Operacija nosa
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 24, 2007 12:45 pm
Re: Operacija nosa
Idem u utorak u bolnicu, u sredu je operacija. Drzite mi fige!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2010 2:21 pm
I meni je u sredu operacija. Jesi li se spremila psihicki i fizicki? 

-
- Novi član
Uh, pa izlecila sam prehladu tako da sam fizicki Ok. A psihicki, pa, pocinje da mi bude frka, i to bas.
Ti, jesi li smirena ili ti stomak "radi"?
Ti, jesi li smirena ili ti stomak "radi"?
andjelka
gde se ti operises?
kbc zvezdara?
gde se ti operises?
kbc zvezdara?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2010 2:21 pm
Bila sam smirena, a kako se bilzi sreda trema me hvata. A ne znam zbog cega? Tesim sebe da nema razloga, lepo ce me uspavati i kad se probudim sve ce biti gotovo. A sta ti radis? Estetski ili funkcionalno? Ja radim oba. Drzim nam fige da sve bude odlicno. 

-
- Novi član
da, Zvezdara, i ja radim oba. javljam se sa informacijama za koji dan. Srecno i tebi!
Da li mi mozete reci kako se krecu cene operacije nosa okvirno?
Gde su najiskusniji hirurzi,ipak se ovo radi jednom u zivotu.....
Citao sam par komentara i vidim da hvalite doktoricu Milosevic....?
Gde su najiskusniji hirurzi,ipak se ovo radi jednom u zivotu.....
Citao sam par komentara i vidim da hvalite doktoricu Milosevic....?
dr. Milosevic je odlicna, tak kazu a i ja tako mislim... ja imam kod nje zakazanu operaciju u aprilu. Ako si iz Bg-a treba ti samo uput. A ako nisi onda se valjda placa. Evo ti mail pa kontaktiraj nju, i zakazi pregled [email protected]. poz
Andjelka777 i mala plava, kako vam je prosla operacija? jel bilo sve ok? pozzzzzz 

imam zakazanu operaciju kod dr. milosevic 25.03., 24.03. je prijem, pa ako ima neko operaciju oko tog datuma, neka javi
pozz svima

Cao svima.Prvi put pisem na ovom forumu.I ja sam operisao nos kod vec pomenute doktorke Milosevic i evo vec je skoro mesec dana proslo od operacije.Ishodom operacije sam delimicno zadovoljan,jer sam na neki nacin ocekivao vise.Inace imao sam vecu grbu na nosu zbog toga sto sam nos lomio,imao sam i devijaciju i iskrivljenu nosnu pregradu.Vec na prvom pregledu doktorka mi je rekla sta bi trebalo odraditi i kako bi to izgledalo.Grbu mi je skinula ali vrh nosa mi je ostao skoro isti.Izgled nosa iz profila prvih 20 dana je bio odlican sa blagim lukom,ali u poslednjih nekoliko dana prilikom opipanja nosa sam primetio grbicu koja kao da se spusta ka srednjem delu nosa.Na prvoj kontroli sam pitao doktorku u vezi te neravnine na nosu ali ona mi je rekla da je to jos pod otokom i da ce se to povuci.Medjutim sve vise mislim da ta grbica polako raste.Doktorka je inace kao osoba extra,svoje pacijente obilazi svakog dana i trudi se da im pomogne sto vise moze.Medjutim klinika i uslovi u kojima se pacijenti lece su za svaku osudu, po meni bolnica je dno dna.Resio sam da ponovo idem na operaciju nosa tj. vrha ali sam se sada odlucio za privatnu kliniku i vec sam poceo da skupljam novac.Moj savet onima koji zele da nakon prve operacije imaju i estetski lepsi i funkcionalno bolji nos ipak posete privatne klinike gde ce zahvat raditi i orl doktor kao i plasticni hirug.Mislim da je bolje sacekati sa operacijom nosa nekoliko meseci dok se ne skupi lova, jer je svaka sledeca operacija mnogo teza i komplikovanija.
finalni izgled nosa znaces tek za godinu, godinu i po dana, kada ti spadnu otoci... a sledecu operaciju ces moci da radis tek za otprilike 2 godine, to je ono sto ja znam... je l si je pitao nesto za taj vrh, cime nisi zadovoljan?petar992 napisao:Cao svima.Prvi put pisem na ovom forumu.I ja sam operisao nos kod vec pomenute doktorke Milosevic i evo vec je skoro mesec dana proslo od operacije.Ishodom operacije sam delimicno zadovoljan,jer sam na neki nacin ocekivao vise.Inace imao sam vecu grbu na nosu zbog toga sto sam nos lomio,imao sam i devijaciju i iskrivljenu nosnu pregradu.Vec na prvom pregledu doktorka mi je rekla sta bi trebalo odraditi i kako bi to izgledalo.Grbu mi je skinula ali vrh nosa mi je ostao skoro isti.Izgled nosa iz profila prvih 20 dana je bio odlican sa blagim lukom,ali u poslednjih nekoliko dana prilikom opipanja nosa sam primetio grbicu koja kao da se spusta ka srednjem delu nosa.Na prvoj kontroli sam pitao doktorku u vezi te neravnine na nosu ali ona mi je rekla da je to jos pod otokom i da ce se to povuci.Medjutim sve vise mislim da ta grbica polako raste.Doktorka je inace kao osoba extra,svoje pacijente obilazi svakog dana i trudi se da im pomogne sto vise moze.Medjutim klinika i uslovi u kojima se pacijenti lece su za svaku osudu, po meni bolnica je dno dna.Resio sam da ponovo idem na operaciju nosa tj. vrha ali sam se sada odlucio za privatnu kliniku i vec sam poceo da skupljam novac.Moj savet onima koji zele da nakon prve operacije imaju i estetski lepsi i funkcionalno bolji nos ipak posete privatne klinike gde ce zahvat raditi i orl doktor kao i plasticni hirug.Mislim da je bolje sacekati sa operacijom nosa nekoliko meseci dok se ne skupi lova, jer je svaka sledeca operacija mnogo teza i komplikovanija.
Petre da li ti je ta grbica bas vidljiva ili je zanemarljiva?
I ja imam istu situaciju, sve kao sto je bilo i kod tebe, veca grba i to od saob.nesrece, devijacija i td. i pitam se da li bi ona to mogla da odradi kako treba iz prvog puta. Nisam jos isla na pregled ali planiram uskoro.
Da li bi mogao mozda da postavis slike pre i posle?
Ili ako ti je lakse posalji meni na mejl [email protected],ako nije problem,a imala bih jos svasta da te pitam...
Hvala!

