Sreda,11.11.2009.
Re: Sreda,11.11.2009.
Ето, и поред силног нервирања ипак је све у реду. Сада ти је ионако распуст, па кад прођеш поново и комисију опусти се мало од свега тога, прослави Нову Годину. У сваком случају, све најбоље у следећој години и уопште у животу.
И свима осталима желим све најбоље у наредној години,и да буде што мање тужних вести на овом форуму,
Мила
И свима осталима желим све најбоље у наредној години,и да буде што мање тужних вести на овом форуму,
Мила
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
dodjoh upravo sa komisije...i opet,izvinite na izrazu,ali je*e lud zbunjenog,ali u bukvalnom znacenju te reci...sta se dogodilo,kaze doca:ja nisam pametan,ja ne znam,ali ovo je za hirurgiju...i onda smo se tamo prepirali,kao na pijaci,i odlucili smo da nastavimo sa kontrolama,da za mesec dana uradimo magnet pa da vidimo kakvo je stanje...uzas,jako me je ta svinja iznervirala...doktorica,na odeljenju hematologije mi je rekla:odluci se kome ces da verujes i neka tako bude...ja sam se odlucio,i onoj budali necu da verujem,vec onom doktoru koji je rekao svoje pravo misljenje,a inace je uvazeni strucnjak...
mila,i ja vama zelim da lepo provedete novu godinu...znam da je praznina velika,ali nadjite negdezanimaciju,zelim vam puno zdravlja,jer od njega sve krece,naravno,ovo zelim svim ljudima...pozdrav
mila,i ja vama zelim da lepo provedete novu godinu...znam da je praznina velika,ali nadjite negdezanimaciju,zelim vam puno zdravlja,jer od njega sve krece,naravno,ovo zelim svim ljudima...pozdrav
Slavko-Slavko zelim ti SRETNU NOVU GODINU i u njoj bolje dane za sve nas. Hvala ti na podrsci dragi decace, od tebe sam mnogo naucila ja, ovako matora
Veliki pozdrav!

Veliki pozdrav!
- Slavko_slavko
- Stalni član
hvala vekidj,i ja tebi zelim sve najbolje u iducoj godini,kao i svima,samo zdravljad a imas,a kazem,sve ostalo ce doci samo po sebi...
drago mi je sto si nesto i od mene naucila,jer,ipak se covek uci dok je ziv...
pozdrav

Dragi Slavko sve najbolje u zivotu ti zelim i da nam se sto pre javis sa vesti da si u potpunosti izlecen i da je ova bolest proslost.
Puno,puno te pozdravljam.
Puno,puno te pozdravljam.
"Božija volja te nikada neće odvesti tamo gde te Božija Milost neće zaštititi."
- Slavko_slavko
- Stalni član
hvala biljo,i ja tebi i tvojoj porodici zelim sve najbolje u 2010. godine,najvise zdravlja,srece i ljubavi,ostalog,ako bude... 

