Operacija nosa
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Operacija nosa
Ne piti nikakve lekove bez saveta sa lekarom koji vas operishe! Osim redovne terapije ako je imate!
O otocima i modricama razmishljati posle operacije, nije obavezno da ce se kod svakog pacijenta javiti!
A to kako cete chitava 3 dana predbroditi zbog estetske operacije u bolnici, zaista ostavlja bez komentara.
Knjige, laptop, mp3 player, chasopisi, igrice, valjda sami sebe najbolje poznajete. I ne idete u divljinu, u bolnici ima sve sto vam treba!
O otocima i modricama razmishljati posle operacije, nije obavezno da ce se kod svakog pacijenta javiti!
A to kako cete chitava 3 dana predbroditi zbog estetske operacije u bolnici, zaista ostavlja bez komentara.
Knjige, laptop, mp3 player, chasopisi, igrice, valjda sami sebe najbolje poznajete. I ne idete u divljinu, u bolnici ima sve sto vam treba!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
tamaraft molim za pomoc...spremam se za operaciju nosa (devijacija + estetika)...zanima me hocu li posle operacije sutradan moci kuci pa da se vratim za 7 dana na kontrolu...pitam za to jer nisam iz Bg-a,a tesko mi pada odvojeost od kuce....
nadam se da mi mozes pomoci..

nadam se da mi mozes pomoci..

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
To zaista zavisi samo od vasheg organizma i operatora, vashe reakcije na operaciju i postoperativnog toka!
A odvojenost od kuce i nije tako losha stvar
malo da se odmorite od ukucana a i oni od vas.
Posle takve operacije se ne preporuchuje putovanje kao ni boravak u spoljashnjoj sredini zbog infekcija, nije dzaba shto su i posete dozvoljene samo par sati dnevno, pa chak ni svaki dan, nije kao da idete na bushenje ushiju! Zasto da komplikujete sebi zivot ako ne morate? Uostalom, nemate 5 godina, nemojte da vam je to problem!
A odvojenost od kuce i nije tako losha stvar

Posle takve operacije se ne preporuchuje putovanje kao ni boravak u spoljashnjoj sredini zbog infekcija, nije dzaba shto su i posete dozvoljene samo par sati dnevno, pa chak ni svaki dan, nije kao da idete na bushenje ushiju! Zasto da komplikujete sebi zivot ako ne morate? Uostalom, nemate 5 godina, nemojte da vam je to problem!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Jesu li ovo saveti iz licnog iskustva ili..? Jer ako si radila septorinoplastiku onda bi mogla da nas detaljnije posavetujes oko postoperativnog toka, naravno, uzimajuci u obzir individualnost svakog organizma, ali par prakticnih saveta ne moze da skodi, zar ne?tamaraft napisao:Ne piti nikakve lekove bez saveta sa lekarom koji vas operishe! Osim redovne terapije ako je imate!
znam da nemam 5 godina,ali dosta sam vezana za roditelje..znam da se posle operacije ne treba izlagati uticajima spoljasnje sredine...znam nesto o medicini s obzirom na to da se skolujem za buduceg zdravstvenog radnika......
e sad pitanje za one koji su imali slucaj na VMA od zakazanog pregleda koliko vremena prodje do zakazivanja operacije..i kako tece postoperativni tok?
e sad pitanje za one koji su imali slucaj na VMA od zakazanog pregleda koliko vremena prodje do zakazivanja operacije..i kako tece postoperativni tok?
pozdrav svima
ja sam se nazalost operisala kod toliko hvaljenog dr Bijelica, i mnogo se kajem... covek me je upropastio!
napravio mi je njusku od nosa!! ne mogu da prezalim dan kad sam otisla na operaciju kod njega!
on jednostavno ne zna da oblikuje vrh nosa i zato nam je svima vrh previse podignut, prosiren i ruzan!
vecina koja se operisala kod njega nije zadovoljna rezultatom...
tako da bih zelela sve da upozorim da DOBRO razmisle kome ce dati veoma bitan deo lica na ulepsavanje, jer posle toga nema nazad, i morate ziveti sa tim ostatak zivota, a ostaje samo kajanje!
zato jos jednom dobro razmislite...
ja sam se nazalost operisala kod toliko hvaljenog dr Bijelica, i mnogo se kajem... covek me je upropastio!
napravio mi je njusku od nosa!! ne mogu da prezalim dan kad sam otisla na operaciju kod njega!
on jednostavno ne zna da oblikuje vrh nosa i zato nam je svima vrh previse podignut, prosiren i ruzan!
vecina koja se operisala kod njega nije zadovoljna rezultatom...

