Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
ana985
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 18, 2010 11:25 am

Re: Operacija nosa

Post od ana985 »

e,Natasa,super je,kako je radjeno otvorenom metodom otok ti je bas dosta spao za kratko vreme :)
pozzz
mala plava
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2010 2:21 pm

Post od mala plava »

Zahvaljujuci Ani kontaktirala sam dr. Milosevic i odmah mi je odgovorila na e mail i poslala svoj tel. Veoma je prijatna i za nedelju dana idem kod nje na pregled. Posto nemam uput kostace me sve 1.400e jer radim devijaciju, skidanje grbice i malo da mi prosirim nozdrve. Drago mi je da vidim da su svi veoma zadovoljni sa njom. Zanima me da li mogu ranije da odem kuci pa da mirujem i da li se dugo ceka za operaciju?
Natasice super ti je nosic sad, bas mi se svidja. :D
ana985
Stalni član
Stalni  član

Post od ana985 »

evo novih slika
20.01.2011. i 22.01.2011.(skoro mesec dana od operacije)

http://img39.imageshack.us/i/sdc12397w.jpg/

http://img17.imageshack.us/i/sdc12457.jpg/
bubika
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 07, 2006 2:16 pm

Post od bubika »

natasa i ana savrseno.
sanjka79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 22, 2011 3:17 pm

Post od sanjka79 »

Pozdrav svima!
Ja sam nova ovde ali sam i ja zahvaljujuci ani985 kontaktirala dr. milosevic (30. decembra) i operacija mi je zakazana za 5.april (dr. kaze da su im uveli da smeju najvise 2 estetike nedeljno da rade). Ja sam to ocekivala mnogo ranije, al sta je tu je sad :)
Inace, Ana, divan ti je nos, Natasici takodje... Poslacu i ja moje slike PRE, pa ako neko bude raspolozen da prokomentarise... :)
Generalno, mnogo ste mi pomogli svi da se odlucim i nadam se da sam donela pravu odluku i da ce sve biti kako treba na kraju.
Tako da- hvala! :wink:
ana985
Stalni član
Stalni  član

Post od ana985 »

bubika
sanjka79

hvala vam na komentarima :)
Ognjen.s.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 22, 2011 4:44 pm

Post od Ognjen.s. »

Poz. svima , ja sam iz Crne Gore , operaciju sam radio u Cenex Medica u Podgorici , operisao me dr. Knezevic . Operaciju sam radio po drugi put zato sto prvi put nije ispalo sve dobro zbog otoka koji je ostao nakon operacije i mjenjao oblik nosa . Sada mozda 2 nedelje posle operacije izgleda ovako

** UKLONJENO **

Kako vam se cini ? Jos ima otoka i to dosta na vrhu nosa i dole na vrhovima nozdrva nije isto kao na sredini kao sto se vidi na sliku , pretpostavljam da je i to zbog otoka ? Procitao sam u vezi masaze na ovome forumu, to nisam znao , masiracu od sada sto zato mi je sigurno ostao otok prosli put . Kakvi treba da budu pokreti masaze , moze li se narusiti oblik ako se pogresno radi ? Npr. zadebljanje na vrhu nosa treba znaci da stiskam da spadne , a dole na vrhove nozdrva 2 strane sto su izbacene treba li da pritiskam pud gore po malo ? Hvala unapred na odgovorima . Izvinjavam se za velicinu slika , neznam kako da smanjim :)
rolnicaSD
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 22, 2011 4:59 pm

Post od rolnicaSD »

Imam zakaznu operaciju nosa 16.marta kod doktorke D.M. (KBC Zvezdara). Pa ako je jos nekom u tom periodu zakazana operacija nek se javi da se druzimo. :D
Boj@n@
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Dec 10, 2010 2:27 pm

Post od Boj@n@ »

Ana985, hvala ti puno! :)
mala plava
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2010 2:21 pm

Post od mala plava »

Posto se kod dr.Milosevic dugo ceka za operaciju ici cu kod. dr. Anderja Grubora. Zanima me da li je neko radio kod njega operaciju?
Tanja89bg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 14, 2010 10:19 pm

Post od Tanja89bg »

Ja sam se operisala 19.01. kod dr. D. Milosevic KBC Zvezdara, 27.01 sam skinula masku :)
Do 21. sam bila u bolnici, posle sam pustena na kucno lecenje.. i samo sam dosla na skidanje maske.
Mogu da kazem da je prevazislo moja ocekivanja i da sam jako zadovoljna.
Slike cu postaviti ovih dana.
Nos je naravno pod otocima, leva strana je vise otecena nego desna i na kostanom delu imam otok s leve strane koji ce nadam se sto pre spasti..
Mirise jos uvek ne osecam kako treba.. cini mi se da uvek osecam onaj benzin kojim se skidaju flasteri, nije mi bilo dobro :D
Sve je upravo onako kako je Ana napisala, ona mi je najvise pomogla da se psihicki pripremim za sve sto sledi.

Iskreno govoreci, radovi dr. Milosevic su najbolji koje sam videla.. zato sam se odlucila na operaicju kod nje.
Naikon svega mene je zena odusevila u potpunosti i svaka preporuka za nju.
Uzimajuci u obzir da na VMA operacija kosta 1500e i da ima puno nezadovoljnih, ovo je pravi bingo.
Bez uputa je 1400, zena je maksimalno korektna, ume da saslusa i radi vrhunski.
Svakako je kontaktirajte, necete pogresiti. Radite jednom u zivotu takvu stvar, tako da i malo cekanja nije na odmet.
ana985
Stalni član
Stalni  član

Post od ana985 »

drago mi je da si zadovoljna,jedva cekam da vidim slike :)
pozzz
micika2
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jan 29, 2011 1:34 pm

Post od micika2 »

Tanja cekamo da vidimo slike pre i posle.
ja sam zakazala operaciju kod dr.Milosevic ali tek za april jer nema slobodnih termina ranije.
ne mogu da docekam.

Ana tvoje slike kao i preporuke moje drugarice koja je radila kod nje operaciju, su me i motivisale da se javim doktorki.
Natasice i tvoj nosic je prelep.
sandrina22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 20, 2010 11:14 pm

Post od sandrina22 »

Pozdrav svima! Takodje sam se operisala kod pomenute doktorice 04.01. i bas sam zadovojna svojim nosicem! Sa desne strane sam imala veci otok ali sad vec sve polako dolazi na svoje!
Doktorica se potpuno posveti svakom pacijentu i vidi se da bas voli svoj posao, takodje su i sestrice super obilazile su nas svaki cas!
Jedino je bolnica totalni krs ja sam tamo lezala 9 dana sva sreca ponela sam svoju posteljinu, tusiranje u onom kupatilu mi je najteze padalo :cry: ,ali i to se da preziveti! Devojka sa kojom sam delila sobu je takodje odusevljena kako joj je doktorica uradila nos!
unakiss
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 12, 2009 12:53 am

Post od unakiss »

Micika2 kada si bila kod dr.na pregledu pa ti je zakazala za april?
Pitam jer me interesuje da li moze sada da se ide i da li bi me primila...
Pozz :wink:
Odgovori