@Mina
Sta da ti kazem...kako se tek ti osecas kad je tebi to nasledna gluvoca....

Mene jako nervira zato sto je kod mene u pitanju banalan razlog!! glupost...Ja sam nasledio astmu..

Prakticno svake godine zavrsim na zimu u bolnici,pa zato i treniram uvek da bih povratio kapacitet pluca,snagu itd..Presipam iz supljeg u prazno...Nisam iz BG iz Vrbasa sam..I upravo zbog buke ''mrzim'' BG...

A sto se tice uveta,to mi je isto nasledno,ima ga cale,deda..na levom uvetu kao mali spic,kao kod elfova..zovu me ponekad i elf..lol simpaticno je..sad se i ne primecuje jer mi je kosa do ramena..
KA1 meni su samo rekli da pijem beviplex 3x2.jedna doktorica opste prakse mi je rekla da je to preterano velika doza,ali mozda oni hoce da deluju terapijski vecom dozom..Inace kako mi se cini,mislim da su B vitamini hidrosolubilni i da tesko moze doci do neke hipervitaminoze ili ne daj boze trovanja..Samo piti dosta tecnosti..Sto se mene tice ja pijem i dosta ginkgo caja..kupujem ga a i imam drvece ginkga oko zgrade,kao sto rekoh zivim u ''sumi'' 3 male zgrade nema kola,buke,tisina

, cak ni ljudi samo fazani po koji paun,zecevi i ostale male zivuljke..bilo je pre 20 godina i srndaca..

Mozda i ginkgo moze da pomogne,ja prakticno osetim da mi je cirkulacija bolja kad ga popijem..Samo ne znam da li smem da mesam taj Vestibo i ginkgo ali bas me briga..samo da skinem ovo s vrata..