Operacija nosa
Vec 1.000.000 puta pisano o tome..probrljaj malo po temi, pa ces naci odgovore.Maratonac napisao:imam devijaciju nosa, koja je vasa preporuka kod koga da odem na pregled da vidi da li to treba da se operise i ako treba da dobro odradi, da ne moram da idem na te korekcije il sta vec? i cena operacije ako znate? unapred zahvalan
Devijacija |skretanje sa putanje| nosne pregrade treba da se operise, moj predlog ti je gradska bolnica ili VMA.Cena je oko 20.000 dinara.Maratonac napisao:imam devijaciju nosa, koja je vasa preporuka kod koga da odem na pregled da vidi da li to treba da se operise i ako treba da dobro odradi, da ne moram da idem na te korekcije il sta vec? i cena operacije ako znate? unapred zahvalan
Korekcija nosa-promena spoljasnjeg izgleda nosa u ovom slucaju nije potrebna.
Devijacija |skretanje sa putanje| nosne pregrade treba da se operise, moj predlog ti je gradska bolnica ili VMA.Cena je oko 20.000 dinara.Maratonac napisao:imam devijaciju nosa, koja je vasa preporuka kod koga da odem na pregled da vidi da li to treba da se operise i ako treba da dobro odradi, da ne moram da idem na te korekcije il sta vec? i cena operacije ako znate? unapred zahvalan
Korekcija nosa-promena spoljasnjeg izgleda nosa u ovom slucaju nije potrebna.
Poz svima,pitanje za Yve ili nekog ko zna-Imam 19 g. zelim da se operisem kod Bijelica definitivno ali imam problem.posto sam ove godine upisao fax,pa prekinuo
i ove godine upisujem drugi,tako da sam ostao bez potvrde faxa,a samim tim i bez pecata u zdravstvenoj knjizici,i ostade ona neoverena od februara 2009
.Inace sam vojni osiguranik,posto je ovo ipak vma.Kako sam cuo da ne treba uput placao se on ili ne)mene zanima dali mora da bude overena knjizica,ili moram da cekam tamo do jeseni kad upisem fax i dobijem potvrdu,a ja zelim sad,tj ovih meseci,da uradim septorinoplastiku i zavrsim s tim vise
.Opet napominjem vojni sam osiguranik.pozz

Мислим да ћеш одговор на ово питање добити једино на ВМА. Позови њих на неки од бројева.Nikola89 napisao:Poz svima,pitanje za Yve ili nekog ko zna-Imam 19 g. zelim da se operisem kod Bijelica definitivno ali imam problem.posto sam ove godine upisao fax,pa prekinuoi ove godine upisujem drugi,tako da sam ostao bez potvrde faxa,a samim tim i bez pecata u zdravstvenoj knjizici,i ostade ona neoverena od februara 2009
.Inace sam vojni osiguranik,posto je ovo ipak vma.Kako sam cuo da ne treba uput placao se on ili ne)mene zanima dali mora da bude overena knjizica,ili moram da cekam tamo do jeseni kad upisem fax i dobijem potvrdu,a ja zelim sad,tj ovih meseci,da uradim septorinoplastiku i zavrsim s tim vise
.Opet napominjem vojni sam osiguranik.pozz
Колико ми је познато, упут (из цивилног Дома здравља) ти не треба ако плаћаш тј. ниси војни осигураник. За оне који јесу, треба им упут за операцију девијације (који добијају на ВМА) а доплаћују ринопластику 12.000 дин. То је оно што знам на основу примера војника који су оперисали девијацију и доплатили естетику.
Да не буде забуне, сви ми који смо платили смо добили неку врсту упута за оперативно лечење... од лекара (ВМА) код кога смо били на прегледу и који нас је оперисао али тај упут не покрива здравствено осиг. већ садржи основне информације о операцији на коју смо УПУЋЕНИ и на основу тог папира заказујемо пријем и долазимо у заказано време.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 22, 2009 3:54 pm
-
- Stalni član
Joj, nisam jos, prijem mi zakazan za 23.april. op.24. pocela da me hvata panika, ne mogu da zaspem uvece. Mislila sam da cu biti opustenija, al ne vredi. Strah me da ne bude gore, za grbu se ne plasim vec za vrh, da mi ne ostane sirok.
Sada su mi se odlozile neke obaveze koje sam imala na poslu i zvala sam sestru da mi pomeri op. unapred, ona kaze nema sanse sve je puno i da su vec poceli da zakazuju za kraj maja.
Sada su mi se odlozile neke obaveze koje sam imala na poslu i zvala sam sestru da mi pomeri op. unapred, ona kaze nema sanse sve je puno i da su vec poceli da zakazuju za kraj maja.
-
- Stalni član
I meni je frka zbog vrha, kad sam mu rekla da bih da smanjim vrh nosa on nesto i nije bas odusevljeno reagovao na to, kao da je smatrao da mi to bas i nije neophodno, s' druge strane ako ga i nagovorim da mi smanji vrh bojim se da li ce biti simetrican, on mi je zapravo samo malkice " baburast", ali kad vec radim operaciju hocu da sve bude na mestu, ne planiram to da radim ponovo...
Sada razmisljam samo o tome da li cu imati vremena ili prilike da jos jednom porazgovaram sa njim pre operacije. Ja cu traziti da jos jednom pricam o nosu, pa sta bude, jer nas ima puno i mislim da ne moze da zapamti sve detalje kada pricas sa njim na pregledu za vrh itd. a sto nije konstatovao na papiru.