Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
loverka 24
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 18, 2009 5:34 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od loverka 24 »

Hey hey drugari jel ima nekih novih nosica dr Bjelica?
Nakon koliko cu moci na sunce?

Pishite
Pozz
Necika
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 12:35 pm

Post od Necika »

Cao svima! Ja sam jedno vreme bila aktivna na ovom forumu tj. na ovoj temi ali sam prestala da pisem kad su me posle zakazivanja operacije kod dr Grubora za 27. januar zvali i otkazali operaciju jer nemaju vise dozvolu za rinoplastiku tj. nemaju oformljen tim... u stvari ja i ne znam sta se tu stvarno desilo, uglavnom operacija mi je otkazana a ja sam zahvaljujuci drugarici sa foruma zakazala operaciju na VMA kod dr Bijelica za 16. mart. Za dr Bijelica i sestru Zeljku sve pohvale!!!!!! Stvarno odavno nisam naisla u zdravstvu na tako pozitivne, vedre i nasmejane ljude!!!
Da li neko na forumu ima zakazanu operaciju za 16. mart kod Bijelica?
Sto se tice ovih analiza, to mogu da odradim u svom gradu ili moram na VMA?
penelopeeee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 19, 2008 2:05 am

Post od penelopeeee »

lilly nemoj da se bavis nikakvom fizickom aktivnoscu bar mesec dana nakon operacije...posle mesec dana imas valjda i 3.kontrolu pa ga tad pitaj jel smes da pocnes...ali do tad nikako...
chimoral sam prestala da pijem pre par dana...popila sam ukupno 3 kutije i rekao mi je da vise ne moram
danny74
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 10, 2009 9:55 pm

Post od danny74 »

_Lilly, hvala puno na odgovoru. Nekako mi je lakse kada vidim da od Bijelica niko ne izlazi nezadovoljan. A da li je neko od vas otisao kod njega preko nekoga ili ste svi isli po preporuci sa foruma i najnormalnijim zakazaivanjem?
Nikola90po
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 11:02 pm

Post od Nikola90po »

Evo i ja da se javim. Op.sam u utorak kod Dr.Bijelica i rekli su mi da me je jos jedan doktor operisao zajedno s njim. Nisam zapamtio ime. U sredu mi skidaju sve. Operacija mi je izasla 34673din. Stvarno su ljubazni,extra! Pre operacije se nisam dog.o izgledu nosa. Oni rade sami svoj posao
Nikola90po
Novi član
Novi član

Post od Nikola90po »

Evo i ja da se javim. Op.sam u utorak kod Dr.Bijelica i rekli su mi da me je jos jedan doktor operisao zajedno s njim. Nisam zapamtio ime. U sredu mi skidaju sve. Operacija mi je izasla 34673din. Stvarno su ljubazni,extra! Pre operacije se nisam dog.o izgledu nosa. Oni rade sami svoj posao
dečkaaa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 11, 2009 6:08 pm

Post od dečkaaa »

Zdravo drugari,ja vas nađoh,hvala Bogu! :D xaxa Reših da vam se pridružim,imam zakazano 6.4 na VMA kod našeg dr.Bjelića. :D Hvata me frka,ali sam rešila i gotovo.Inače sam ODUŠEVLJENA prijemom osoblja,stvarno su profesionalci!Malo me je strah zbog anestezije,pošto sam čitala u nekim postovima da je bilo slučajeva da se ljudi probude u toku operacije :( Eto,toliko za sada,ako neko ima zakazano istog datuma,neka mi piše,lakše je u dvojeeee xexe POZZZ
taske86
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Dec 21, 2008 9:05 pm

Post od taske86 »

Nikola90po napisao:Evo i ja da se javim. Op.sam u utorak kod Dr.Bijelica i rekli su mi da me je jos jedan doktor operisao zajedno s njim. Nisam zapamtio ime. U sredu mi skidaju sve. Operacija mi je izasla 34673din. Stvarno su ljubazni,extra! Pre operacije se nisam dog.o izgledu nosa. Oni rade sami svoj posao

Nikola da to nije bio Dr. Savic?I tebi su isto ostavili masku 8 dana, pisao sam vam o tome....
Dulle888
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 11, 2009 9:17 pm

Post od Dulle888 »

e ljudi, ja treba operaciju (devijaciju) da radim u panchevu, a ne znam apsolutno nishta ni o toj bonici ni o tom ko ce da mi radi, jer su mi sredili da radim tu, na pregled tek treba...
jel radio neko op u panchevu??? kako ste proshli i jeste li zadovoljni? kakvo je osoblje i doktor koji radi operaciju, mislim jesu li ljubazni i tako to?
unapred hvala... :D pozz
loverka 24
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 18, 2009 5:34 pm
Kontakt:

Post od loverka 24 »

hey nikola jel si pitao nakon koliko mozesh na sunce?
jel ima neko prijem 13.04.?
Nikola90po
Novi član
Novi član

Post od Nikola90po »

Nisam pitao,jer sad i nema sunca. Mislim da je doktor Pavicevic (jel dobar?),a sto se tampona tice pa tako smo i rekli,svaki doktor vadi tampone po svojim propisima. Npr.Bijelic 8 dana.
dečkaaa
Stalni član
Stalni  član

Post od dečkaaa »

loverka 24 i mene to interesuje.Zanima me konkretno kako se zaštititi na moru,recimo-sada u aprilu imam operaciju,a išla bih krajem jula na motre,koje kreme je najpoželjnije koristiti,šta treba izbegavati-moslim-ne bih sigurno išla kad je najjače Sunce,ali eto-nešto osnovno.Pozz
natali88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 01, 2008 3:42 am

..

Post od natali88 »

pitanje za NIKOLU90PO-kad su te pustili iz bolnice?
dizajnerka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 22, 2009 3:54 pm

Post od dizajnerka »

Meni je prijem u sredu, a sad pocinje da me boli grlo, stvarno da ne poverujes.... :evil:
dečkaaa
Stalni član
Stalni  član

Post od dečkaaa »

dizajnerka,srećno i samo hrabro,nadam se da će ti do tada proći grlo. :) Javi kako je sve prošlo :D
Odgovori