Narode ja ziva! Ono skidanje tampona je meni bilo bas, bas grozno, a i smrdi ko da su mi stavili crkotinu u nos. Uh, jos kad povuce ko mozak da mi cupa niz nozdrve.
Utisci: ja sam bas zadovoljna, cak i da mi nos ostane ko sto je sada pod ovim otocima

Mogu reci da ga ovako nisam zamisljala uopste (jer sam cak sebi radila neke prepravke u PS da vidim kako ce biti), a i kad sam govorila sa docom, drugacija je prica bila. Tako da sta god da mu vi kazete mislim da nema mnogo poente jer on izvuce ono sto moze. Prica je bila da ja imam ravan klasican nos a na kraju sam dobila maltene prcast sa sve lukom. Kada uporedim fotke od pre mnooooogo je bolje. A pri tom mi je celo lice dobilo neki blazi izgled (majka me pitala da li su mi usta naduvena jer izgledaju vece a u stvari je sve to do manjeg nosa). Zatim ja kontam da za par dana mogu glat napolje, otoke imam, nozdrve su mi debele, ali nekako mi je to ujednaceno i kada bi se zacementirala sminkom ne bi se ni primecivalo (izuzev krvavih vampirskih ociju

). I na kraju nos mi deluje ko da je moj rodjeni
E sad da se razumemo nos nije idealan, tj nije po YUS-u, i mozda bas zato tako dobro ide uz lice (jer je to i glavna poenta) Postoje neke nijansice koje bi pomogle da to bude perfektno ali ja nemam nikakav problem sa tim. Ja sam imala spicast nos, karakteristican vrh, sa blagom kuglicom. Ceo taj vrh je on sravnio(tj nosdrve i vrh su mi u linije na u V ko sto je bilo), podigao ga. Jedino sto je mozda moglo da se odradi (mada nisam sigurna ni dal bi sve to moglo u jednoj operaciji) je da ta kuglica bude za mm kraca, i sa strane gde mi je bila devijacija (pri korenu nosa) oseca se kao kost, ne znam kako da opisem, ali to se ne vidi.
Zakljucak: Ukoliko ste u fazonu da sve mora biti 100% idealno, imate kinteeeee, zelite nekog dr koji ce vam posvetiti dosta vremena onda Bjela nije bas najbolji izbor. Ako ste zadovoljni sa 99%, price u 3 recenice (koja je sustinska) i cene od 35000 do 38000 onda je Bjela za vas.
Iako oni govore kako nema potrebe za oblogama, kao procice (ko da ja imam zivaca na bacanje) ja ih svima toplo preporucjem, meni uzasnooo pomazu, bas osecam kako izvuku toplotu i kako mi smire 'situaciju' (obloga - na sterilnu pamucnu krpu, gazu stavis acidi boricid)
Zaboravih da napomenem da sam videla noseve i ostalih drugara, i mogu reci da su svi super ispali, znaci sigurno onih 99% i da nema govora o 'kalup nosevima' jer su svi drugaciji. Kalup su jedino otoci koji su svima na slicnim mestima.
Slike cu vam postaviti ovih dana kada mi dopreme aparat, imam
pre ali to vam nista ne znaci bez
posle
Milosepg, put za i od Pg je def uzas, to nikako ne priredjuj sebi. Da znas dan lezanja na VMA ti je 2170
Na kraju mogu reci da mi je jedino krivo zbog toga sto se nisam operisala vec sa 18 god