Operacija nosa
Re: Operacija nosa
ma da ja sam bila na pregledu 16.septembra a zakazano mi je za 13.oktobar s tim sto bi mi zakazao i ranije ali koliko sam shvatila nece biti tu pa zbog toga...a ti ga na pregledu pitaj sve sto te zanima...ja imam devijaciju ali cu usput i estetiku nesto malo ...meni je covek sve lepo objasnio kako sta...
da li ste se na pregledu kod bjelica dogovarali oko buduceg izgleda nosa?
Caos svima!! Ja sam pre neki dan isla kod dr. Bijelica na VMA na pregled zbog nosa ali jos nisam zakazala operaciju, malo mi je teze skupiti hrabrost i odluciti se ubrzo za ovako nesto iako ja to zelim vec odaaaavnooo!! Sto se pregleda tice, stvarno ne traje dugo i meni je rekao nakon sto je pregledao da to stvarno mora da se radi i da sve mora, devijacija i estetika. Ja ga pitala sta i kako, da li postoji mogucnost da ima malo udubljenje posto je meni nos inace takav ali od udarca ima grbu, rekao je da moze, onda da li mora da se radi to i to, rekao da da i takoc.... Hocu reci slobodno ga pitajte sve sto zelite. A htela bih nekog da pitam ko je radio i devijaciju i estetiku, da li se oseca neki bol unutra posle operacije i kako se reaguje na anesteziju?? Od toga mi je najveca frka
Krejziii sta je tebi rekao posto vidim da ces i ti raditi sve? POZDRAAAV!!

Krejziii sta je tebi rekao posto vidim da ces i ti raditi sve? POZDRAAAV!!

ne o izigledu nismo puno pricali jer u sustina ja nista nisam ni pitala nemam nesto problematican nos ali se meni ne svidja tako da sta god uradi bicu zadovoljna:))) jooj Nev i mene to zanima jer meni je frke jedino od anestezije mislim da cu umreti kad dojem do tog dela:)
Cao svima!!
Imam operaciju zakazanu kod doktora Bjelica za 7-mi oktobar(tj. za 8-mi, 7mog mi je prijem
))
Kako se blizi svake noci sve manje spavam (eto, i sad sam na forumu umesto u krevetu...
)
Dijagnoza mi je Kyphoscoliosis nasi; septorhinoplastica ce mi biti radjena. Jaoj ljudi, ne znam kako je vama, ali ja se taaaaako plasim!!! Divim vam se svima koji ste prosli kroz to, (naravno, i uzaaaasno vam zavidim!), ne mogu da docekam da sve ovo prodje..... Imam par pitanja:
1. Da li ce mi raditi operaciju ako mi je 4, odnosno 5-i dan ciklusa?? Ja bih to precutala :DD
2. Da li ste se budili tokom operacije, tj. cula sam da je dosta slucajeva kojima je anestezija bila "plitka"?
3. Ako mi je hemoglobin malo nize, da li ce to uticati na operaciju (tj da li ce me operisati)??
Hvala vam unapred punooooooo!! Izvinite sto smaram, znam da svi pitaju, ali ja sam se TAKO uplasila..!!! (nisam bas neka hrabrica... kakav sam baksuz osecam da ce i meni da skoci pritisak koji mi je inace UZASNO nisak i nece ni hteti da me operisu ://///////)
Imam operaciju zakazanu kod doktora Bjelica za 7-mi oktobar(tj. za 8-mi, 7mog mi je prijem

Kako se blizi svake noci sve manje spavam (eto, i sad sam na forumu umesto u krevetu...

Dijagnoza mi je Kyphoscoliosis nasi; septorhinoplastica ce mi biti radjena. Jaoj ljudi, ne znam kako je vama, ali ja se taaaaako plasim!!! Divim vam se svima koji ste prosli kroz to, (naravno, i uzaaaasno vam zavidim!), ne mogu da docekam da sve ovo prodje..... Imam par pitanja:
1. Da li ce mi raditi operaciju ako mi je 4, odnosno 5-i dan ciklusa?? Ja bih to precutala :DD
2. Da li ste se budili tokom operacije, tj. cula sam da je dosta slucajeva kojima je anestezija bila "plitka"?
3. Ako mi je hemoglobin malo nize, da li ce to uticati na operaciju (tj da li ce me operisati)??
Hvala vam unapred punooooooo!! Izvinite sto smaram, znam da svi pitaju, ali ja sam se TAKO uplasila..!!! (nisam bas neka hrabrica... kakav sam baksuz osecam da ce i meni da skoci pritisak koji mi je inace UZASNO nisak i nece ni hteti da me operisu ://///////)
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 4:35 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
aaaa, ja se plashim mnogoo...wishe se plashim ishoda operacije, samo da mi se swidi to shto widim ..jer ipak se radi o najvaznijem delu lica...pitam se kako ce da ispadne..krejziii napisao:meni je 13.oktobra...ufff polako me hvata panika:)

Ja sam licno bas veliki panicar, ja se bojim tih igala samo tako, ustvari vise su mi odvartne i jos plus sama pomisao da ce mi to stajati u veni i posle operacije, vec mi se kosa dize na glavi. Ja isto imama jako nizak pritisak, da li onda postoji mogucnost da me odbiju? Inace mislim da postoji i ona maska za uspavljivanje ali mislim da ipak moarju da ubrizgaju i u venu da se ne bi desolo da se pacijent probudi. Ma ne znam ni ja, samo sebe tesim i ublazavam strah. Ovako kada sedim kuci i razmisljam o tome, jedva cekam da to odradim i da se to zavrsi ali treba pretrpeti taj strah i to cekanje koje ubija i smao povecava tenziju. Pa kad sma bila i na pregledu nije mi bilo sve jedno.
Drzim fige svima onimam koji uskoro odlaze na promene svoj nosic i obavezno se javite!!
Drzim fige svima onimam koji uskoro odlaze na promene svoj nosic i obavezno se javite!!

koliko dugo ostaje braunila u ruci i da li se oseca sama igla?

