milospg napisao:4. Šta tačno dobijam od odeće od njih? Da znam šta ostalo treba da ponesem od kuće...
Od njih dobijes gornji i donji dio pidzame (donji dio koji sam ja dobio je bio vrecast kao hlace MC Hammera, srecom imaju i spagu pa se nekako stisne da ne spadaju

), papuce i peskire.
Pidzama mora biti njihova OBAVEZNO, tako da ne nosis svoju bezveze, a ovo ostalo mozes ponijeti svoje ili ako ne poneses, kazes da nemas pa ce ti dati. Naravno, cetkicu i pastu za zube i takve stvari ponesi od kuce.
Tablete protiv bolova, za spavanje i slicne ce ti dati sestre ako trazis, ali ce ti i obracunati na kraju pa ako se bas mislis drogirati na veliko, ponesi svoju apoteku.
Sto se tice hrane, dok te oni prime (ako je guzva na prijemu), ogladnit ces prije nego dodjes do kreveta zato se dobro napucaj prije. A mozes i prosvercati sendvic ili sta hoces, nece te pretresati.
Ja bih trebao na kontrolu (ne disem bas najbolje, ali neka te to ne obeshrabri), pa ako odem krajem ovog mjeseca, svratit cu do sobe da vidim kako je proslo.