracanje,da sam kinez u kini otisao bih na akupunkturu ali nisam pa necu da sam indus bavio bi se jogom,ali posto sam iz jugozapadne evrope nemam pojma sta da radim!!!!!!!!!
e, bice bolje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klikni i pomozi Srbiji
goranilic
Novi član
Novi član

Re: Cao zujasi!

Post od goranilic »

vllada napisao:
Marko... napisao:Kako mi se drzite?Mislim da ovo hladnije vrijeme utice na jace zujanje i da u osnovi ima veze sa cirkulacijom...koliko se krecete dnevno?Veliiki pozdrav za sve!!
Meni manje zuji ovih dana na skali od 1-10 zujka 4
nije cirkulacija bar ne meni
Ni kod mene nije stvar do cirkulacije,jer mi je sum manji zimi nego leti.Primetio sam da mi se na jakom suncu pojaca.Ja planiram da odem i kod cuvenog bioenergeticara Mise Krstovica.Nadam se da ce mi bar malo pomoci.Poz
TINITUSSSSSSSSS
Korisnikov avatar
vllada
Stalni član
Stalni  član

Re: Cao zujasi!

Post od vllada »

goranilic napisao:
vllada napisao:
Marko... napisao:Kako mi se drzite?Mislim da ovo hladnije vrijeme utice na jace zujanje i da u osnovi ima veze sa cirkulacijom...koliko se krecete dnevno?Veliiki pozdrav za sve!!
Meni manje zuji ovih dana na skali od 1-10 zujka 4
nije cirkulacija bar ne meni
Ni kod mene nije stvar do cirkulacije,jer mi je sum manji zimi nego leti.Primetio sam da mi se na jakom suncu pojaca.Ja planiram da odem i kod cuvenog bioenergeticara Mise Krstovica.Nadam se da ce mi bar malo pomoci.Poz
uhuuuuuuuu koliko li to ko$$$$$$$$$$$$ta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klikni i pomozi Srbiji
goranilic
Novi član
Novi član

Post od goranilic »

Da li je neko probao homeopatske lekove protiv Tinitusa?
TINITUSSSSSSSSS
vuksain
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 23, 2008 8:38 am

Post od vuksain »

da se prikljucim zujasima meni zuji evo 3 nedelje i visoke tonove necujem i pijem urutal 3x1 da li je nekom taj lek pomogao ako ne koji jeste :D
Odgovori