Odgovori za Babi.
1. Reci im da imas men. meni je bio 4 dan i operisali su me, vazno je da nije prvi ili drugi dan (da nemas puno taj dan).
2. Sto se tice anestezije, nisam osetila operaciju, kad sam se probudila jako me je bolelo. Posle cetri sata dobila sam inekciju, i to je jedini put kad sam osetila bol.
3. Meni rezultati nisu bili bas najbolji, al kad su videli saglasnost interniste nisu pravili nikakav problem. To nije nista strasno.
Plasljivica sam kao ti, al moja zelja za operacijom tj. skidanje grbe, je preovladala strah. Imala sam istu dijagnozu kao ti.
1. Reci im da imas men. meni je bio 4 dan i operisali su me, vazno je da nije prvi ili drugi dan (da nemas puno taj dan).
2. Sto se tice anestezije, nisam osetila operaciju, kad sam se probudila jako me je bolelo. Posle cetri sata dobila sam inekciju, i to je jedini put kad sam osetila bol.
3. Meni rezultati nisu bili bas najbolji, al kad su videli saglasnost interniste nisu pravili nikakav problem. To nije nista strasno.
Plasljivica sam kao ti, al moja zelja za operacijom tj. skidanje grbe, je preovladala strah. Imala sam istu dijagnozu kao ti.
Pitanja za Miru29
Sta te je bolelo? Nos ili od anestezije? Pa jel su ti dali nesto protiv bolova? A sta si ti radila--> I devijaciju ili estetiku ili oba?
Kakav je osecaj kad se budis? El znas mozda koliko dugo je trajala operacija? Sorry sto davim sa pitanjima ali znas kako je... POZDRAV
Sta te je bolelo? Nos ili od anestezije? Pa jel su ti dali nesto protiv bolova? A sta si ti radila--> I devijaciju ili estetiku ili oba?
Kakav je osecaj kad se budis? El znas mozda koliko dugo je trajala operacija? Sorry sto davim sa pitanjima ali znas kako je... POZDRAV

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 20, 2009 4:22 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ostaje ti jedan dan.Meni su skinuli jutro posle...Ne oseca se nista.Samo ti stoji zalepljena i to je to.hairext napisao:koliko dugo ostaje braunila u ruci i da li se oseca sama igla?![]()
e a da vas pitam cigare ne dolaze u obzir koliko...???:))))
krejziii izdrzi tih nekoliko dana, jes da je tesko ali sta ces. Nemoj da pusis dok ti sve to lepo ne prodje, jer ipak i tamponi u nosu, i otekla i jos cigara... A posle kad sve lepo prodje ti zapali da se opustis hahahah Pozdrav 

Nev napisao:krejziii izdrzi tih nekoliko dana, jes da je tesko ali sta ces. Nemoj da pusis dok ti sve to lepo ne prodje, jer ipak i tamponi u nosu, i otekla i jos cigara... A posle kad sve lepo prodje ti zapali da se opustis hahahah Pozdrav
hahahahahahahaha a dok sve to prodje ima da umrem pet i po puta ...zezam se hvala na odgovoru pozzic i za tebe
Miro 29 HVALA TI PUUUUUNO!!! 
Smirila si me, stvarno, meni se sve cini najmanja 'sitnica' ne bude u redu--->odlazu mi operaciju, i sve ponovo
((
Moram samo jos malo da te smaram, posto kazes da ti je dijagnoza bila ista kao moja
)
Kako si zadovoljna? Da li si posle 2 nedelje mogla medju ljude, tj da li si izgledala normalno? Da li si sa Bjelicem komentarisala kakav nos zelis da ti bude- ja sam mu rekla samo da zelim da mi skine grbu i napravi nos proporcionalan mojim crtama lica, odnosno rekla sam mu da uradi kako on misli da je najbolje... Pa se pitam, da li je mozda bolje da mu na prijemu nesto naglasim?)

Smirila si me, stvarno, meni se sve cini najmanja 'sitnica' ne bude u redu--->odlazu mi operaciju, i sve ponovo

Moram samo jos malo da te smaram, posto kazes da ti je dijagnoza bila ista kao moja

Kako si zadovoljna? Da li si posle 2 nedelje mogla medju ljude, tj da li si izgledala normalno? Da li si sa Bjelicem komentarisala kakav nos zelis da ti bude- ja sam mu rekla samo da zelim da mi skine grbu i napravi nos proporcionalan mojim crtama lica, odnosno rekla sam mu da uradi kako on misli da je najbolje... Pa se pitam, da li je mozda bolje da mu na prijemu nesto naglasim?)