Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.
imas pravo Cvete, u tako bolnom trenutku pravu utjehu jednostavno ne mozes dobiti od ljudi ali mozda ce to uspjeti svetom pismu. Evo sto tamo stoji: "... I sam Bog bice s njima. I obrisat ce svaku suzu sa ociju
njihovih i smrti vise nece biti, ni tuge ni jauka, ni boli
vise nece biti. I Bog je rekao: Gle sve cinim novo!
Jos je rekao: "Pisi jer su ove rjeci istinite i vjerodostojne."
Da kroz sve ovo prodjes trebet ce ti mnogo mnogo jakosti a ja ti to od
srca zelim
I ja imam sestru k tome jos blizanku. Ja ne mogu ni zamisliti da se njoj ISTA dogodi. Mislim da bi umrla zajedno s njom. Od toga bi me spasile bas ove rijeci koje sam ti napisala. Ne, te rijeci koje su te u srce dirnule nisu moje, vec to porucuje Bog u koga od sveg srca vjerujem.
Vjeruj i ti Cvete, pa ces naci mir kao sto ga je pronasla i tvoja seka.
svi znamo tezuni svega ..jos to da smo na ovom forumu receno je sve....hocu pomoc oko tumeceneje dijagnoze i neka pitanja ako ima neko dobre volje u vezi NHL ....
Ova poruka je namenjena clanu [b-]DUPLABAKA[/b], ovo sam procitao u vasem tekstu (rado cu vam dati podatke da stupite u kontakt sa osobom koja je medju prvima u svetu na tom polju.PR;Nadezda Basara) i za one koji imaju neku informaciju kako da se stupi u kontakt sa dr.Nadom Basarom. Zeleo bih da stupim sa njom u kontakt u vezi posla, pa bih zamolio ako neko zna da mi pomogne!
Hvala unapred!
Pozdrav!
Profesorka Basara radi u Flensburgu,za sve kojima treba kontakt sa njom najbolje i najbrze je putem mejla ili faxom poslati pismo i [email protected] tel.00494618162708...fax.00494618162022. akoneko salje dokumentaciju nije potrebno nista prevoditi na nemacki...ukoliko neko ima problem da stupi u kontakt a hitno je jer sam svesna da je niko nece zvati ko nije bolestan mogu da pomognem.U kontaktu sam zbog sina tako da mogu da prosledim pismo...molim da se niko ne usteze ,kome god treba pomoc javite se...064/4649060
duplabaka napisao:Profesorka Basara radi u Flensburgu,za sve kojima treba kontakt sa njom najbolje i najbrze je putem mejla ili faxom poslati pismo i [email protected] tel.00494618162708...fax.00494618162022. akoneko salje dokumentaciju nije potrebno nista prevoditi na nemacki...ukoliko neko ima problem da stupi u kontakt a hitno je jer sam svesna da je niko nece zvati ko nije bolestan mogu da pomognem.U kontaktu sam zbog sina tako da mogu da prosledim pismo...molim da se niko ne usteze ,kome god treba pomoc javite se...064/4649060
H V A LA V AM P U N O!!!
Sve najbolje Vam zelim!!!