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 09, 2009 11:32 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Danas sam zaznala za tebe i divim se tvojoj hrabrosti. Ma koliko da ti je tesko ne kloni duhom! MOja tetka ima slicnih problema i taktiku kako drzi stvar pod kontrolom. Posto se te celije hrane proteinima ona ih izgladnjuje i one ne mogu da rastu. Spremi se i 40 dana posti, jede kuvana jela bez mesa i mlecnih proizvoda, sa malo ulja i puno povrca, voce, salate, i pije neke Todoksin cajeve i medove... Kad prodje 40 dana krvna slika joj je super, tumor markeri dobri i ona zadovoljna... Ni tada se ne opusta mnogo, i dalje pazi sta jede, ali zivi, krece se, izlazi, putuje... Vec se navikla iako ima padove... Nista ne prepustaj slucaju i zivi zivot punim plucima! Zelim ti sve najbolje!!!
- Slavko_slavko
- Stalni član
una,ko dmene je jedini problem sto sam ja jos,da kazem,mlad,imam 17 godina i bas zbog toga,jer moje telo jos uvek raste a njemu ne smem da oduzmem proteine,jer ce to biti kobno...moja hrabrost je proizvod svih nedaca kroz koje sam prosao,ali sta je tu je,ne mogu protiv toga,iz svega sam ipak izasao jaci,i svi bi ipak treebali da budu kao ja,samo psihom mogu da s eizlece...jutros mi je umro teca,citavog zivota je bio teskapijanica,nije se treznio,imao je najverovatnije rak na pankreasu a to se sve prosirilo,ne znam ni da li je imao 40 kg kad je umro...mada,kazu,umro je,a kao da s e rodio,prekratio je muke...pozdrav...
Pozdrav svim forumašima,naročito tebi Slavko sa željom da se kolo sreće okreće i kod tebe,pa da dođu od ove godine neki vedri i bezbrižni dani kakvi bi i treblo da obeleže jednu mladost.
Čitajući temu koju si postavio iznenadila sam se kada si rekao koliko ti je godina,delovao si mnogo zreliji,ali s obzirom na sve što te zadesilo sasvim mi je razumljivo. Ne želim naravno svom sinu (20 god.) ništa loše,ali prosto ne znam način kako da mu stvarno približim važnost zdravlja,tj. zdravog načina života. Pomislila sam najednom da bi mu ova priča malo otvorila oči,ali mislim da ipak ne bi zbog onog uobičajenog osećanja u mladosti da je bolest tako daleko od nas. Sve naj naj najbolje ti želim i ne padaj nikad u očaj,jer na kraju tunela je uvek svetlo!
Čitajući temu koju si postavio iznenadila sam se kada si rekao koliko ti je godina,delovao si mnogo zreliji,ali s obzirom na sve što te zadesilo sasvim mi je razumljivo. Ne želim naravno svom sinu (20 god.) ništa loše,ali prosto ne znam način kako da mu stvarno približim važnost zdravlja,tj. zdravog načina života. Pomislila sam najednom da bi mu ova priča malo otvorila oči,ali mislim da ipak ne bi zbog onog uobičajenog osećanja u mladosti da je bolest tako daleko od nas. Sve naj naj najbolje ti želim i ne padaj nikad u očaj,jer na kraju tunela je uvek svetlo!

- Slavko_slavko
- Stalni član
pozdrav bistrooka,hvala na lepi zeljama,naravno,meni je sada mnogo lakse jer mi svi lekari kazu da slusam glavnog docu a ne ove sa komisije,tako da mi je lakse...
stos e tice tvog sina,bolje nemoj da mu pokazujes ovo,mozda ce se opteretiti,a to bas i nije dobro,neka zivi lepo i mirno,neka se provodi,a zdravlja ce imati,mlad je,zdrav je...naravno,kao roditelju,moras mu i skrenuti paznju na neke stvari-duvan,,pice i na njihovu stetnost...ali takodje i da se cuva mnogih drugih stvari,ali sa ddruge strane,neka uziva jos malo,sad je utim godinama...malo mi je tekst konfuzan,mozda i nerazumljiv,ali glavno je da uziva u zdravlju,dok se nisam razboleo nisam znao sta je zdravlje,gledao sam nekada cak i namernoda kasljem,samod ane idem u skolu,a sada vidim koliko je zivot drag i koliko je vredan...bas sam cuo od jednog doktora,odnosno tetka mu je nosila papire i kao,objasnjava sestri sa kojom radi:eno,to je taj decko o kojem sam ti pricao,onda mu je odgovorila,u smislu:aaaauuuuuuu,pa kako su oni to izdrzali?...kazu mi da sam bio jedan od 1 000 koji se izvuce u ovom stadijumu bolesti,a sve to zahvaljujuci dobrom raspolozenju,volji i medicini...svima zelim sve najbolje,nikome ne zelim zlo,i kada si prema nekom dobar,to ti se uvek vrati...
pozdrav...