I ja imam istu situaciju, sve kao sto je bilo i kod tebe, veca grba i to od saob.nesrece, devijacija i td. i pitam se da li bi ona to mogla da odradi kako treba iz prvog puta. Nisam jos isla na pregled ali planiram uskoro.
Ili ako ti je lakse posalji meni na mejl [email protected],ako nije problem,a imala bih jos svasta da te pitam...

Hvala!

Gugu sto se tice finalnog izgleda tacno je da mora da prodje dosta vremena ali taj rok varira takodje od osobe do osobe. Npr ja sam operaciju podneo odlicno,nikakve lekove nisam uzimao protiv otoka i podlivi koji su bili minimalni ispod ociju su se povukli za 3 dana.Inace pitao sam doktorku koliko je vremena potrebno za prvi ''konacni'' izgled nosa i ona mi rekla min. 3 meseca.Ali evo vec nakon mesec dana meni su se otoci povukli,jedino je otok jos prisutan na vrhu nosa,ali mislim da se i nakon povlacenja tog otoka vrh nosa nece bitno promeniti.I pre operacije pitao sam doktorku u vezi vrha nosa tj. da li je moguce smanjiti ga i ona mi je iskreno odgovorila da moze ali vrlo malo jer mi je inace pre operacije taj vrh bio dosta sirok.Medjutim ja se toliko ne brinem oko toga jer je lakse operisati ponovo samo vrh nego celu nosnu piramidu.Ono sto me sada brine a sto sam vec napisao jeste ta grbica koja se pojavila na sredini nosa i koja je se ne primecuje iz daljine ali se iz blizine moze uociti ta neravnina.Nzm da li je to mozda posledica lose polomljenog nosa posto su mi radili osteotomiju ili neceg drugog.
Pogledacu da ubacim slike u komp pa cu ti poslati na mail.Napisacu ti jos neke detalje u vezi operacije...sve sta te zanima.Pozzunakiss napisao:Petre da li ti je ta grbica bas vidljiva ili je zanemarljiva?![]()
Ili ako ti je lakse posalji meni na mejl [email protected],ako nije problem,a imala bih jos svasta da te pitam...![]()
Hvala!