Operacija nosa
Re: Operacija nosa
@Miki THX!
@NEV
Krajem 4tog meseca stvari su dosle na svoje mesto -najveci deo otoka je spao a i poceo sam da disem normalno. Do tada nos je bio nešto shiri nego pre opercije, a nozdrve su cesto bile zapusene (kao prehlada).
@NEV
Krajem 4tog meseca stvari su dosle na svoje mesto -najveci deo otoka je spao a i poceo sam da disem normalno. Do tada nos je bio nešto shiri nego pre opercije, a nozdrve su cesto bile zapusene (kao prehlada).
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 25, 2010 10:11 pm
A sta ti imas da se pitas zasto je i kako ko uradio, nisti ti doktor pa da dajes misljenja. Ocigledno da "potpirujes" nezadovoljstvo, jer si i sama bila nezadovoljna svojom prvom operacijom. A eto tebi i trece korekcije. Kao sto je tvoj ukus da ti se ne dopada, moj je ukus da se meni tvoj nos ne dopada, svidelo ti se to ili ne, a to da li ces da places je tvoja stvar.
Ovo je samo za tebe
i to je u katogoriji "Smile" ako nisi znala
P.S. Svima uspesan i brz oporavak i samo napred, ne dozvolite "ovakvima" da vas obeshrabre

P.S. Svima uspesan i brz oporavak i samo napred, ne dozvolite "ovakvima" da vas obeshrabre

-
- Novi član
P.S. I ne znam samo ko je zao, posto, ako zelis nekome nesto da kazes idi na PP pa se ispričaj. Tvoje namere ne mogu da protumačim kao "dobre". Tako na zalost, ispada.
nisam doktor, ali imam oci. ovo je otvoreni forum namenjen da ljudi razmenjuju misljenja i diskutuju, a ne da razmenjuju privatne poruke.lubenicica napisao:A sta ti imas da se pitas zasto je i kako ko uradio, nisti ti doktor pa da dajes misljenja. Ocigledno da "potpirujes" nezadovoljstvo, jer si i sama bila nezadovoljna svojom prvom operacijom. A eto tebi i trece korekcije. Kao sto je tvoj ukus da ti se ne dopada, moj je ukus da se meni tvoj nos ne dopada, svidelo ti se to ili ne, a to da li ces da places je tvoja stvar.![]()
![]()
![]()
Ovo je samo za tebe
![]()
i to je u katogoriji "Smile" ako nisi znala
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i sta je tebi, zeno, osobo?? procitaj jos jednom svoj post i razmisli malo o sebi, ti nemas 3 ciste s pamecu. prvo si tamo u jednom postu hvalila sve noseve, svi su ti super, onda si kirovljevoj napisala kako njegov nos i nije ispao najbolje, pa si mene napljuvala sto sam se SLOZILA sa devojkama da im je nos sirok nakon operacije i nagrdila moj nos. a tamo si jos u jednom postu ljudima plazila jezik (ti, koja imas tako opsirno znanje o smajlijima

