Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Jelenakidy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 15, 2007 10:50 pm

Post od Jelenakidy »

Evo me, stigoh danas, sutra idem nazad... Ja samo da posetim dragi forum...
I super je sto vidim divne vesti... Ikac, NEMAS POJMA KOLIKO MI JE DRAGO DA JE SVE OK! :D
Moj nosic nesto nije bolje, spadaju otoci polako, ali ono, i dalje je bezveze... Nema veze, nije velika promena od pre, a na ono od pre sam navikla, tako da nije strasno... I da, resila sam! Sledece godine odo ja opet, fino kod nekog dobrog plasticara, mozda cak i kod dr. Grubora, posto ga toliko hvalite... Pa prezivece se i to opet :) Sad sam malo opustenija, novi grad i nova atmosfera poz uticu na mene.
Anatena srecno sa operacijom i izvestavaj nas! :wink:
ikac
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 31, 2007 12:09 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od ikac »

To je Cicactive gel,on se masiranjem utrljava na nos i smanjuje otoke,nije bas jeftin ali verovatno je dobar!A osim toga pijem jos 5 vrsti lekova i mazem jos neke masti...
Zelim samo da dam savet svima koji idu na ESTETSKU operaciju nosa...Nemojte ocekivati ne znam kakvu promenu,ljudi uglavnom ocekuju savrsen nos i onda se razocaraju!Ne moze neko ko je imao malo veci nos da ocekuje da ce jednom operacijom dobiti nos Madone ili Kylie Minogue...Pogledajte primer Ksenije Mijatovic,imala je ogroman nos,i morala je da uradi DVE operacije da bi to izgledalo tako...Ja nisam ocekivala previse,i verovatno sam zato i zadovoljna,doktor da sve od sebe da uradi ono sto ste mu trazili ,ali nekada neki drugi faktori uticu na to!U svakom slucaju sam sigurna da je posle operacije mnogo lepse nego sto je bilo... :wink:
Anatena,ti ides na operaciju 15-og?Ja imam 19-og pregled,ti ces tada biti jos uvek u bolnici,pa mozemo da se upoznamo! :D
issis
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Sep 15, 2008 1:03 pm

Post od issis »

Cicactive gel sam platila oko 550din.Preporucio ti je taj gel da bi ti se oporavila koza od intervencije,nosenje maske i otoka.Super je gel.Nanosi ga 2x dnevno i na onom mestu gde ti je rana od vadjenja konaca,ubrzava zarastanje rana.Bitno je da sad cuvas nosic,izbegavaj guzve prvih 6meseci.Moja drugarica je imala ogroman kriv nos ,kukastog oblika,doktor je iz jedne operacije uspeo da joj napravi mali prcast.Izgleda prirodno,odusevila sam se. Videla sam na tv-u onu poznatu hrvatsku manekenku,mislim da se zove Sonja,operisala je nos,izgleda gore od Majkl Dzeksona,kao da ima neku izraslinu a ne nos.Ona je mozda zadovoljna ili je odustala od ideje da to prepravi.
ikac
Stalni član
Stalni  član

Post od ikac »

Taj gel kosta 1500 dinara,barem ga ja toliko placam!A za mazanje ranica mi je dao da mazem Triderm mast,i skoro da ih nema vise...Ovaj gel mi je dao da sa njim masiram gornji deo nosa.
unique
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 11, 2008 10:29 pm

Post od unique »

da li je neko radio suzavanje i/ili podizanje nosa, bez lomljenja kostiju?
Anatena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 18, 2008 1:38 pm

Post od Anatena »

Ikac... da, ja idem 15og na operaciju i svrati slobodno :), ali predpostavljam da ću biti operisana 16og ili 17og ...
Ja sam Ana, pronaćićeš me sigurno :)))
Kiss for all of you. . .
black lady
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 10, 2008 11:56 am

Post od black lady »

ljudi jel radio neko operaciju u kliničkom centru u Novom Sadu? :lol:
Get up stand up, get up for yor life, get up stand,dont give up the fight!
ikac
Stalni član
Stalni  član

Post od ikac »

Anatena,je l se spremas? :D
Anatena
Novi član
Novi član

Post od Anatena »

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Ali se iskreno malo plašim :D
Nego, je l možeš da mi malo pojasniš tu soluciju smanjivanja nozdrva... on mi je rekao da bi kod mene to bilo minimalno...
Jel ti je to skroz promenilo izgled nosa i nozdrva ili minimalno,..???
Ajde ispričaj mi nešto o tom delu,to me najviše brine, da mi to ne uradi kako treba pa mi se posle ne svidi..mada ne verujem!!!
Pozz,hvala što brineš :)
kiss
ikac
Stalni član
Stalni  član

Post od ikac »

On je meni samo to i dirao,nije mi sredjivao kost jer nije imalo potrebe,a i kaze da bih onda imala problema sa disanjem...Moj nos je bio duzi i samim tim i spusteniji da tako kazem,i on je skratio taj vrh nosa,pa su i nozdrve postale manje,i podigao ga je.Znas kako,kod mene se ne vidi razlika od napred,ali iz profila se bas vidi,i kako je skrato taj deo i podigao ga, usta su mi dosla do izrazaja,pa svima vise deluje da sam napumpala usta nego da sam operisala nos! :lol: :lol:
Ne moze da ti se ne svidi,ali ako zelis vecu razliku NAPOMENI mu to,jer ja mislim da on gleda da sredi nos tako da se ne primeti mnogo...
dusands
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 26, 2008 7:13 pm

Post od dusands »

Posle mnoooogo citanja po raznim forumima i sajtovima odlucio sam se da zakazem pregled i to u zemunskoj bolnici, pa me interesuje da li prvo treba da idem kod mog doktora da izvadim uput ili da se direktno javim u bolnicu i da li ima neko neki broj zemunske bolnice na koji mogu vec dobiti informacije??
black lady
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 10, 2008 11:56 am

Post od black lady »

AKO DOBIJEŠ UPUT VEROVATNO ĆEŠ JEFTINIJE PROĆI. I JA OVIH DANA TREBA DA VADIM UPUT I MALO MI JE FRKA DA MI NEĆE DATI UPUT I DA ĆE ME DR. NAGOVARATI DA MI TO NE TREBA,A JA BI TAKO HTELA DA GA SKINEM SA LICA. NEKI KAŽU DA NIJE LOŠ,USTVARI JA IMAM SAVRŠEN MUŠKI NOS,ŠMRC :wink:
Get up stand up, get up for yor life, get up stand,dont give up the fight!
issis
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Sep 15, 2008 1:03 pm

Post od issis »

Jelena tek sam sad videla tvoj mail.hvala ti u svakom slucaju:)Razumem za sliku,nije frka.Nadam se da ce biti sve ok sa tvojim nosicem
ikac
Stalni član
Stalni  član

Post od ikac »

Anatena,ti ides sutra,zelim ti srecu i da sve bude super,a mozda se i vidimo u nedelju! :D
Anatena
Novi član
Novi član

Post od Anatena »

Da, sutra idem...
Mislim da će sve biti super, objasniću doktoru sve i videćemo kako će ispasti, sve u svemu ne verujem da može biti gore od ovoga :)
Hvala na podršci i javljam vam kad izađem, neću se priključivati fonom, tako da moje komentare očekujte tek od nedelje, kad izađem..
Ikac. dođi ako budeš imala vremena...
Pozz svima :)))
Odgovori