Operacija nosa
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 20, 2009 4:22 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Operacija nosa
Ni ja ne vidim udubljenje..
Ajde sutra slikaj na dnevnoj svetlosti..

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 20, 2006 2:53 am
Meni uopste nije jasno zasto skoro svi kod Bijeljica imaju tako natecen vrh... Ja koliko vidim Varmalen-u doktorka ni nije dirala vrh, on se prirodno podigne kad se grba skine... Grba inace vrh vuce na dole... Videcemo kako ce biti meni posto ce me ista doktorka operisati...
kirovljeva napisao:Meni uopste nije jasno zasto skoro svi kod Bijeljica imaju tako natecen vrh... Ja koliko vidim Varmalen-u doktorka ni nije dirala vrh, on se prirodno podigne kad se grba skine... Grba inace vrh vuce na dole... Videcemo kako ce biti meni posto ce me ista doktorka operisati...
ja nisam imala grbu uopšte, a vrh je natečen...Mada, on je meni sužavao gornji deo vrha tako da ne verujem da će mi se kad otok spadne biti nešto više uži, ali to me ne nervira, ok mi je i ovako. Retko ko sa grbom ima širi vrh , uglavnom svi imaju uže noseve. Ja sam mu rekla da mi ne sužava previše, ne bih volela da je oštar . Varmalenov nos je super ali meni bi užasno stajao da je tako uzak.
Nažalost, sa mojim aparatom ne mogu da slikam to udubljenje , deo ispod njega me baš boli od jutros, tako da je moguće da je u pitanju otok. Prošlo mi je više od 10-ak dana od operacije, a još ne mogu nigde ovakva da idem...Podlivi su i dalje tu, nos asimetričan i naduvan, a sad još i ovo udubljenje koje me nervira užasno

-
- Aktivan član
Meni je doktorka rekla da mi skida grbu i zatim ispravlja nos... Vrh nije ni spominjala, samo je rekla ovo nije operacija ulepsavanja tako da se nadam da ce biti minimalna estetska korekcija... Postavicu slike kad se sve zavrsi, operacija mi je za 12 dana...
pa to je sasvim dovoljno, nos će ti biti lepši bez grbe sigurno! Srećnokirovljeva napisao:Meni je doktorka rekla da mi skida grbu i zatim ispravlja nos... Vrh nije ni spominjala, samo je rekla ovo nije operacija ulepsavanja tako da se nadam da ce biti minimalna estetska korekcija... Postavicu slike kad se sve zavrsi, operacija mi je za 12 dana...

Srecna Nova godina svim vlasnicima novih nosica! :O)
A sad malo da vas smaram pitanjima... Nisam dugo. Dakle, da li se mnogo vidi oziljak kad se radi otvorena rinoplastika? Ako su vec rezultati bolji tako nego kad se radi zatvorena, ja bih razmislio o toj opciji. Samo ne znam da li Bijela prihvata sugestiju u tom smislu. Trazicu da mi sredi i vrh, tj. da redukuje skoljke, ako se to tako kaze. Imam tu odvratnu dedamrazovsku kuglicu.
Jel neko to radio skoro? Ne znam koliko se sad placa nakon poskupljenja. Unapred hvala, drugari!
A sad malo da vas smaram pitanjima... Nisam dugo. Dakle, da li se mnogo vidi oziljak kad se radi otvorena rinoplastika? Ako su vec rezultati bolji tako nego kad se radi zatvorena, ja bih razmislio o toj opciji. Samo ne znam da li Bijela prihvata sugestiju u tom smislu. Trazicu da mi sredi i vrh, tj. da redukuje skoljke, ako se to tako kaze. Imam tu odvratnu dedamrazovsku kuglicu.

Alex_Orin napisao:Srecna Nova godina svim vlasnicima novih nosica! :O)
A sad malo da vas smaram pitanjima... Nisam dugo. Dakle, da li se mnogo vidi oziljak kad se radi otvorena rinoplastika? Ako su vec rezultati bolji tako nego kad se radi zatvorena, ja bih razmislio o toj opciji. Samo ne znam da li Bijela prihvata sugestiju u tom smislu. Trazicu da mi sredi i vrh, tj. da redukuje skoljke, ako se to tako kaze. Imam tu odvratnu dedamrazovsku kuglicu.Jel neko to radio skoro? Ne znam koliko se sad placa nakon poskupljenja. Unapred hvala, drugari!
Ja sam to radila, pročitaj moje postove. Meni su nestale kuglice i nos mi je pravilan, malo užeg vrha nego što je pre bio. Kako sam ja videla, radio mi je zatvorenu operaciju. Platila sam krajem decembra oko 35 000 .
-
- Aktivan član
Hvalafortune napisao:pa to je sasvim dovoljno, nos će ti biti lepši bez grbe sigurno! Srećno