ne obracaj mi se vise, spodobo, a moderatora molim da izbrise kako idiotske postove gore pomenute tako i ovaj moj uvredljivi post.
ps. da ti nisi bjelicu neki rod kad ga tako branis, a cak nemas pojma o rinoplastici niti bilo cemu vezanom za to hehe
Cao svima!!
Ljudi, odmah moram da vam se zahvalim jer ste mi svi vi i ovaj forum u velikoj meri pomogli da se odlucim za operaciju o kojoj sam tako dugo razmisljala!! Divni ste!!
)
Operacija mi je bila pre skoro mesec dana(devijacija&estetika, skidala sam grbu), na VMA, doktor Bjelic me je operisao. I ja moram da kazem da je doktor FENOMENALAN, sve sto su ljudi pisali o njemu i njegovom umecu je apsolutna istina! Ja sam prezadovoljna nosem, jos uvek sam natecena mada ispada da to (manje-vise) samo ja primecujem
. Operisali su me istog dana kada su me i primili(rekli su mi da dodjem gladna&zedna), tako da ako neko zeli da zakaze da znate da je moguce
.
E sada, ja imam jedno pitanje-molbu... Znam da je vec bilo reci o slicnim problemima, ali ja MORAM jos jednom da pitam: Evo o cemu se radi. Pre par dana sa leve strane nosa mi se pojavilo malo ispupcenje koje ja opipavam prstima(deluje kao neka kuglica, recimo). Bila sam na kontroli i doktor je to jako pritisnuo u pravcu cela i to se kao malo smanjilo. (bilo je prilicno bolno)
On je rekao da je sve super, uopste se nije "potresao" (ili zacudio) oko toga., rekao je da ja to malo masiram posto to nekad hoce nos da se siri..??! (sta god to znacilo)pa ja treba simetricnim stiskanjem-masiranjem sa obe strane to da sprecavam... sad, ja stvarno ne znam koliko jako ja to treba da stiskam, plasim se da nesto ne pokvarim...Da li je neko od vas mozda imao slican problem, i ako jeste, jel to nestalo..? To se ne vidi, ali mene ipak brine... Pojma ja nemam sta sad da radim, a on mi je rekao da dodjem za 2 meseca na kontrolu (a ja za to vreme mogu mnogo toga da 'zeznem'
)
Hvala puno na pomoci..-unapred! Ako neko zeli nesto da me pita-slobodno, sve na sta imam odgovor- vrlo rado cu da pomognem :PP
))
Ljudi, odmah moram da vam se zahvalim jer ste mi svi vi i ovaj forum u velikoj meri pomogli da se odlucim za operaciju o kojoj sam tako dugo razmisljala!! Divni ste!!

Operacija mi je bila pre skoro mesec dana(devijacija&estetika, skidala sam grbu), na VMA, doktor Bjelic me je operisao. I ja moram da kazem da je doktor FENOMENALAN, sve sto su ljudi pisali o njemu i njegovom umecu je apsolutna istina! Ja sam prezadovoljna nosem, jos uvek sam natecena mada ispada da to (manje-vise) samo ja primecujem

E sada, ja imam jedno pitanje-molbu... Znam da je vec bilo reci o slicnim problemima, ali ja MORAM jos jednom da pitam: Evo o cemu se radi. Pre par dana sa leve strane nosa mi se pojavilo malo ispupcenje koje ja opipavam prstima(deluje kao neka kuglica, recimo). Bila sam na kontroli i doktor je to jako pritisnuo u pravcu cela i to se kao malo smanjilo. (bilo je prilicno bolno)
On je rekao da je sve super, uopste se nije "potresao" (ili zacudio) oko toga., rekao je da ja to malo masiram posto to nekad hoce nos da se siri..??! (sta god to znacilo)pa ja treba simetricnim stiskanjem-masiranjem sa obe strane to da sprecavam... sad, ja stvarno ne znam koliko jako ja to treba da stiskam, plasim se da nesto ne pokvarim...Da li je neko od vas mozda imao slican problem, i ako jeste, jel to nestalo..? To se ne vidi, ali mene ipak brine... Pojma ja nemam sta sad da radim, a on mi je rekao da dodjem za 2 meseca na kontrolu (a ja za to vreme mogu mnogo toga da 'zeznem'

Hvala puno na pomoci..-unapred! Ako neko zeli nesto da me pita-slobodno, sve na sta imam odgovor- vrlo rado cu da pomognem :PP

Alo zeneeee, cemu ta prepucavanja.... Nek mod brise ovo pod hitno.
Mario nos ti je def super ne bi mogla nikako bolje da ga zamislim. Nev izgled nosa ti nije konacan, ukoliko pogledas fotku odmah nakon operacije i sada vidi se da ti je nos na prvoj bio mnogo uzi, dakle to su prokleti otociiiii. Jedna rec za sve vas (mada i meni cesto nedostaje) je: STRPLJENJE!!! pozz
Mario nos ti je def super ne bi mogla nikako bolje da ga zamislim. Nev izgled nosa ti nije konacan, ukoliko pogledas fotku odmah nakon operacije i sada vidi se da ti je nos na prvoj bio mnogo uzi, dakle to su prokleti otociiiii. Jedna rec za sve vas (mada i meni cesto nedostaje) je: STRPLJENJE!!! pozz
-
- Novi član
Svi nosici su pohvaljeni, dok se nisi ti pojavila, a to ko je spodoba,
zaista ne znam, ti si nakačila svoju sliku, ne ja, na zalost. Ocigledno si slepa kod ociju kad ne umes da vidis cemu sluzi ovaj forum - ako ne umes da bodris nekog, bolje nemoj ni da pises i svojim komentarima obeshrabrujes i druge koji su hteli da odu kod dr. Bjelica, jer zahvaljujuci ovom forumu neki su otisli kod istog doktora.

