Operacija nosa
Re: Operacija nosa
Nece valjda da dignu na 1000!!! Pa onda ce svi privatno... Valjda nece menjati situaciju do decembra... inace nista od moje operacije... smrc, smrc 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 20, 2006 2:53 am
@kovrdza: ako to budu uradili ne veruje da ce tek tako podici na +40.000 ali ce raditi postepeno kao sto izgleda da vec rade... I ako stvarno to tako podignu izgleda da cu ja jedina osoba biti koga ce to potkaciti...kovrdza napisao:Nece valjda da dignu na 1000!!! Pa onda ce svi privatno... Valjda nece menjati situaciju do decembra... inace nista od moje operacije... smrc, smrc
On je meni rekao ovako "Decko kako stvari stoje vrlo uskoro cemo mi tu cenu dici na duplo vise ali sta je tu je sta da se radi", pa mi je rekao da je trenutno oko 40.000-45.000 din, kad bi duplirali cena bi stvarno bila priblizna 1000 evra... To me je vec malo sjebalo, tako da se vec razmisljam da trazim privatnu kliniku i ona da skupljam pare pa tek kad zavrsim osnove da idem, pak videcu sledece godine kad ih pozovem... 1500 evra je na privatnim klinikaam koliko je i cista estetika na VMA za one kod kojih nije konstatovana devijacije, nesto oko 120.000 din na VMA procitah ovde... Za 1000 evra cu da zavrsim jednu godinu mastera a operacija moze da ceka, jos ako se nadje neki privatnik koji daje na rate

Sto se tice pregleda extra je... Sam me pita, hoces pored devijacije i estetiku ja kazem da... On mi predlozi za mesec dana ali jbg. fax... Nesto malo mi pipnuo nos i to je to... nekih 5-10 minuta sam bio tamo... U sustini nisam zapitkivao jer sam 100% resio da se operisem, niti sam mu pokazao sliku sta hocu jer logicno je da covek zna najbolje sta ce lezati mojim crtama lica... EEEEE sad kako stvari stoje da li ce on raditi to videcemo...
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jun 10, 2009 11:02 pm
Miki89, ta kost na nosu se praktično i ne vidi, ali ja mogu prstima da je napipam. U šta sam 100000% sigurna jeste da nije nastala od udarca, znači nema sanse. Više sam čvala nos, nego oči u glaviMiki89 napisao:Marija moj savet ti je da obavezno spomenes.To nemoj da precutis.Mislim da 2 meseca nije previse da on ne moze nista da uradi.Ipak kost nije srasla i ako nesto moze da uradi,ispomera uradice..samo mu reci!malaamarija napisao:mira29
Cao. Ja sam imala operaciju pre 2 meseca i meni se takođe pojavila ta mala kost sa leve strane (koju naravno samo ja primećujem), kao i kod tebe.Mislia sam sad da ga pitam u vezi toga, jer imam 7.oktobra kontrolu, ali kada sam pročitala da je tebi gurao rukom tu kost, vise ne znam ni da li da mu pominjem. Jako se toga plasim, posebno jer tebi se posle toga nije povukla. helppppp!!
E MIRO i ostali sto se tice pomeranja kosti to je i meni moj doktor rekao,u slucaju udarca ili nesto kost moze da se pomeri ali u nekom svezem periodu on moze da vrati kost.Kao sto je slucaj sa Mirom.
I jos jedna stvar,ne mogu bas da razumem neke osobe sto se previse plase i neodlucne su,gore ne moze da bude a i ipak to je nos,nije nesto gore.Ja sam jedva docekao da dodje taj dan da me operisu.U salu sam otisao sav srecan.Nema tog bola koji bi me sprecio.Za neki ne daj Boze slucaj jos jednom bih sve prosao.
Oni koji tek treba da idu na operaciju SRECNO i ne brinite!.Sve ce biti ok.![]()

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Sep 11, 2009 9:44 pm
I ja sam danas ponovo bila na VMA, ali ne zbog pregleda, vec da bih promenila datum operacije! Molila sam sestru Zeljku da mi "iskopa" neki termin u oktobru, sto je ona i uspela! Umesto 2.11. sada mi je prijem 13.10. sto mi naravno vise odgovara! Hocu to sto pre da prebrinem! Da li je jos nekome mozda zakazan prijem kada i meni?
I jos nesto...gde se obavlja taj prijem? To sam zaboravila da pitam....jel u onoj zgradi gde smo isli na pregled ili negde drugde?

-
- Aktivan član
Bilo bi dobro da svako ko je bio operisan i ko tek treba da se operise kod dr.Bijeljica da napise koliko su mu naplatili... Da vidimo koliko ce imati istine u tome do kraja ove godine...
evo jednog korisnog bloga, lik je stavljao slike i klipove iz bolnice tako da mozete da vidite kako sve to izgleda
http://operacija-nosa.com/blog/
http://operacija-nosa.com/blog/
-
- Aktivan član
Od kad spomenuh ovo sa cenom neki tajac nastade
...

-
- Stalni član

Ja mislim da je to oko cene fazon rekla-kazala. Tj suska se, ali kontam da nece biti tih promena ove godine. Javljam vam utiske kad odem na pregled 14. pozz svima!!! (i dajte jos koju fotku breeee, aplauz za Mikija89)
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 20, 2009 4:22 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
HVALA!!!kovrdza napisao:Ja mislim da je to oko cene fazon rekla-kazala. Tj suska se, ali kontam da nece biti tih promena ove godine. Javljam vam utiske kad odem na pregled 14. pozz svima!!! (i dajte jos koju fotku breeee, aplauz za Mikija89)

Zdravo, drugari! Evo i mene ponovo. Imao sam neke zdravstvene probleme preko leta, pa je bilo neizvesno da li cu moci na operaciju. Elem, sad je sve ok i u cetvrtak mi je prijem na VMA. U petak je operacija - valjda. Da li ce me operisati dr Bjelic ili neko drugi - nemam pojma. Kad sam bio na pregledu pre 3 meseca, iako je bio cetvrtak, dr Bjelic se nije pojavio, pa me je pregledala dr Bozovic. Mislim da ona radi samo dijagnostiku. Nisam siguran. Vidim da neki imaju operaciju sledece nedelje,pa cemo se videti tamo. Ja sam vojnik i ostajem na bolnickom lecenju ko-zna-koliko, tako da cu mnoge docekati i ispratiti. 

Za ljude koji su se operisali.
Da li ste mesec dana nakon operacije imali u nosnim kanalima zakrchenja, tj kao da se sekret ukorio uz nosne pregrade a da ne mozete da ga izbacite stapicima?
Da li ste mesec dana nakon operacije imali u nosnim kanalima zakrchenja, tj kao da se sekret ukorio uz nosne pregrade a da ne mozete da ga izbacite stapicima?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 20, 2009 4:22 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pa i ne bas..mozda je i bio stalno taj sekret ali uvek sam mogao da ga odstranim..koristis neke kapi..nesto?Probaj MARISOL sprej..sa rastvorom morske soli..to ja koristim..sada po potrebi.MarioBG napisao:Za ljude koji su se operisali.
-
- Stalni član
Alex, srecno i sve najbolje....vidimo se u utorak... 

meni je prijem u ponedeljak pa cemo se verovatno videti tamo