Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.
hairext napisao: ovako izgleda moj nos kada mu je ``dobar dan``
hairext : Odlicno ti izgleda nos....
Nev, nos ti je super.... Samo mogla bi da smanjis slike jer sa ovom rezolucjom ti nos ipada veci od mog monitora, ne moze da stane . Naravno Salim se zbog velicine slika, nos ti je super ! Ako ne znas drugacije probaj u paintu da smanjis ili vec nekako . Al posto je vec okaceno da znas za ubuduce .
E nev ubi sa slikama ..Jedva sam uspeo da se snadjem..dok sam izmanevrisao Super ti je nos..natecen je..ali profil je lep..
@hairext nos ti je vrh! Stvarno..savrsen..odlicno izgleda....odusevljen sam!!!..
hairex nosic ti je extra!!! Koliko je proslo od operacije? Da li si imala utisak da ti je jedna strana naduvenija?
Ja se jos jednom izvinjavam sto vas prepadoh sa ovolikim slikama ali nemam ja pojma kako da smanjim to ja samo nasla nacin da ih postavim ali nisam znala da ce biti bas preko ceeeeelog ekrana Hvala svima na komplimentima. Ako imate pitanjca samo pitajte. Pozzz!!!
za 5 dana mi je 3 meseca od operacije i ne da imam utisak nego mi je stvarno desna strana vise otecena od leve. na toj slici mi nos izgleda ok, inace ima dana kada je duplo veci, posebno vrh pa sam samoj sebi cudna. nos je jos uvek siri nego pre operacije i vise mi je otecen ujutru. koza se jos uvek nije normalizovala, sijam se sat vremena nakon nanosenja pudera (samo nos), tako da znate sta mozete da ocekujete 3 meseca nakon operacije