ti si stvarno zabavna
anjaa, ja sam isto imala kvrzicu sa strane nosa, nestala je sama od sebe nakon ca. 2-3 meseca. meni je dr rekao da je to od srastanja kosti, tkzv. kalus.

anjaa, ja sam isto imala kvrzicu sa strane nosa, nestala je sama od sebe nakon ca. 2-3 meseca. meni je dr rekao da je to od srastanja kosti, tkzv. kalus.
posto se prepucavate izmedju ostalog i u vezi mog nosa red je da se i ja oglasim. danas sam bila kod bijelica na kontroli jer mi se nos zapusio, grlo mi se upalilo i imam jak bol sa desne strane lica, odnela sam mu snimak sinusa i ispostavilo se da imam hronicni rinitis sto dosta utice na otoke. uglavnom, dobila sam injekcije garamicina i jos par lekova, kapi, rastvor i jos svasta nesto sto treba da koristim dve nedelje do sledece kontrole. za vrh mi je rekao da ce mi se sigurno vremenom suziti, kod mene je problem u nosnim krilima, ne u samom vrhu sto mi je jos jedan hirurg potvrdio. taj drugi hirurg mi je isto rekao da ce mi se to sigurno spustiti kada otoci budu spali, dakle nije mi predlozio drugu operaciju.
na kraju krajeva, i da mi ostane ovakav nos, ponovo bih otisla na operaciju kod bijelica, ne kod nekog drugog.
inace tamo sam srela devojku koja je operisala nos pre 5 godina, nos joj je savrsen i nikada ne bih rekla da je operisan
na kraju krajeva, i da mi ostane ovakav nos, ponovo bih otisla na operaciju kod bijelica, ne kod nekog drugog.
inace tamo sam srela devojku koja je operisala nos pre 5 godina, nos joj je savrsen i nikada ne bih rekla da je operisan
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 20, 2006 2:53 am
Devojke koj vam je djavo... Resavajte to izmedju sebe a ne javno... Al kad vec to radite javno preteraste ga...
@MarioBG: Odlican nos
@MarioBG: Odlican nos

Dooobrooo
! Vidim da se polemika vodi i oko mog nosa, pa bre ljudiiii!! Sta vam je covece!!?? Normalno je da se ocekuje neki rezultat a svi zaboravljamo da je jos rano donositi bilo kakve zakljucke. Da podsetim> MENI JE TEK MESEC DANA OD OPERACIJE i ne treba niko, sem mene naravno, da sudi sta i kako. Ovo nije forum za prepiranje, svakome treba podrska na ovaj ili onaj nacin. Ne treba da neko drugi potvrdjuje ono sto i mi sami vidimo, bilo da je lepo ili ovako i onako. Po mom misljenju neciji nosevi su svakako mogli bolje, koji nisu radjeni kod Bijelica a opet i oni radjeni kod Bijele imaju to sto je sirina vrha izrazenija pri otocima, sto je svakako normalno kada ti lome kost i pomeraju je i struzu, kao meni npr. Nije zato sto je Bijela mene operisao, nego ja ne bih tek tako isla kod nekoga u koga nemam poverenja i verujem da ce se sve srediti, cak se malo i nadzire kako bi trebalo da bude, po mom ukusu a tek je proslo mesec dana. Zato i ja mogu da kazem da kada bih dosla u situaciju da ponovo idem na operaciju, a sto sigurno necu, jer mi je nos svakao lepsi no sto je bio, opet bih i ja, kao i hairext izabrala Bijelica. Treba opet imati u vidu da je on ORL hirurg koji ne terba toliko da brine o estetici ali opet i to odradi. Nece meni sigurno sa malim licem da ostavi ''crnacki'' nos, tako da verujem da ce se sve srediti, a uostalom sto i ne bi??
Svako ima pravo da kaze svoje misljenje ali bez vredjanja jer to ne vodi nicemu. Ima eto prmera ovde na forumu da ni drugi doktori nisu se pokazali bog zna koliko sjajni pa su odlazili kod Bijelica na popravku, bilo da su to bili isto drzavni ili privatni. Sve je kako ko vidi lepotu i pojmi ''estetsko''.
Ja bih jos jednom zamolila da nema prepirki jer ne zelim da moj nos bude povod necije rasprave. Pozdrav svima!!!

