E a kako znas da ti je radio laserom?danny74 napisao:Slusaj i ja sam bio na pregledu kod njega i spomenuo mi je VMA, naravno kroz pricu kako mu ljudi dolaze i zale se, kako nije to to.
Skroz mi je nebitno da li se operacija radi laserom ili mehanicki, imao sam problem kao i svi vi ovde.
Na VMA isto imaju laser, samo se o tome ne prica, jer bi svi zahtevali da im se radi laserom, meni je Bjelic skinuo grbu njime, nos je ispao extra.
Bubalo je dobar doktor, ko ima para neka radi kod njega, dva poznata pevaca je on operisao, naravno samo devijaciju....Za druge ne znam...
Kazes da je radio na VMA, sto znaci da su tamo napravili dobrog doktora od njega.
Sta ti pise u otpusnoj listi, koja vrsta operacije?
Pozz[/quote]
Pazi zakazao sam operaciju kod Pavicevica, on se izjasnio da ne moze da me on operise...Bas mi je bilo bezveze, jer se on isto kotira kao dobar doktor...
U operacionoj sali, lezim na operacionom stolu, iznad mene se pojavljuje niko drugi do dr.Bjelic, tu me pita sta bi ja hteo da mi odradi, pored devijacije.
Rekao sam mu samo mi napravite ravan nos.Moj nos bio kriv isao u stranu i imao manju grbu.
Pogledao mi je nos, opipao grbu i rekao ovo cemo skinuti laserom.