Nema na cemu, hvala tebi!

Drago mi je ako moja iskustva mogu nekome da pomognu!
Anyway, ne bih da zvucim kao da te nagovaram, zaista mi to nije namera, ali zena (Dr. Milosevic) stvarno ubada u srz. Ako uzmem u obzir samo taj estetski deo, ja pre odlaska kod nje (a obisao sam 4-5 doktora pre nje) nikad nisam ni razmisljao o tome da mi je nos sirok i da mi "pokriva" veci deo face, da mi grba i nije toliko velika koliko je zapravo siroka pa joj to daje neki glomazan izgled, ali sam nakon konsultacija s njom zapravo ustanovio sta je moj pravi estetski problem kad je nos u pitanju.
Sve o cemu smo pricali pre operacije je ispostovala na krajnje profesionalan nacin, brinula se o meni i obilazila me vise nego rodjena majka, a sad kad pogledam i svoje, i rezultate drugih koji su kod nje operisani, vidi se da je zaista maher u svom poslu i da radi bez greske.
To dokazuje i cinjenica da svi koji su me videli u poslednjih 15-tak dana komentarisu da pored toga sto vise nemam grbu i sirok nos, da mi faca ima neki drugi "smer", da mi lice dolazi do izrazaja, jer nos vise nije akcenat nego se sad fino stapa sa facom, ali takodje kazu i da je nos ostao "moj" - da nemam onaj plasticni, holivudski, nego da je lep, potpuno prirodan, koji u potpunosti ide uz moju facu.
Btw. ako sam dobro shvatio, Dr. Milosevic je specijalizirala estetiku, pa pretpostavljam da ona vise radi te "estetske" slucajeve, a ovih ostalih 3-4 doktora - polipe, funkcionalnost, sinuse...
U svakom slucaju, za te nalaze pre operacije ti treba max 2-3 dana (u nekoj drzavnoj klinici, a u privatnoj jos manje), radis ih tik pred operaciju da ne bi zastareli (jer sve osim, ako se dobro secam, snimka pluca, vazi samo mesec dana, dok snimak pluca vazi 6 meseci).
Africa-Mileva - Jedno pitanje: nije mi jasno zasto si odustala od Dr. Milosevic?
PS. sorry na opsirnosti. I dalje sam pod utiscima, i nikako mi ne polazi za rukom da se obuzdam kad krenem da pricam o svom novom nosicu!