Gossipgirlxoxo ne znam da li su dusankini nosevi bas tako prcasti ,posto se vrh nosa obicno kada ima grba podize, ali taj izgled nosa nakon skidanja maske nije trajan, buduci da zbog viska koze mora da se vremenom spusti...Tako da i ne izgleda prcasto iz profila, vec tako reci normalno...

Meni je skoro 4. mesec i vrh nosa se bas spustio i izgleda duze nekako iz profila... A na pocetku je bio bas prcast...

Africa-Mileva evo da se ja javim. Operisana sam kod Dusanke M. i zaista sam izuzetno zadovoljna nosem... Mnogo je lepo uradila, a opet ne vidi se iz aviona da je u pitanju operisan nos, vec izgleda u potpunosti prirodno... Ide savrseno uz moje crte lica, a ona tako noseve i radi... Onako kako ona misi da treba i ide uz vase lice...

Vrh mi je jos uvek malo otecen i pretpostavljam da ce tako bit ijos narednih par meseci... a takodje, jos uvek u koernu nosa sa strana, imaju neka ispupcenja, tu se lomi nos pa se stvori valjda zastitni sloj na kosti koji takogje vremenom nestane, nakon pola god. od operacije...
Ako nekog jos nesto interesuje, neka pita slobodno...

Sve preporuke za dr. Dusanku

Ako uspete da dobijete termin za operaciju, imacete sto posto lepe noseve, jedino se pripremite na strpljivost i istrajnost

)
Srecno