tako da bih zelela sve da upozorim da DOBRO razmisle kome ce dati veoma bitan deo lica na ulepsavanje, jer posle toga nema nazad, i morate ziveti sa tim ostatak zivota, a ostaje samo kajanje!
zato jos jednom dobro razmislite...
samo bih potpisala od reci do reci post iznad, njuska, da to je prava rec. proslo je 9 meseci, osim njuske imam i bolove na desnoj strani nosa, kvrgu na istoj strani, ``otok`` u korenu nosa mada verujem da su posle 9 meseci svi otoci spali (jednostavno je to napravio tako siroko pa mi oci izgledaju razmaknuto), nos je poceo da se krivi u levu stranu a osim toga imam i devijaciju septuma, znaci ni to mi nije odradjeno kako treba, nozdrve su mi nejednake, vrh mnogo siri nego pre operacije... sve u svemu jako sam nezadovoljna kako izgledom, tako i funkcijom nosa a i razocarana u doktora u koga sam imala puno poverenja.
videla sam mnogo njegovih radova, mozda i previse i posle svega ga nikome ne bih preporucila.
videla sam mnogo njegovih radova, mozda i previse i posle svega ga nikome ne bih preporucila.
Drugari, tako vas dozivljavam, jako mi je zao kada cujem da posle svega sto ste prosli niste zadovoljni rezultatom. Mogu da zamislim kako vam je
. Ja sam htela da operisem devijaciju kod spomenutog doktora Bjelica ali sam pre par meseci definitivno odustala i odlucila da sakupim pare i odradim estetsku operaciju nosa (a imam i malu devijaciju). Da li neko zna koliko je plasticna operacija nosa, imam informaciju da je oko 1500 eura?Ovih dana cu ici na pregled, sada se raspitujem ko je dobar od plasticara i pisacu vam kako sam prosla kada to zavrsim.Razmisljala sam da je ipak kada se vec operisem bolje uraditi kod nekog ko ce umeti lepo da mi oblikuje vrh nosa i sredi ga kako zelim. Odrekla sam se mnogih stvari ove godine i letovanja i krpica kako bi sakupila sto vise novca jer je vredan svaki dinar koji ulozimo u lepotu a cinjenica je da lep nos mnogo ulepsa lice. Jedva cekam da svoj krivi nos ispravim i pocnem normalno da disem
. Pozdrav svima

zdravo jelenad.
kao prvo sto se cena tice otprilike su od 500 do 1500 evra i sve zavisi od toga koliko ima da se radi na nosu,a naravno zavisi i od klinike...
ja sam se odlucila da pomoc potrazim u gradskom zdravstvenom centru i da to odradim tu...naravno rade se preoperativne analize koje nisu strasne....prvi slobodan termin je za nedelju dana...mogu ti reci da i ti mozes potraziti pomoc u zdravstvenom centru tamo gde stanujes..odradice ti isto kao i u privatnoj klinici samo za manje novca....
veliki pozdrav od mene...
P.S.nadam se da sam ti bar malcice pomogla i da ces naci adekvatno resenje za sebe.....
kao prvo sto se cena tice otprilike su od 500 do 1500 evra i sve zavisi od toga koliko ima da se radi na nosu,a naravno zavisi i od klinike...
ja sam se odlucila da pomoc potrazim u gradskom zdravstvenom centru i da to odradim tu...naravno rade se preoperativne analize koje nisu strasne....prvi slobodan termin je za nedelju dana...mogu ti reci da i ti mozes potraziti pomoc u zdravstvenom centru tamo gde stanujes..odradice ti isto kao i u privatnoj klinici samo za manje novca....
veliki pozdrav od mene...
P.S.nadam se da sam ti bar malcice pomogla i da ces naci adekvatno resenje za sebe.....
cao drugari,evo i ja sam nova,i registrovala sam se jer uskoro nameravam da operisem nos...iscitala sam sve postove,pogledala sve slikice, i mogu vam reci da mi se bas svidjaju vasi nosici... Ja moram da uradim septorinoplatiku, i u ovom trenutku mislim da cu je uraditi na Orl klinici u N.S. kod dr.Kjajica, mnogo mi se svidja kako je odradio nos Mikiju 89. U pocetku sam se nosila mislju da idem na VMA, ali sam odustala jer sam iscitala i dosta negativnih komentara, u vezi funkcije nosa sto je meni i najveci problem, pa i samog izgleda novog nosa. Volela bih da mi se javi Miki89 i jos neko ako ga je operisao doticni doktor, da mi prenesu svoja iskustva, jer cisto sumljam da cu sada moci da zakazem pregled zbog sezone godisnjih odmora, a i ne bi mi odgovarala operacija pre oktobra-novembra jer imam bebu od 5 meseci.Inace sam grozan panicar i vec mi je sada frka iako operacija nije jos ni u najavi...I jos nesto, nos koji je dobio Kirovljeva je savrsen, toliko prirodan i bez velikih promena jer ja to upravo zelim, iako nije lep ja sam se sa mojim nosem sazivela, volim ga, volim kako ide uz moje lice, i ne bih mogla da se zamislim sa malim prcastim nosicem jer to onda ne bih bila ja...Ako budem morala dugo da cekam operaciju u N.S. mozda bih otisla da me operise dr. Milosevic, koliko sam informisana trebala bi da platim nekih 10.000,00 din. jer ne zivim na teritoriji grada Beograda...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 20, 2009 4:22 am
Cao..evo videh tvoj post..ancibaby napisao:cao drugari,evo i ja sam nova,i registrovala sam se jer uskoro nameravam da operisem nos...iscitala sam sve postove,pogledala sve slikice, i mogu vam reci da mi se bas svidjaju vasi nosici... Ja moram da uradim septorinoplatiku, i u ovom trenutku mislim da cu je uraditi na Orl klinici u N.S. kod dr.Kjajica, mnogo mi se svidja kako je odradio nos Mikiju 89. U pocetku sam se nosila mislju da idem na VMA, ali sam odustala jer sam iscitala i dosta negativnih komentara, u vezi funkcije nosa sto je meni i najveci problem, pa i samog izgleda novog nosa. Volela bih da mi se javi Miki89 i jos neko ako ga je operisao doticni doktor, da mi prenesu svoja iskustva, jer cisto sumljam da cu sada moci da zakazem pregled zbog sezone godisnjih odmora, a i ne bi mi odgovarala operacija pre oktobra-novembra jer imam bebu od 5 meseci.Inace sam grozan panicar i vec mi je sada frka iako operacija nije jos ni u najavi...I jos nesto, nos koji je dobio Kirovljeva je savrsen, toliko prirodan i bez velikih promena jer ja to upravo zelim, iako nije lep ja sam se sa mojim nosem sazivela, volim ga, volim kako ide uz moje lice, i ne bih mogla da se zamislim sa malim prcastim nosicem jer to onda ne bih bila ja...Ako budem morala dugo da cekam operaciju u N.S. mozda bih otisla da me operise dr. Milosevic, koliko sam informisana trebala bi da platim nekih 10.000,00 din. jer ne zivim na teritoriji grada Beograda...
Pa meni je dobro odradio, a ja poznajem jos dve osobe koje je on operisao, i covek odradi stvarno svetski.
A za operaciju na klinici, pa recimo da ako hoces da se operises u novembru, onda bi mogla da zakazes sad vec termin..

