Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.
Ikac, izdrži.. najbitnije je da tebi bude dobro...
Znači , još ti nisu skinuli tampone ???
Zanima me samo još jedno... ja idem sa uputom i plaćam 16.000 din.
Kaži mi jer pored toga plaćam i dane provedene tamo ili si ti išla u privatnoj varijanti,pa plaćaš SVE ???
Žao mi je zbog tebe,ali ... šta da ti kažem.. budi hrabra ...
Pozz
E, ne mogu ni da zamislim kako ti je. To cekanje sigurno najvise ubija.. pogotovo kad je bespotrebno. Ali ajde covek sve to nekako pregrmi, ako zna da ce ta muka na kraju da mu se isplati (u tvom slucaju u vidu lepog nosica). Evo i ja ti saljem moju podrsku. IZDRZI!!!
Nego, i ja imam jedno pitanjce na konto ovoga sto si poslednje napisala. Koliko sam skontala ti si isla bez uputa i bilo je logicno da placas. E sad, kako sam ja razumela iz iskustva svih ostalih koji su aktivni na ovom forumu, a operisali su se u Zemunskoj , kad ides bez uputa, cena je fixna i iznosi 500 evrica, pa me sad cudi sto kazes da treba da placas neku extra kintu zbog duzeg lezanja. Jel to znaci da cena cele operacije nije fixna vec zavisi od kojecega?
moja drugarica je radila na klinici Orea i prezadovoljna je, to se i vidi...
maria ja mislim da je ta cena za neki odredjen br dana i operaciju a ako produzis lezanje onda raste i cena, jos i analize ako radis kod njih i to povecava...
mene su zanimale slike konkretno onih koji su radili kod dr Grubora da bih znala sta moze meni da uradi, da mozda ne ocekujem previse...ali nije bitno, sad me interesuje koliko se placa pregled? Ma uostalom okrenucu ga sutra telefonom pa cu pitati mislim da je tako pametnije...pozzz
ikac izdrzi sad je skoro sve proslo!!!!
nekad uhvati me bas da falis mi i jastuk otimas...
Sto se tice cene,ja to nisam bila dobro razumela,cena ne moze biti veca od 500 e,moze biti samo manja pa su mi zato i spominjali te dane!E ovako...Jeste da je bilo tesko uloviti dr Grubora,ali vredelo je!Skinuli su mi i tampone i masku,i ja sam prezadovoljna!:)Ipak se isplatilo toliko cekanje jer sam sad sve zavrsila!Dobila sam manji prcasti nos,kao sto sam i htela!Nemam oziljaka ni modrica,sad jos samo lezanje nedelju dana da to malo splasne i da prodje ta naduvenost mala!Dr Grubor SUPER radi svoj posao,i ja ga ljubim puno,puno!:)Ljudi,samo je bitno da kazete sta zelite tacno,i on ce vam reci sta moze a sta ne moze da uradi,tako da zelim svima da prodju kao ja!:)
Samo da kazem ne mogu da posaljem slike, nisam ni kuci, studiram, a u stanu nemam net... A nemam ni slike... Nisam se slikala pre operacije, imam obicne normalne slike, na kojima se ok vidi stari nos... Sa novim nosem nema smisla da se slikam, nisam zdovoljna, a i jos uvek je natecen nos ne vidi se prava slika... I da pomogao mi je ovaj sajt i saveti sa njega, trudim se da na svako pitanje odgovorim kad mogu i tako i ja pomognem nekom, ali ne mogu uvek... Ja se sad javno izvinjavam svima kojima ne mogu da pomognem na ovaj ili onaj nacin.
By the way, Ikac, stvarno mi je drago sto je sve ispalo ok!!! Volim da cujem lepe novosti...
Ljubim sve puno... Pozzz
Jeco,ja ne razumem sto se ti izvinjavas ovde nekom!Lepo si rekla da nemas net i neces dolaziti cesto,a to je njihova stvar sto ne citaju!Mislim da ovde svako pokusava da pomogne,tako da nema potrebe za napadanjem devojke...Sto se tice tih slika,ja mislim da nikog od nas nisu profesionalno slikali za to i ne moze da se vidi kako treba...Anatena,micili,Jecoi ostali,ljubim vas sve i javljam kako napredujemo!:)
@vukk ----nisam isla do Zvecanske, odustala sam od drzavnih, verujem da ako ce ti tamo raditi plasticni hirurg, znaci estetsku operaciju, kostace isto kao i u privatnoj.. Doktorke u kl. Orea naplacuju oko 1300e, koliko je i u kl. Adonis, na Banovom brdu.. Danas sam obisla i njih, i dr je ostavio pozitivan utisak.. I da, preskoci kl. Menssana:) I naravno, nikako kod ORL hirurga!!!!!!!!
Jaoj ikac,mnogo mi je drago što je sve ispalo super, pogotovu što sam u istim tim rukama sledeće srede ....
Elem... strahujem samo od jednog..a to je.. on mi je objašnjavao da će mi ostati viška na nozdrvama koje su malo duže i koje bi mi skratio i smanjio malim rezovima..pa me zanima da li je to neko radio i da l može ostaviti neke ožiljke ???
I nije mi jasno,kako ti je tako brzo skinuo masku..
Posle koliko je to dana ???
Ja sam mislila da se ta maska nosi mnogo duže , kao i tamponi..ali tim bolje
Mnogo m ije drago zbog tebe,a ja ću vas sve obaveštavati šta se dešava..
Ljubac svim nosićima, i novim i starim ))
Anatena,pa meni je to skracivanje nozdrva radio!:)Imaces koncice samo iznad usta,na vrhu nozdrva,ali to se malo vidi i brzo ce spasti ranice!A skinuo mi je masku tako brzo,zato sto sam tampone nosila 2 dana duze,pa maska nije dirana i onda je to bilo dovoljno da se formira kako treba!Jos je bolje kad ti uradi ovako sve iz jednog!:)
jaoj savršeno...
Nego, nije mi bilo sve jedno kad mi je to rekao, razmišljala sam o ožiljcima ili soluciji da mi se možda ne dopadne..ali verujem da će to biti super
Danas sam bila na pregledu i skidanju koncica,super je nosic!Cekam ponedeljak da mi stigne neka mast za masiranje gornjeg dela ,nema je nigde pa smo je narucili!Idem opet na pregled za dve nedelje,i valjda ce to biti kraj zato sto mi brzo spadaju otoci! Sad mi je sve to jako smesno,cak mi je cudno bez onih sestara,doktora i ekipe iz sobe!Meni je ovo bilo jedno super iskustvo!