Isto isto isto sto se tice tog poluprofila! Evo meni je sad vec dva meseca proslo od operacije, i dalje je asimetricno. Jedan dan manje drugi dan vise - ali i dalje je jedna strana ravna a druga ima neki mali brezuljak. Ja sam se nadala leci ce to na svoje -ali ne. Bilo je to i pre operacije asimetricno,al valjda sad kako je nos manji vise se vidi.Bas me zanima gde ce se tacno zaustaviti kad se nos konacno formira,sto mi kazu traje i do godinu dana.dečkaaa napisao:vicky napisao: E,eto i ja imam isti problem,a prekjuče na kontroli mi je rekao da će mi VALJDA slasnuti i taj otok i ta grba.Meni se razlikuju strane iz poluprofila,jedna je prava,a druga krivudava i ta grba je još plavkasta i boli me na dodir.E,sad me još brine,pošto je jedna devojka napisala da joj je vrh PAO,da mi se i to ne desi.
![]()
Ljudi,ako je neko imao sl.prob.neka napiše koji redić,bar da znam šta da očekujem.POZZZ

Ej sto se tice tog padanja vrha, moja dobra drugarica je pre tri cetiri godine operisala nos, i spao joj je vrh- ne katastrofalno ali je jednostavno nize..Kontam da i ne moze taj vrsak da ostane tako podignut jer posle operacije je sve nategnuto, i jos kako ga kalup drzi nagore, sve je podignuto,normalno da vremenom spadne