Posle anestezije sam osecao bolove, jer ipak je to sveze operisano. Probudio sam se u operacionoj sali, pa sam tamo zapomagao neko vreme dok me nisu odvezli u sobu. Posle su mi stavili hladne obloge na oci i ja sam jedno 20 sati spavao, sa malim prekidima. Budio sam se povremeno, na kratko, ali nisam mogao da otvorim oci tako da bi me taj mrak opet terao na san. Secam se da sam morao u wc, pa sam zvao sestru da mi da gusku. Nisam video, ali po tezini guske mislim da sam natocio bar litar.

Obloge su mi skinuli jutro nakon operacije jer kao ne mogu mokre obloge dugo da stoje zbog flastera, odlepice se.
Tu anesteziju treba gledati kao spas, ne treba je se bojati. Nista ne osetite, ne cujete, a mene je, eto, drzala omamljenog 20 sati nakon operacije, tako da za to vreme bolove skoro da nisam ni osecao.
E, pa super kovrdza. Nadam se da je tako. Malo sam zabrinut zbog svega. Najgora mi je neizvesnost. Ne znam kako ce se sve razvijati, kako ce ispasti na kraju... Ovo je pravo psihicko mucenje. Faca mi se non stop steze, pomalo pulsira u predelu nosa, a kad otvorim usta, osetim sve koske u nosu. Skroz sam prestravljen. Al imam kontrolu u ponedeljak. Pokusacu da izvucem sto vise informacija od doktora u vezi daljeg razvoja situacije.