Operacija nosa
Re: Operacija nosa
molim
hvala tebi puno:) to je jos bilo na pocetku... sad izgleda malcice drugacije... otoci mi ne spadaju ravnomerno... poslacu vam slike za 2meseca, cisto da vidite koliko se menja i kako izgleda na kraju... kao sto je i ana985 stavila. da znate sta da ocekujete:)

ja sasmo da se javim. Operisana sam 13.04. i sve je ok proslo, Hvala Bogu... imam jedno pitanje za ove koji su operisani pa li vam se sekret slivao niz grlo i nos? hvala 

Bojana,
super za operaciju.
javi kako je ispalo kad skines masku.
super za operaciju.
javi kako je ispalo kad skines masku.
Nisam bila ja, ja sam danas izasla...enni napisao:Operacije je dobro prosla ali kad su je doveli pola sata nismo mogli da je smirimo,drzale su je dve sestre i ja,htela je da pocupa iglu sa ruke pa su morali da joj skinu,bilo je strasno drala se,udarala me,govorila kako me mrzi,mislila sam da nikada nece prestati,nije dala da joj pridjem,bas sam se uplasila,druga deca u sobi su bila mirna,znaci nesto tako u zivotu nisam dozivela sva sam se tresla,posle je malo odspavala,i ustala kao da se nista nije desilo,sve jede,nista je ne boli,nju je operisao dr.Milan Vasic,ljubaznije stvorenje nisam upoznala,bio je divan,znaci nikad ne bi rekla da je doktor,jer znate vec kakvi su pojedini doktori,znaci od srca mu se zahvaljujem,zbog tog njegovog pristupa i stava.A usput,videla sam ujutru neku devojku koja je izasla iz bolnice sa majkom operisala je nos,tj,juce ujutru pa mozda je to bila Bojana.Pozdrav i hvala na brizi.micika2 napisao:sta je sa bojanom,da li je onaoperisana?
sanjka79,je li ti javila dr kad je operacija?
enni javi kako je prosla operacija

evo,da se javim,danas sam bila na kontroli...na zvezdari,
ne mogu da se setim koja devojka je tvrdila da naocare mogu da se nose posle 6 nedelja od operacije-TO NIJE TACNO,odnosno,mogu,ali niko ne garantuje da vam nece ostati udubljenja na nosu...
naocare mozete nositi posle 6 MESECI,s tim sto je meni dr rekla da bi najbolje bilo da se strpim tokom ovog leta i nosim ih sledece godine-tj. kada prodje vise od godinu dana tako da cu je poslusati,a ko ima hrabrosti nek ih stavi posle 6 meseci...
nadam se da sam mnogima razjasnila sve nedoumice oko nosenja naocara posto se to pitanje vise puta javljalo na forumu...
ne mogu da se setim koja devojka je tvrdila da naocare mogu da se nose posle 6 nedelja od operacije-TO NIJE TACNO,odnosno,mogu,ali niko ne garantuje da vam nece ostati udubljenja na nosu...
naocare mozete nositi posle 6 MESECI,s tim sto je meni dr rekla da bi najbolje bilo da se strpim tokom ovog leta i nosim ih sledece godine-tj. kada prodje vise od godinu dana tako da cu je poslusati,a ko ima hrabrosti nek ih stavi posle 6 meseci...

nadam se da sam mnogima razjasnila sve nedoumice oko nosenja naocara posto se to pitanje vise puta javljalo na forumu...
devojke, ja odoh!!!
upravo me zvala dr, neki decko je valjda otkazao i pita me, mogu li sad da dodjem da me sutra operise
pa odoh, javljam se, budite dobre :*
upravo me zvala dr, neki decko je valjda otkazao i pita me, mogu li sad da dodjem da me sutra operise

pa odoh, javljam se, budite dobre :*
superrrr... poz mi drugarice iz sobe 6... Srecno 

sanjka79 sretno.
to je moj temin ali sam morala da odlozim zbog bolesti
to je moj temin ali sam morala da odlozim zbog bolesti

Srecnoooo!

e ma ja sam rekla za naocare... ... ali ja sam je pitala 3 puta i 3 puta mi je dr rekla da mogu posle 6 nedelja... pritome ja nosim naocare za vid... al ja sam rekla da bih nosila sociva onda, pa je ona verovatno skontala da ni necu nositi naocare...
nema veze,vidis da ni ona nije sigurnagugu napisao:e ma ja sam rekla za naocare... ... ali ja sam je pitala 3 puta i 3 puta mi je dr rekla da mogu posle 6 nedelja... pritome ja nosim naocare za vid... al ja sam rekla da bih nosila sociva onda, pa je ona verovatno skontala da ni necu nositi naocare...

idem sutra da skidam masku... vise me hvata frka za to, nego sto me je hvatala za operaciju..
jel moze neko nesto vise da mi kaze o tome??? 

meni je skidanje maske bilo super,zmurela sam da ne bi isparenje benzina nagrzilo oci tako da tampone nisam ni videla,
nista me nije bolelo,peklo,nije mi nimalo curela krv tako da je moje iskustvo u vezi s tim super,jedino sto je pomalo
bio neugodan miris skoro tokom celog dana i pomalo mi je bilo muka...
nista me nije bolelo,peklo,nije mi nimalo curela krv tako da je moje iskustvo u vezi s tim super,jedino sto je pomalo
bio neugodan miris skoro tokom celog dana i pomalo mi je bilo muka...
blago tebi, nadam se da ce i meni biti barem upola tako...
a susret sa novim nosicem? Koliko traje skidanje,nesto kratko? 

isti slucaj i kod mene... malo te pecka taj benzin po licu... al to prodje vrlo brzo... skidanje tampona traje 15 sek... i sve ukupno to je negde 6,7 min... posto polako radi... jedino taj miris i meni je smetao ceo dan... al ja sam dosla kod kuce, pa sam malo vode smrknula, posto je dr rekla da smem... cisto zbog mirisa... a nos... ja sam bila bas otecena, kao i svako uostalom, al sam bila odusevljena:)