Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 22, 2011 2:01 pm

Re: Operacija nosa

Post od Africa-Mileva »

i mi tebe pozdravljamo :D

valjda ce ovi meseci brzo da nam prolete :lol:
Katarina2105990
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 25, 2011 1:04 pm

Post od Katarina2105990 »

Ma hoce.... Skoncentrises se na neke druge stvari i obaveze.... i proleti to za cas.... :wink:
gossipgirlxoxo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 03, 2011 9:16 pm

Post od gossipgirlxoxo »

Da li je neko imao iskustva sa operacijom u KBC Dr Dragisa Misovic ?
maja1984
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 02, 2011 9:53 pm

Post od maja1984 »

jel zna neko kad je dezurna dusanka milosevic ove nedelje ?
ludicaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 30, 2011 4:02 pm

Post od ludicaa »

Jel moze neko da mi kaze gde privatno radi dr Andrej Grubor? Ime klinike ili broj telefona?
tiyana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 30, 2011 3:48 pm

Post od tiyana »

HEJ LJUDIIIIIII IMAM PITANJE, U DILEMI SAM TOTALNOJ: HOCU DA OPERISEM NOS, NISAM SA PODRUCJA BEOGRADA, NE ZNAM DA LI MI TREBA UPUT ZA BIJELICA NA WMA POSTO SE TAMO SVAKAKO PLACA ?! ZBUNJUJE ME RAZLIKA IZMEDJU ORL I HIRURGA I NE MOGU DA RAZGRANICIM KO JE ZA STA STRUCAN ?! CULA SAM DA JE KOD BIJELICA OPERACIJA OKO 40.000, A KOD HIRURGA 140.000 PA ME TO ZBUNJUJE I BRINE JA BIH NARAVNO VOLELA DA PLATIM 40.000 NADAM SE DA CE MI NEKO SA OVOG FORUMA TO RAZJASNITI (DETALJNO) HVALA...
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član

Post od Africa-Mileva »

nekada si na wma sa uputom mogao da se operises jeftino, tj da platis 40 000. jednostavno, zdravstveno je pokrivalo ostalo. a ako nisi imao uput onda si placao 150 000. znaci bila je razlika u ceni kao posledica toga imas ili nemas uput. danas to vise ne vazi!!! znaci svi placaju punu cenu na wma, tj 150 000 ili malo vise...u sustini, na wma vise ne mozes da se operises za 40 000. procitaj poslednjih 50 strana foruma, pa vidi nove nacine kako besplatno doci do lepog nosica :wink:
Mistaken
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 04, 2011 6:04 pm

Post od Mistaken »

@Tiyana
Zavisi kakvu operaciju nosa hoces.
Ukoliko si zainteresovana za rinoplastiku (estetska operacija nosa) cena na VMA je 150 000 dinara.
ORL Hirurg je Otorinolarinolog tj. doktor koji se brine o tvom uhu, grlu i nosu i svemu sto je vezano za te delove tela...
ludicaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 30, 2011 4:02 pm

Post od ludicaa »

ljudiii , pomagajte... jel zna neko gde privatno radi dr.Grubor?
gossipgirlxoxo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 03, 2011 9:16 pm

Post od gossipgirlxoxo »

Ljudi, pomagajte..ja ne mogu da izaberem lekara za operaciju...
jednostavno uvek nadjem neku manu...
svi hvale dr Milosevic, a iskreno ne svidjaju mi se kako radi...svi njeni nosevi su nekako suvise podignuti za moj ukus..prcasti...
zanm da mora da se podize vrh kada se skida grba...ali su njeni previse podignuti..
bez uvrede :-?
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član

Post od Africa-Mileva »

Bez uvrede :)
Cisto sumljam da ces naci nos bez mane i jos koliko sam razumela ti bi da to bude besplatno... Hmmm... malo je nemoguca misija.
Prcast nos uglavnom ljudi zele, ako ti zelis malo manje prcast sigurno ce ti izaci u susret. Gledala sam i ovde slike, onaj doktor na B je cak pravio prcastije noseve.

ne znam da li si videla par postova unazad neki decko je pominjao jos jednu doktorku KBC zvezdara na M... ubacio je i sliku. probaj kod nje...
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član

Post od Africa-Mileva »

nije mi jasno zasto ljudi koji su se operisali kod dr Milosevic nestanu sa ovog foruma nedelju dana posle operacije? Malo me to plasi, :( svi su tu pre operacije i nedelju dana posle a onda nestanu. Ni komentar zadovoljni smo ili ne... a o slikama da i ne govorim.. ajde ljudi javite se-malo solidarnosti. Da li ste zadovoljni izgledom nosa posle odredjenog vremena???
unakiss
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 12, 2009 12:53 am

Post od unakiss »

Gossipgirlxoxo ne znam da li su dusankini nosevi bas tako prcasti ,posto se vrh nosa obicno kada ima grba podize, ali taj izgled nosa nakon skidanja maske nije trajan, buduci da zbog viska koze mora da se vremenom spusti...Tako da i ne izgleda prcasto iz profila, vec tako reci normalno... ;) Meni je skoro 4. mesec i vrh nosa se bas spustio i izgleda duze nekako iz profila... A na pocetku je bio bas prcast... ;)
Africa-Mileva evo da se ja javim. Operisana sam kod Dusanke M. i zaista sam izuzetno zadovoljna nosem... Mnogo je lepo uradila, a opet ne vidi se iz aviona da je u pitanju operisan nos, vec izgleda u potpunosti prirodno... Ide savrseno uz moje crte lica, a ona tako noseve i radi... Onako kako ona misi da treba i ide uz vase lice... ;) Vrh mi je jos uvek malo otecen i pretpostavljam da ce tako bit ijos narednih par meseci... a takodje, jos uvek u koernu nosa sa strana, imaju neka ispupcenja, tu se lomi nos pa se stvori valjda zastitni sloj na kosti koji takogje vremenom nestane, nakon pola god. od operacije...
Ako nekog jos nesto interesuje, neka pita slobodno... ;)
Sve preporuke za dr. Dusanku ;) Ako uspete da dobijete termin za operaciju, imacete sto posto lepe noseve, jedino se pripremite na strpljivost i istrajnost ;))
Srecno :)
wildeyed
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 06, 2011 7:01 pm

Post od wildeyed »

Pozdrav svima..

Da li se neko čuo skoro sa doktorkom Milošević a da je bio ranije na pregledu? Ja sam bila kod nje na pregledu početkom avgusta, rekla mi je da ima slobodne termine tek u februaru i da ćemo se čuti ponovo u oktobru da se dogovorimo i bla bla.. Ne znam da li da je pozovem ili da čekam još malo...
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član

Post od Africa-Mileva »

Ne vidim razlog da je ne zoves.Sto pre to bolje, po meni. Dobro ne moras bas za vikend :wink: , ali u ponedeljak je zovi.
Odgovori