Pre 9 dana povredio sam levi skocni zglob na utakmici posle cega sam seo na klupu i mirovao nekih 2 minuta dok me bol nije prosao i nastavio sam da igram(najveca glupost koju sam mogao da ucinim). I dok sam igrao nisam osetio velik bol.Medjutim posle sat-dva zglob mi je natekao i morao sam na prstima da se krecem. Otok nije bio TOLIKO velik i mogao sam na prstima da se krecem,noga mi nije pomodrila niti promenila boju. Kod lekara kad sam otisao rekli su mi da stavljam obloge od burovih solubleta ,hladne obloge,da mazem fastum gel-om ,da mirujem i da mi noga bude podignuta dok mirujem. Posle 3-4 dana otok je znatno splasnuo,mnogo mi je bolje i mogu normalno da se krecem sa malim bolovima ali evo ga vec 9 dan a otok mi je i dalje prisutan,vec par dana nikako da spadne pored toga sto stavljam hladne obloge i zelenu konjsku mast.Ujutru je otok skoro neprimetan dok kako dan odmice sve je veci i veci..kao sto sam rekao mogu normalno da hodam,ne boli me kad pomeram nogu napred nazad,dok je pomeranje noge prema spoljasnjoj i unutrasnjoj strani jako bolno. Doktorka mi je rekla jos 2 nedelje da mirujem i da onda krenem sa treninzima. Mene sad zanima sta da uradim da mi otok nestane posto je vec danima isti? Zasto mi se poslednjih par dana zglob ,da tako kazem, "ne oporavlja" ? procitao sam da valja staviti obloge od luka,sta je vase misljenje? Hvala unapred !