ja sam naginjala glavu i nista mi nije bilo.........unakiss napisao:I mene interesuje kako devojke peru kosu, s obzirom da se ne sme naginjati unapred?zmixxx napisao:Koliko vremena posle operacije se moze otici stomatologu?
Da li cu morati da cesce idem kod frizera ili cu morati nekako sama to da izvodim?
Operacija nosa
Re: Operacija nosa
Ja sam do skidanja gipsa prao kosu tako sto stavim 2 stolice ispred kade i legnem na njih tako da je samo glava iznad kadeunakiss napisao:I mene interesuje kako devojke peru kosu, s obzirom da se ne sme naginjati unapred?zmixxx napisao:Koliko vremena posle operacije se moze otici stomatologu?
Da li cu morati da cesce idem kod frizera ili cu morati nekako sama to da izvodim?

Naravno lakse je kod frizera ali zbog maske mi je bilo neprijatno da izadjem i ispred kuce a kamo li da odem do frizera. Bitno je da se ne pokvasi maska jer to moze sve da iskomplikuje, pa je zato mnogo bolje da se kosa uopsete ne pere tih 7 dana (ko moze da izdrzi).
Inace ja sam prosle srede skinuo gips i doktorka mi je rekla da mogu da se vratim svakodnevnim aktivnostima bez ikakvih problema, gde spada i odlazak u teretanu, pa pretpostavljam da moze da se ide i kod zubara. Ne smem samo da izlazem nos jakom suncu i nosim naocare

koliko doktora toliko i razlicitih odgovora.
meni je dr.rekla da u teretanu mogu posle 6.nedelja ne ranije.
mene nervira zacepljenost nosa,tj.to sto nos ne sme da se dira i cisti.
bice bolje.
pozdrav
meni je dr.rekla da u teretanu mogu posle 6.nedelja ne ranije.
mene nervira zacepljenost nosa,tj.to sto nos ne sme da se dira i cisti.
bice bolje.
pozdrav
Ma sve je bolje od gipsa i tampna u nosu
Sad bar mogu normalno da disem i spavam.
Trenutno me najvise iritiraju konci i jedva cekam da otpadnu!
Pozzz

Trenutno me najvise iritiraju konci i jedva cekam da otpadnu!
Pozzz
meni ce u sredu tri nedelje od operacije a konci jos nisu otpali.
nadam se da ce krenuti da otpadaju.
mda se sad vec lakse smejem,modrice su prosle a i otok se polako spusta.
nadam se da ce krenuti da otpadaju.
mda se sad vec lakse smejem,modrice su prosle a i otok se polako spusta.
Meni je danas 13-ti dan, lice mi je skroz normalno i smejem se bez problema
.
Podocnjaci su jos uvek pomalo zuckasti i vrh nosa je pomalo prcast zbog otoka, al to je neprimetno. Doktorka mi je rekla da taj otok najsporije opada i da ce nestati za mesec - dva.

Podocnjaci su jos uvek pomalo zuckasti i vrh nosa je pomalo prcast zbog otoka, al to je neprimetno. Doktorka mi je rekla da taj otok najsporije opada i da ce nestati za mesec - dva.
konci sto duze stoje to bolje, tako mi je rekla dr. Meni sa jdne str.otpali a sa druge ne... a sad ce 2meseca od operacije....pozzzzz
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Maj 24, 2011 1:31 pm
Ljudi da li neko moze da mi kaze kako rade operacije nosa na KBC ZVEZDARI ??
Planiram tamo da se operisem krajem juna(ako je moguce)...jerr je besplatno a i kazu da su dobri...???!!!
( i ako moze neko da mi da email doktorke?!)
Hvala.
Planiram tamo da se operisem krajem juna(ako je moguce)...jerr je besplatno a i kazu da su dobri...???!!!
Hvala.

za njih sve pohvale, ali sve! [email protected] .... pozzzwelikecureneplacu napisao:Ljudi da li neko moze da mi kaze kako rade operacije nosa na KBC ZVEZDARI ??
Hvala.
Planiram da se operisem ovog leta,pa bi mi jako znacilo da neko,ko je vec operisan na VMA u Nisu,podeli svoje iskustvo. Hvala u napred 

Caooo ljudiiii !!! ja imam kod nase dr milosevic zakazano za 29 jul i ne mogu da docekam. imam jedno pitanje za vas. da li neko zna kako doktorka radi operaciju nosa , otvorenom ili zatvorenom metodom ? ja radim skidanje grbe i skracivanje. koliko se secam ona mi je rekla da radi zatvorenom metodom ali mi je nejasno kako vrsi lomljenje kosti (kod ravnanja grbe) u zatvorenoj metodi???? kako uopste moze da polomi nos ispod koze ??? ili ona radi turpijanje grbe ??? Molim vas odgovorite mi jer ne bih bas volela da mi odlepljuje kozu s lica a sad kad bolje razmislm , drugacije nije ni izvodljivo !!!osim ako ne turpija !!!
Cao Majo
Imas na nekoj prethodnoj strani link koji sam ja postavila kako se to radi zatvorenom metodom (a skinula sam ga sa sajta KBC Zvezdare)... Lomi se najcesce čekićem tako sto se lupka po kozi, tj kostanom delu...Najbolje baci pogled da ne opisujem sad, nije bas prijatno, bolje pogledaj...Zato i nastanu one silne modrice i podlivi...ali to sve prodje brzo, za nekol.dana...nista strasno...Nemoj da se plasis...
))
Pozdrav!

Pozdrav!
Unaaaaaaaaaaaaa aaaa ja se plasim da pogledaaaam
))))) da li sam te dobro razumela , lupka se po KOZI ??? spolja odozgore ??? kukuu sad mi tek nije dobro

Moj ti je saavet da bolje ne gledas te linkove... U sigurnim si rukama,sto manje znas to bolje... pozzzzzzmaja1984 napisao:Unaaaaaaaaaaaaa aaaa ja se plasim da pogledaaaam))))) da li sam te dobro razumela , lupka se po KOZI ??? spolja odozgore ??? kukuu sad mi tek nije dobro

Caoo svimaa ja sam nova ovde i nadam se da ce neko od vas moci da mi pomogne.. 
Kad sam bila manja polomila sam nosnu kost sa leve strane nosa,tako da je sad kriv na jednu stranu,asimetrican je,sto mi mnogo smeta. Sledece god. punim 18,pa me zanima da li operacija moze da se uradi sa nepunih osamnaest,svega par meseci pred punoletstvo,i koji bi tip operacije to bio,zatvoren ili otvoren??

Kad sam bila manja polomila sam nosnu kost sa leve strane nosa,tako da je sad kriv na jednu stranu,asimetrican je,sto mi mnogo smeta. Sledece god. punim 18,pa me zanima da li operacija moze da se uradi sa nepunih osamnaest,svega par meseci pred punoletstvo,i koji bi tip operacije to bio,zatvoren ili otvoren??