U Ribarskoj banji su koliko toliko vodili ra;una da zajedno smeste pacijente sličnih godina i pokretljivosti.kad me stave u sobi sa nekim babama koje hrcu ima da izludim!!!
Ako zamoliš možda ti daju mešovitu sobu.

Poz.
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
U Ribarskoj banji su koliko toliko vodili ra;una da zajedno smeste pacijente sličnih godina i pokretljivosti.kad me stave u sobi sa nekim babama koje hrcu ima da izludim!!!
U Ribarskoj ne treba potvrda jer kažu da im je voda takva da ne može da dođe do infekcije ali sam čula da se traži za neke druge banje (bunile se neke žene). Pa ajde sada ti lepo na sve četiri kod ginekologa pa neka biraju koji ćeš par nogu da raširišsladjana2702 napisao:pa ne znam kako ce oba ...hmm ja se mucim i sa ovim jednim,i to mi puno !znate sta mi rece jedna zena u banji koja je vec otisla pre dva dana ,kaze ona da samo oni imaju pravo na bazen ko ima potvrdu od ginekologa da je sve u redu !!! ne mogu da verujem,to sad prvi put cujem,a videcu vec u utorak kad se ja tamo pojavim,a ne ide mi se uopste ,kad me stave u sobi sa nekim babama koje hrcu ima da izludim!!!
Lep provod želim!sladjana2702 napisao:to sigurno,ako su vestice bicu vise napolju nego unutra,a sta me briga ,kao sto rece proci ce vec te 4 nedelje.vama zelim sve najbolje ,pa se cujemo kad se vratim![]()
Ih, izgleda da sam ja jedina išla na operaciju (operacije) sa katastrofalnim pokretima i mišićima na dobrom putu odumiranja (šta će jadni: nisu imali uslova da se razviju)ducabuca napisao:Drustvance cao,
vratih se posle cetri nedelje iz bolnice. Nedelju ipo sam cekala, a ostatak lecila. Sve je bilo ok, sto se tice operacije. Rez mi je malo duzi jer sam buca. Ali rana posle 18 dana je zarasla. Imam samo jednu tackicu gde izlazi jos malo limfa. Savetovano tusiranje. Do 35 og dana cu dobijati inekcije u stomak.Sto se tice brzine oporavka, secam se Remi, da ti i nisi ustajala do polaska kuci. Moj moto je uradi ono sto zelis kada ti um i snaga kazu da mozes. Tako da nisam po bolnici ni puno setala. Iako sam kuci stigla sva iscrpljena, jer mi je pritisak pao, 11o sa 60, kao od sale sam presla mojih 17 stepenika do spavace sobe. Muz je isao zamnom.Ipak sve je samo u tehnici.Kada on nije tu, ja ostajem za svaki slucaj vezana za gornji sprat. Za sada. Sto se tice banje, terapeuti su nas savetovali po nalogu lekara, da se prijavimo pred kraj roka, jer se sada banja dobija za 10 dana, a ljudi jos na inekcijama, i jos uvek slabi. Receno nam je da je treci mesec od operacije najpogodniji za jacanje misica i sticanje oslonca na operisanu nogu. Zavoj i carapa po misljenju medicinara u bolnici nije neophodna,kazu bolje da samo procirkulise, ali nam je preporuceno da setamo ili da lezimo, sto manje sedenja, a posle 6 uvece podici stopalo na jastuk i odmarati. Inace, savetovana je mast hep...... za vene i to da se maze list. Da li si imala iskustva sa tim Remi? Rekli su da noga i do 2 godine moze da se naduva. Sto se tice psihe, kazem sebi, sto si uradila, uradila si.U principu, shvatila sam da nisam vise ona brza i okretna buca, jest mi neka tuga sto za sada imam ogranicene pokrete, ali tuga je, pa kazem sebi polako, idemo napred.. Neke mrvice na podu ne mogu da ti idu na nerve. Eto, to je moje neko iskustvo. Remi, kako si ti sa kondicijom bila kada si dosla kuci? Vidim da me bole sada i ruke od staka. Ne pretrzem se sa setnjom, ali svaki dan jedan krug vise setnje po spratu.
Sve vas pozdravljam