kirovljeva napisao:Hvalafortune napisao:pa to je sasvim dovoljno, nos će ti biti lepši bez grbe sigurno! Srećno! Videcemo kako ce biti
...
ma biće super , 100 %. Hairext me je pitala za slike pre operacije:
http://img300.imageshack.us/img300/4900/p3190010.jpg
ovde sam obeležila delove koji su rađeni:
http://i.imagehost.org/view/0218/P3190010_Copy
http://f.imagehost.org/view/0245/P4130004_Copy
za Alex_orinAlex_Orin napisao:Srecna Nova godina svim vlasnicima novih nosica! :O)
A sad malo da vas smaram pitanjima... Nisam dugo. Dakle, da li se mnogo vidi oziljak kad se radi otvorena rinoplastika? Ako su vec rezultati bolji tako nego kad se radi zatvorena, ja bih razmislio o toj opciji. Samo ne znam da li Bijela prihvata sugestiju u tom smislu. Trazicu da mi sredi i vrh, tj. da redukuje skoljke, ako se to tako kaze. Imam tu odvratnu dedamrazovsku kuglicu.Jel neko to radio skoro? Ne znam koliko se sad placa nakon poskupljenja. Unapred hvala, drugari!
Ja sam radio otvorenu kao sto sam rekao, ali to je ovde u Kanadi, tako da ne znam kakva je situacija u vezi toga tamo kod vas. Sto se tice oziljka (izmedju nozdrva) uopste se ne primecuje (mislim nema ga), ali bas apsolutno nema oziljka, to sam se i ja iznenadio, jer sam ocekivao, da bude bar malo primetan. Pa sam cak mislio da ga sredim sa laserom kasnije (razmisljanje od pre operacije). Medjutim jedino sto se primecuje je malo crvenilo koje postepeno nestaje. I to je bilo jedino mesto gde mi je hirurg stavio 'stalne' konce, koje je izvadio kad mi je skinuo splint (masku) posle sedam dana. Unutra su mi bili stavljeni konci koji se rastvaraju sami od sebe posle nekog vremena. Ja sam cuo da neki hirurzi, pogotovu estetski rade samo otvorenu rinoplastiku, jer rezultat ne moze da omane, naravno to se odnosi na Kanadu i SAD. Mozes se raspitati kod tvog doktora, ja bih svakom savetovao da radi otvorenu, ukoliko moze naci dobrog hirurga koji to radi, jer stvarno razlika u rezultatu je neuporediva, sto je i logicno jer hirurg ima izuzetno dobar pregled i mnogo lakse dostupna mesta koja treba korigovati, kada se otkrije sva hrskavica i kosti nosa.
pozdrav svima!
vec duze vreme vas pratim, pa sam resila i zvanicno da se ukljucim u temu
meni je u decembru bila zakazana operacija na vma kod dr. Bjelica ali sam se razbolela pa mi je odlozena... u medjuvremenu gledam vase slike i razmisljam kako li ce meni uraditi...
hairext, jesi li ti doktoru opisala kakav nos hoces, ili je to Bjelic sam odlucio? i ako ti nije problem da okacis neku sveziju sliku...
pozdrav !
vec duze vreme vas pratim, pa sam resila i zvanicno da se ukljucim u temu

meni je u decembru bila zakazana operacija na vma kod dr. Bjelica ali sam se razbolela pa mi je odlozena... u medjuvremenu gledam vase slike i razmisljam kako li ce meni uraditi...
hairext, jesi li ti doktoru opisala kakav nos hoces, ili je to Bjelic sam odlucio? i ako ti nije problem da okacis neku sveziju sliku...
pozdrav !
nisam mu rekla kakav nos zelim a moze se reci da nisam imala ni prilike za to. pricala sam s njim samo u toku vizite, na dan operacije. rekao je da ce mi vrlo malo podici vrh i skinuti neku malu grbicu na vrhu nosa koju ja nisam ni primecivala
rekao je da mi nece dirati koren nosa posto mi je to kako je rekao ``savrseno`` ali koliko vidim i to je smanjio tako da mi sada oci izgledaju upalo, mozda je to od otoka - ako ih jos uvek ima a mozda ce mi ostati tako.
imala sam potpuno poverenje u njega posle svega sto sam ovde procitala tako da sam smatrala da on najbolje zna sta treba da se uradi.
na operaciju sam otisla neplanirano zbog zdravstenog problema koji me mucio pola godine (bol u sinusima i oku), on je garantovao da ce mi se taj problem odmah nakon operacije resiti. sada je skoro tri meseca od operacije, kada sam ga na kontroli pitala zasto me to jos uvek boli rekao je da je to zato sto je zahladnelo
slike cu postaviti kada ih prebacim mada i nema neke promene, vrh je sirok i ruzan. dobro razmislite pre nego sto se oducite za operaciju, ja sam mislila da ce mi se resiti problem sa sinusima pa kad se vec operisem da se usput i malo ulepsam
nije mi padalo na pamet da cu dobiti mnogo, mnogo ruzniji nos nego sto sam imala...