velika su cekanja, makar bila pre godinu dana kad sam ja operisao..
Za sve sta te interesuje mozes da mi se obratis na pvt da ne gomilamo ovde postove, vec ih ima citavo 'brdo'.

Pozz
Hvala Miki 

heeey..ja sam radila rinoplastiku pre par dana...jos uvek imam masku...modrice i otok su takodje tu....mogu vam reci da se cool osecam samo mi malo teze pada disanje na usta...za koji dan skidam masku pa cu videti kako je ispalo....
nadam se najboljem iako sam radila u lokalnom domu zdravlja.....

nadam se najboljem iako sam radila u lokalnom domu zdravlja.....

Da li je neko bio na pregledu u KBC Zvezdara skoro? Kolika je guzva, koliko mora da se ceka od pregleda do operacije?
I zamolila bih sve koji su se vec operisali tamo da mi se jave na pp...
I zamolila bih sve koji su se vec operisali tamo da mi se jave na pp...
Potpisujem hairext,znaci kao da opisujes kako je meni,isto tako.I ja se sad kajem sto sam tada pozurio i otisao na ORL,bolje da sam sacekao i skupljao pare,pa da operisem kod estetskog,koji je uostalom za to i specijalizovan.Ja ne osporavam rad ORL lekara na VMA,ne sumnjam da su u svojoj struci odlicni,ali estetika nije njihova struka.Samo eto,privuce te cena,i jos su mi rekli ma to je isto,nego je niza cena da bi privukli pacijente,otkud znam,i na kraju su me i privukli
Mada sam ja imao devijaciju,i funkcuionalnih problema,pa mi je dobrodoslo bilo na ORL da idem,ali nije mi to toliki problem bio,a estetski sam izvukao premiju
,posebno sto se tice sirine nosa...sta hocu da kazem,znaci onima kojima je vise stalo do estetskog dela,po mom misljenju,i iz iskustva,bolje vam je da sacekate,nego da zurite,ako vam nije svejedno zbog para,bolje i godinu dana,ma koliko god da skupljate pare,pa da odradite to kod estetskog hirurga posle,nego da se slucajno desi posle da o tome razmisljate,kao ja
...Mada niko vam ne moze garantuje nista,ni kod jednog ni kod drugog,realno,ali opet racunam estetski hirurg je strucniji u tome...samim tim,na pregledu na VMA nista ti i ne kazu na pregledu za estetski deo,jos tad sam znao da ne mirise na dobro
.Kod estetskog kad sam bio,sad ponovo,sve mi je objasnio kako i sta bi uradio,da je ovaj prosli nize sekao nego sto je trebao,itd,da ne smaram...eto,ako nekome pomogne moje iskustvo sa tim,samo razmislite dobro o svemu...pozdrav svima!