Ja sam zakazala pregled za sledeci mesec, mislim da mi je 18. pregled. A od 19. u mesecu zoves da zakazes pregled, znaci 19.09. na 6610-102 i kazes kod kog doktora hoces pregled.
Ja sam zvala 19.08. oko 11h i zakazano mi je tek 18.09. pa verujem da se dosta ceka i na operaciju, ali sam ja pracena mikijevim (Miki89) iskustvom zakazala pregled sad nadajuci se da cu se operisati u decembru, koliko je i Mikiju bilo potrebno vremena do operacije bas zbog Kljajiceve zauzetosti...znaci sad je covek jos vise zauzet
A taman sam htela to lepo da obavim na zimu, sto zbog otoka, sto zbog toga sto sada nemam nikakve obaveze
ancibaby napisao:a operaciju se ceka 6 meseci, jer je doktor jako zauzet, a radi jednu operaciju dnevno.
Znaci tvoja drugarica je toliko cekala?
Znaci nista od iznosenja zelja o estetskom izgledu mog buduceg nosa
Nije da je katasrofalan, ali nema veze koliki je dr strucnjak, ne znam bas da li tamo mogu leci prepustena skroz onome sto on misli, mislim mogu ali barem bih popricala sa njim o tome...
Super sto si se odmah javila ancibaby, a Miki98 ti si super, svaka cast za sve informacije koje si do sada dao!!! Mislila sam da se operisem na WMA ali kad sam citala tvoje postove, i videla tvoje fotke, pomislila sam sto bih se cimala ko zna koliko puta u Bg kad mi je ovo tu...na "VR nosa"

a i hvalio si coveka...pa sad kako bude... a mora biti dobro, treba u to verovati i ne zahtevati nemoguce