Pozdrav svima
Ovako..moja prica je sledeca...Bavim se kik boxom vec 15 godina...imao sam dosta povreda nosa..sto je rezultiralo tome da mi nos sada jako ruzno izgleda....zbog povrede srasao je u grbicu...i nekako je velik:(
Odlucio sam da odradim operaciju i otisao kod Dr.Bjelica naravno posle pregleda ovog foruma....operacija ce me kostati 140 000 dinara

e sad...mene zanima jedna stvar..posto sam jako nestrpljiv iako mi je on rekao [napravicemo mi tebi nos prema tvojoj gradji i disaces kao beba ]
dijagnoza je ''Fractura ossium nasalium inveterata, deviatio septe nasi''
Indikovana je Septorhinoplastica ili hiruska repozicija nosnih kostiju
mene sad zanima..da li je to operacija celog nosa...vrha..te grbice itd..da li ce ga malo smanjiti ispraviti? jer nisam imao takav nos...to je posledica mojih adrenalinskih ispada u vidu mog sporta kik boxa
znas kako..meni ne smeta toliko..ja sam lep momak [kako sam samouveren] ali ipak ljudi celi zivot teze ka nekom savrsenstvu..pa ne bih da ostarim sa takvim nosem:) ako neko zna odgovor....moze da mi da repliku:)
znaci zanima me vase iskurtvo i da li nesto znate..jer idem na operaciju za 10-15 dana i jako sam nestrpljiv...zelim da to izgleda lepo ako vec moram to da uradim...i naravno da disem opet kao nekad ^^
hvalaaa unapred
Boki