Operacija nosa
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 23, 2010 5:41 pm
Re: Operacija nosa
Interesuje me da li ima neko od vas kome je operacija devijacije bila neuspesna, i da li se u tom slucaju mora opet ici na operaciju???? Meni je od operacije proslo vec skoro 6 meseci a ne osecam neko veliko poboljsanje, sto se tice disanja. Na levu nozdrvu ne mogu uopste da disem, na desnu mogu u toku dana, medjutim nocu su zapusene obe nozdrve, zbog cega mi opet, kao i pre operacije, disanje preko usta izaziva prehladu. Uskoro treba da idem na kontrolu, medjutim smatram da je 6 meseci dovoljno da bi se utvrdilo da li je operacija bila uspesna, kada je u pitanju samo devijacija.
ja imam zakaznu operaciju 13.04 pa me interesuje koliko posle ne smem da nosim naocare za sunce? i da li je zabranjeno suncanje? pozzz
Pola god. valjda, a suncanje jeste zabranjeno zbog otoka, zato sto se na toploti a narocito direktnom suncu sire krvni sudovi, pa otok slabije spada...
A mene interesuje da mi neko kaze, da li i kada se radi samo operacija devijacije LOMI ceo nos ??
Pozz
A mene interesuje da mi neko kaze, da li i kada se radi samo operacija devijacije LOMI ceo nos ??
Pozz
a koliko vremenski ne smes da se suncas? kad odem na more u avgustu, nema suncanja? 

Pa to jedino doktorka moze da ti odgovori... 

ja sam operisana 24.decembra,kada sam pitala dr za suncanje i kupanje rekla mi je da cu do leta da zaboravim i da sam bila na operaciji...Boj@n@ napisao:a koliko vremenski ne smes da se suncas? kad odem na more u avgustu, nema suncanja?
mislim da je dovoljno da prodje 6 mes da bismo se suncali,kupali

valjda cu moci u avgustu...
hvala na odg.

Jel zna neko nesto o doktoru Nenadu Stepicu , sa VMA?
Pozdrav!
Imam veliku devijaciju nosne pregrade, bio sam kod doktora i zakazao mi je pregled.
97% sam siguran da će biti operacija, to mi je i doktor potvrdio ali da i ne mora biti.
Šta bude da bude, svakako će biti!
Počeo sam piti anti-depresive (Cipralex), i molio bih nekoga sa iskustvom u medicini, da mi kaže dali je bilo nekakvih posljedica, komplikacija ili sl. Dali uopće te tablete i njihov efekt imaju šanse da zasmetaju ili daju neki drugi učinak anesteziji...(pričam bezveze
)Tek sam ih počeo piti, tako da mogu prestati na vrijeme.
Hvala.
Imam veliku devijaciju nosne pregrade, bio sam kod doktora i zakazao mi je pregled.
97% sam siguran da će biti operacija, to mi je i doktor potvrdio ali da i ne mora biti.
Šta bude da bude, svakako će biti!
Počeo sam piti anti-depresive (Cipralex), i molio bih nekoga sa iskustvom u medicini, da mi kaže dali je bilo nekakvih posljedica, komplikacija ili sl. Dali uopće te tablete i njihov efekt imaju šanse da zasmetaju ili daju neki drugi učinak anesteziji...(pričam bezveze

Hvala.
Blizi mi se operacija. Da li neko moze da mi kaze sta treba da ponesem? Idem u KBC Zvezdara... Hvala 

himoral,tablete za grlo,peskire,pidzamu,casu,papuce,labelo,papirne/vlazne maramice,za pocetak ponesi pudinge,plazmu,sok....Boj@n@ napisao:Blizi mi se operacija. Da li neko moze da mi kaze sta treba da ponesem? Idem u KBC Zvezdara... Hvala

Hvala...
Koliko si ti dugo ostala u bolnici?

prijem je bio 22.12.ali sam operisana umesto 23.-24.jer je 23.bilo mnogo dece.masku je skinula 30.(po pravilu trebalo je da je skine 01.01.ali me je pustila zbog praznika).po nekom njihovom pravilu masku skida 10-og dana od dana prijema(racunajuci i dan prijema).npr da je sve bilo kako treba u mom slucaju,prijem bi bio 22.12.,operacija 23.12. a masku bi skinula 31.12.-nadam se da ti je jasno...Boj@n@ napisao:Hvala...Koliko si ti dugo ostala u bolnici?
bojana jesi li uradila sve potrebne analize?
danas jedna od devojaka ima operaciju,nisam sigurna da li je rolnica?
nadam se da je sve proteklo ok
micika2 napisao:bojana jesi li uradila sve potrebne analize?
jeste,rolnica je moja sestra...danas je operisana,sve je ok,jedino joj je bilo muka vise nego meni,a bolovi su zanemarljivi...