imala sam potpuno poverenje u njega posle svega sto sam ovde procitala tako da sam smatrala da on najbolje zna sta treba da se uradi.
na operaciju sam otisla neplanirano zbog zdravstenog problema koji me mucio pola godine (bol u sinusima i oku), on je garantovao da ce mi se taj problem odmah nakon operacije resiti. sada je skoro tri meseca od operacije, kada sam ga na kontroli pitala zasto me to jos uvek boli rekao je da je to zato sto je zahladnelo

slike cu postaviti kada ih prebacim mada i nema neke promene, vrh je sirok i ruzan. dobro razmislite pre nego sto se oducite za operaciju, ja sam mislila da ce mi se resiti problem sa sinusima pa kad se vec operisem da se usput i malo ulepsam

Moguće je da su ti otoci još prisutni, na forumu je nekoliko ljudi potvrdilo da se može sve bolje sagledati nakon 6 meseci, strpi se još malo. Meni se sviđa tvoj nos i mislim da ti lepo stojihairext napisao: na operaciju sam otisla neplanirano zbog zdravstenog problema koji me mucio pola godine (bol u sinusima i oku), on je garantovao da ce mi se taj problem odmah nakon operacije resiti. sada je skoro tri meseca od operacije, kada sam ga na kontroli pitala zasto me to jos uvek boli rekao je da je to zato sto je zahladnelo![]()
slike cu postaviti kada ih prebacim mada i nema neke promene, vrh je sirok i ruzan. dobro razmislite pre nego sto se oducite za operaciju, ja sam mislila da ce mi se resiti problem sa sinusima pa kad se vec operisem da se usput i malo ulepsamnije mi padalo na pamet da cu dobiti mnogo, mnogo ruzniji nos nego sto sam imala...

Zdrastveno- izgleda da zavisi kakvih problema neko ima. Ja sam prezadovoljna jer dišem neometano (izuzev sluzi i krasta) na obe nozdrve, konačno!!!
hm... sad sam u dilemi...
mada koliko sam primetila Bjelicu nije jaca strana korekcija vrha nosa,
a to je najvaznije kod te operacije...
pa sam primetila da kod koga je vec bio lep vrh nosa on tu nije imao neke velike muke...
ali zato gde je trebao sam da oblikuje vrh, tu se nije najbolje snasao...
elem, ja licno mislim da estetiku nosa kod nas najbolje radi dr.Kojic koji sad radi privatno u st medica
evo i njihov sajt http://www.stmedica.com/20/2109.asp# a tu su i neke slike od pre i posle... pa vidite i sami.... samo je problem sto je on malo skuplji 2000 e je operacija.
btw, drugu devojku sa slike poznajem i mogu vam reci da joj je nos extra i uzivo!
eto toliko od mene...
mada koliko sam primetila Bjelicu nije jaca strana korekcija vrha nosa,
a to je najvaznije kod te operacije...
pa sam primetila da kod koga je vec bio lep vrh nosa on tu nije imao neke velike muke...
ali zato gde je trebao sam da oblikuje vrh, tu se nije najbolje snasao...
elem, ja licno mislim da estetiku nosa kod nas najbolje radi dr.Kojic koji sad radi privatno u st medica
evo i njihov sajt http://www.stmedica.com/20/2109.asp# a tu su i neke slike od pre i posle... pa vidite i sami.... samo je problem sto je on malo skuplji 2000 e je operacija.

btw, drugu devojku sa slike poznajem i mogu vam reci da joj je nos extra i uzivo!
eto toliko od mene...
bas me interesuje posle koliko vremena su te slike posto to odlicno izgleda, nigde nema otoka na vrhu nosa ili bar ja to ne vidim