Svako ima pravo da kaze svoje misljenje ali bez vredjanja jer to ne vodi nicemu. Ima eto prmera ovde na forumu da ni drugi doktori nisu se pokazali bog zna koliko sjajni pa su odlazili kod Bijelica na popravku, bilo da su to bili isto drzavni ili privatni. Sve je kako ko vidi lepotu i pojmi ''estetsko''.
Ja bih jos jednom zamolila da nema prepirki jer ne zelim da moj nos bude povod necije rasprave. Pozdrav svima!!!

Bijelicevi pacijenti, da li je vama rekao da masirate nos?? Ja ga jednom pitala posle skidanja maske rekao je ne, ali vidim da je neko masirao.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 20, 2009 4:22 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
@lubenica tebi se obracam.
Sta je sa tobom i zbog cega napadas mashicu?
Kada citam tvoje postove kao da citam postove nekoga ko je ovde dosao druge da potpada i da sebi pravi zabavu.Ovo mesto za tebe onda nije.Odjavi se i dovidjenja!Mashica ovde pomaze drugima..svojom voljom je okacila slike..i lepo od nje.
Ako se tebi ne svidja njen nos,zadrzi to misljenje za sebe..
Onaj tvoj post sa brdo smajlija mi je presmesan.Koliko imas godina?10?
Odakle ti pravo da nekoga nazivas spodobom?
Svasta..Kao da sam dosao u cigansku cetvrt a ne na forum doktor.rs
Moderatori neka preduzmu nesto!
Sta je sa tobom i zbog cega napadas mashicu?
Kada citam tvoje postove kao da citam postove nekoga ko je ovde dosao druge da potpada i da sebi pravi zabavu.Ovo mesto za tebe onda nije.Odjavi se i dovidjenja!Mashica ovde pomaze drugima..svojom voljom je okacila slike..i lepo od nje.
Ako se tebi ne svidja njen nos,zadrzi to misljenje za sebe..
Onaj tvoj post sa brdo smajlija mi je presmesan.Koliko imas godina?10?
Odakle ti pravo da nekoga nazivas spodobom?
Svasta..Kao da sam dosao u cigansku cetvrt a ne na forum doktor.rs
Moderatori neka preduzmu nesto!
Primecujem da vecina uglavnom govori o izgledu nosa dok se disajnoj funkciji veoma malo govori (bar se meni tako cini). Elem, vi koji ste operisani kod dr. Bjelica, kako se osecate posle operacije? Da li vas boli nos, lice, oci? Da li se zdravstveno osecate bolje sada ili pre operacije? Dakle, bitno mi je da mi kazete da li se generalno osecate dobro? Za par dana imam operaciju kod dr. Bjelica na VMA pa me zato sve ovo zanima. Sta ce mi lep nos ako ne mogu na njega da disem... 

@helena
ja sam se iskreno osecala normalno posle operacije. Bez bolova i mucnina, zaista. Sad sve zavisi, individualna stvar. Ja svkakao normalnije doisem nego pre mada ima tu da se izduvava, nista strasno. Pozdrav!
ja sam se iskreno osecala normalno posle operacije. Bez bolova i mucnina, zaista. Sad sve zavisi, individualna stvar. Ja svkakao normalnije doisem nego pre mada ima tu da se izduvava, nista strasno. Pozdrav!