Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
gugu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 17, 2010 1:10 am

Re: Operacija nosa

Post od gugu »

molim :D hvala tebi puno:) to je jos bilo na pocetku... sad izgleda malcice drugacije... otoci mi ne spadaju ravnomerno... poslacu vam slike za 2meseca, cisto da vidite koliko se menja i kako izgleda na kraju... kao sto je i ana985 stavila. da znate sta da ocekujete:)
Boj@n@
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Dec 10, 2010 2:27 pm

Post od Boj@n@ »

ja sasmo da se javim. Operisana sam 13.04. i sve je ok proslo, Hvala Bogu... imam jedno pitanje za ove koji su operisani pa li vam se sekret slivao niz grlo i nos? hvala :)
micika2
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jan 29, 2011 1:34 pm

Post od micika2 »

Bojana,
super za operaciju.
javi kako je ispalo kad skines masku.
Boj@n@
Stalni član
Stalni  član

Post od Boj@n@ »

enni napisao:
micika2 napisao:sta je sa bojanom,da li je onaoperisana?
sanjka79,je li ti javila dr kad je operacija?
enni javi kako je prosla operacija
Operacije je dobro prosla ali kad su je doveli pola sata nismo mogli da je smirimo,drzale su je dve sestre i ja,htela je da pocupa iglu sa ruke pa su morali da joj skinu,bilo je strasno drala se,udarala me,govorila kako me mrzi,mislila sam da nikada nece prestati,nije dala da joj pridjem,bas sam se uplasila,druga deca u sobi su bila mirna,znaci nesto tako u zivotu nisam dozivela sva sam se tresla,posle je malo odspavala,i ustala kao da se nista nije desilo,sve jede,nista je ne boli,nju je operisao dr.Milan Vasic,ljubaznije stvorenje nisam upoznala,bio je divan,znaci nikad ne bi rekla da je doktor,jer znate vec kakvi su pojedini doktori,znaci od srca mu se zahvaljujem,zbog tog njegovog pristupa i stava.A usput,videla sam ujutru neku devojku koja je izasla iz bolnice sa majkom operisala je nos,tj,juce ujutru pa mozda je to bila Bojana.Pozdrav i hvala na brizi.
Nisam bila ja, ja sam danas izasla... :) pozzzzzz
ana985
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 18, 2010 11:25 am

Post od ana985 »

evo,da se javim,danas sam bila na kontroli...na zvezdari,
ne mogu da se setim koja devojka je tvrdila da naocare mogu da se nose posle 6 nedelja od operacije-TO NIJE TACNO,odnosno,mogu,ali niko ne garantuje da vam nece ostati udubljenja na nosu...

naocare mozete nositi posle 6 MESECI,s tim sto je meni dr rekla da bi najbolje bilo da se strpim tokom ovog leta i nosim ih sledece godine-tj. kada prodje vise od godinu dana tako da cu je poslusati,a ko ima hrabrosti nek ih stavi posle 6 meseci... :)

nadam se da sam mnogima razjasnila sve nedoumice oko nosenja naocara posto se to pitanje vise puta javljalo na forumu...
sanjka79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 22, 2011 3:17 pm

Post od sanjka79 »

devojke, ja odoh!!!
upravo me zvala dr, neki decko je valjda otkazao i pita me, mogu li sad da dodjem da me sutra operise :)
pa odoh, javljam se, budite dobre :*
Boj@n@
Stalni član
Stalni  član

Post od Boj@n@ »

superrrr... poz mi drugarice iz sobe 6... Srecno :)
micika2
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jan 29, 2011 1:34 pm

Post od micika2 »

sanjka79 sretno.
to je moj temin ali sam morala da odlozim zbog bolesti :(
unakiss
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 12, 2009 12:53 am

Post od unakiss »

Srecnoooo! :D :wink:
gugu
Novi član
Novi član

Post od gugu »

e ma ja sam rekla za naocare... ... ali ja sam je pitala 3 puta i 3 puta mi je dr rekla da mogu posle 6 nedelja... pritome ja nosim naocare za vid... al ja sam rekla da bih nosila sociva onda, pa je ona verovatno skontala da ni necu nositi naocare...
ana985
Stalni član
Stalni  član

Post od ana985 »

gugu napisao:e ma ja sam rekla za naocare... ... ali ja sam je pitala 3 puta i 3 puta mi je dr rekla da mogu posle 6 nedelja... pritome ja nosim naocare za vid... al ja sam rekla da bih nosila sociva onda, pa je ona verovatno skontala da ni necu nositi naocare...
nema veze,vidis da ni ona nije sigurna :) moze posle 6 nedelja,ali bolje posle 6 meseci,mada je najbolje i najsigurnije posle godinu dana :)
Boj@n@
Stalni član
Stalni  član

Post od Boj@n@ »

idem sutra da skidam masku... vise me hvata frka za to, nego sto me je hvatala za operaciju..:) jel moze neko nesto vise da mi kaze o tome??? :D
ana985
Stalni član
Stalni  član

Post od ana985 »

meni je skidanje maske bilo super,zmurela sam da ne bi isparenje benzina nagrzilo oci tako da tampone nisam ni videla,
nista me nije bolelo,peklo,nije mi nimalo curela krv tako da je moje iskustvo u vezi s tim super,jedino sto je pomalo
bio neugodan miris skoro tokom celog dana i pomalo mi je bilo muka...
Boj@n@
Stalni član
Stalni  član

Post od Boj@n@ »

blago tebi, nadam se da ce i meni biti barem upola tako... :) a susret sa novim nosicem? Koliko traje skidanje,nesto kratko? :)
gugu
Novi član
Novi član

Post od gugu »

isti slucaj i kod mene... malo te pecka taj benzin po licu... al to prodje vrlo brzo... skidanje tampona traje 15 sek... i sve ukupno to je negde 6,7 min... posto polako radi... jedino taj miris i meni je smetao ceo dan... al ja sam dosla kod kuce, pa sam malo vode smrknula, posto je dr rekla da smem... cisto zbog mirisa... a nos... ja sam bila bas otecena, kao i svako uostalom, al sam bila odusevljena:)
Odgovori