Pravi si pozitivac,to mi se mnogo sviđa,a da se dobro dobrim vraća i ja takođe verujem u to. A to što si ti jedan od 1000 koji je uspeo je,ja mislim i nagrada za tvoj optimizam i veru u boga,usudila bih se reći,šta god pod bogom podrazumevali. Zato te taj neko iskušavao teško,pa za nagradu dotakao prstićem,da baš ti ostaneš sa
nama
Svidela mi se jedna misao sa ovog foruma :Božija volja te nikada neće odvesti tamo gde te Božija Milost neće zaštititi.
nama

Svidela mi se jedna misao sa ovog foruma :Božija volja te nikada neće odvesti tamo gde te Božija Milost neće zaštititi.
Slavko,kako si? Nejavljas se
.
Dal sam ja dobro zapamtila da treba da ides na magnetnu ili tako nesto?
Pozz i javni se.

Dal sam ja dobro zapamtila da treba da ides na magnetnu ili tako nesto?
Pozz i javni se.
"Božija volja te nikada neće odvesti tamo gde te Božija Milost neće zaštititi."
- Slavko_slavko
- Stalni član
nisam se javljao,nekako mi je ovde previse sumorno,citam lose vesti sa raznih strana i onda nekako,mi dodje sugavo sve...jesam,bio sam na magnetu,otisao u cetvrtak,rezultat bio gotov u petak,rezultat je dobar mada i dalje postoje 2 limfonoda u stomaku jedan je velicine 23mm a drugi 34 mm sve ostalo je ok,i nema razlike izmedju proslog i ovog magneta...bilo smo na komisiji a tamo haos,nije dosao nijedan onkolog,drzali nas od 8 do 11:30 jedan covek apao u nesvest,drugi operisan,sedi tamo,ne moze ni da dise,zagusljivo,ne daju da se otvore neka vrata...i tako su nas drzali da bi nam na kraju rekli:doktorica je pogledala ali ne moze sama da odluci,ili dodjite iduce nedelje ili idite kod dr d. pa neka on odluci sta dalje,samo nas prebacuju sa jedne strane na drugu,sramota i za vojvodinu i za srbiju uopste...sta da kazem,sve ide na bolje,sva sreca... 

Славко,
сви волимо да чујемо шта се с тобом догађа, односно желимо да чујемо да је све у реду, али можда је заиста време да напустиш све нас и овај форум, и потпуно преузмеш назад свој живот. Тачно је да је овде суморно и да су све приче, и оне које трају и оне које су завршене, прилично тешке и тужне. Теби треба свежег ваздуха, животне радости, обичних догађања, љубави (не само од родитеља), и можда је време да кренеш даље. Сви те волимо и желимо све најбоље.
Можда да се ипак понекад јавиш!?
Поздрав,
Мила
сви волимо да чујемо шта се с тобом догађа, односно желимо да чујемо да је све у реду, али можда је заиста време да напустиш све нас и овај форум, и потпуно преузмеш назад свој живот. Тачно је да је овде суморно и да су све приче, и оне које трају и оне које су завршене, прилично тешке и тужне. Теби треба свежег ваздуха, животне радости, обичних догађања, љубави (не само од родитеља), и можда је време да кренеш даље. Сви те волимо и желимо све најбоље.
Можда да се ипак понекад јавиш!?
Поздрав,
Мила
Kako pametan,normalan i dobar momak,ja odusevljena citajuci njegove odgovore.Da je vise takvih frajera ne bi cure bile same i hodale sa matorcima
A cim sam ja postavila temu,ovako preplasenu jedini se odmah javio i posavetovao me za mog dekicu,stvarno cenim to.Hvala i ovako javno
U pravu je gile52,manje na podforumu vise sa devojcicom za ruku i sto su meni pricali-knjigu u sake da postanes svoj covek

A cim sam ja postavila temu,ovako preplasenu jedini se odmah javio i posavetovao me za mog dekicu,stvarno cenim to.Hvala i ovako javno

U pravu je gile52,manje na podforumu vise sa devojcicom za ruku i sto su meni pricali-knjigu u sake da postanes svoj covek